58 éves férfiba szeretett bele a 25 éves nő: elege lett a sok támadásból, megosztotta, mit jelent számára az igazi
33 év korkülönbség van köztük, boldogságukat pedig csak az emberek hozzáállása árnyékolja be. Ronyea és Raynaldo azt szeretnék, ha senki nem ítélné el őket kapcsolatuk miatt.

korkulonbseg kapcsolat cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagyobb korkülönbséggel élő párokat sokan elítélik, és  kérdőjelezik meg azt, hogy mennyire valódiak az érzéseik. Bár persze előfordul, hogy nem a szerelem, hanem más tényezők és érdekek hozzák össze a feleket, de az általánosítást a legjobb lenne elkerülni.

Ronyea Keyaira is erre szeretné felhívni az emberek figyelmét. A 25 éves nő ugyanis egy 58 éves férfiba szeretett bele, kapcsolatuk miatt pedig szinte rendszeresen válnak rosszalló tekintetek és durva beszólások áldozataivá.

33 év korkülönbséggel is szeretik egymást

A gépészmérnök Raynaldo Measimer még 2014-ben figyelt fel a modellként és művészként dolgozó hölgy egy kommentjére az interneten, amiben megjegyezte, hogy vonzódik az idősebb férfiakhoz. Hamarosan felkereste üzenetben, és beszélgetni kezdtek. Nem sokkal később megbeszéltek egy randevút, találkozásuk pedig mindkettőjük elmondása szerint szerelem volt első látásra. Boldogságuk viszont nem volt felhőtlen, mivel senki nem nézte jó szemmel a kapcsolatukat. Végül szakítottak, ám 2018-ban a lány újra felvette a férfival a kapcsolatot, és ismét egymásra találtak. Szerelmüket azonban még mindig nehezíti a sok ítélkezés, amivel szembe kell nézniük. A lány ezért is osztotta meg történetüket.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük