Fotóikkal üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok: nekik is ugyanúgy jár a boldogság
A neten osztották meg szerelmes fotóikat a nagyobb korkülönbséggel élő párok. Az előítéletekre akarnak rácáfolni kapcsolatukkal.

korkulonbseg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párok közti nagy korkülönbség még mindig borzasztóan megosztja az embereket. Sokan úgy gondolják, az ilyen kapcsolatok nem működhetnek igazán, de talán még többen vannak azon a véleményen, hogy a hasonló viszonyok alapja leginkább a pénz vagy a kihasználás, nem pedig a szerelem. Bár sajnos mindegyikre bőven akad példa, az azonban egyáltalán nem igaz, hogy mindig ez a helyzet.

Számos párnak kell eltűrnie rosszalló tekinteteket az utcán vagy hallgatnia kétkedő, bántó megjegyzéseket azért, mert az egyikük több évvel idősebb a másikuknál. Éppen ezért egyre többen igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy bizony akár tíz-húsz évnyi korkülönbséggel is lehet igazán boldog egy kapcsolat.

A nagyobb korkülönbséggel élő párok fotói

A Redditen közös fotóikkal üzentek a szerelmesek: azt akarják megmutatni, hogy a kor nem számít, és nagyobb eltérés esetén is lehetnek őszintén az érzelmek. Be akarják bizonyítani, hogy ebben az esetben sem csak futó kalandokról lehet szó, és jobb lenne nem ítélkezni senki felett. A Bright Side gyűjtötte össze képeiket.

Képek: Reddit, Bright Side

Ezt is szeretjük