18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egyetlen apróság, és új dimenziókba kerül a szeretkezés
4 ismert póz újratöltve (18+)
Turbózzátok fel a már jól megszokott szexpózokat!

A párkapcsolatokban ritka, ám annál szerencsésebb az az eset, amikor egy pár már az első-második szeretkezés alkalmával eltalálja a legnagyobb élvezetet nyújtó pózokat és mozdulatokat. A párok többségénél több időt igényel, hogy ezt kitapasztalják.

Noha a felfedező időszak rendkívül izgalmas, azért minden pár örömmel konstatálja, ha eljutottak addig a pontig, mikor azt mondhatják, megtalálták a mindkettőjük számára egyformán jó pózt vagy pózokat, és megismerték egymás testét, tudják, mit szeret a másik.

Ezen a ponton azonban nem érdemes leragadni, mert bár a mondás úgy tartja, járt utat a járatlanért el ne hagyj, a szexben ez a dolog éppen ellenkezőleg van. Érdemes kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, máskülönben a kapcsolat testi oldala egyhangúvá válhat.

Ha neked és párodnak is megvannak már a kedvenc pózaitok, és nem szívesen térnétek át másakra, viszont szeretnétek az együttléteket izgalmasabbá tenni, dobjátok fel a legklasszikusabbakat egy-egy kis csavarral! Íme, négy közismert szexpóz újratöltve.

Misszionárius másképp

A szexpózok origója a misszionárius, melyet a legtöbb pár szeret, és sikerrel alkalmaz, kis változtatással egészen új élményt nyújthat. Tegyetek a csípőd alá egy párnát, a lábaid pedig húzd fel úgy, hogy a talpad az ágyra teszed! A misszionárius póznak ez a verziója mélyebb behatolást tesz lehetővé, valamint a klitorisz is kap némi ingerlést, így az orgazmusod intenzívebb lehet.

Lovagló póz másképp

A lovagló vagy cowgirl póz a férfiak és a nők körében is kedvelt. Ha ti is szoktatok ebben a pózban szexelni, vigyetek legközelebb bele egy kis újítást egy szék alkalmazásával! Párod üljön rá a székre, te pedig vele szemben helyezkedve ülj szorosan az ágyékához! Mivel lábad a földön lesz, kezedben az irányítás: te határozod meg a behatolás mélységét és sebességet is.

Kiskanál-nagykanál másképp

A kiskanál-nagykanál póz a nők számára azért kedves, mert nagyon bensőséges, hiszen a férfi átölelheti közben a nőt, a férfi számára pedig azért is, mert hátulról közelítve hatolhat be. A póz kissé megfűszerezhető úgy, ha felső lábad a párod gyengéden megfogja és hátrahúzza, keresztül a saját lábain. Így a combjaid jobban széttárulnak, ami által egészen új élményben lehet részed.

Kutya póz másképp

A kutya pózt is kipróbálhatjátok a megszokottól eltérő formában. Párod ugyanúgy hátulról közelítve hatoljon beléd, viszont felsőtestével közelítsen a hátadhoz, és karolja át a derekad hátulról. Imádni fogjátok, hogy ennyire közel érezhetitek egymás testét, és a mélyebb behatolásnak köszönhetően az orgazmus is sokkal valószínűbb, intenzívebb lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük