Ötféle orgazmusod is lehet
És így tapasztalhatod meg
A nők akár ötféleképpen is eljuthatnak a csúcsra. Te ismered mind az öt módot?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha készülne egy útmutató kiskönyv arról, hogyan juttatható el a férfi, és hogyan a nő az orgazmushoz, valószínűleg a férfiakról írt könyvecske jóval kevesebb lapból állna, mint a nőkről szóló.

A nők anatómiailag ugyanis úgy vannak összerakva, hogy az orgazmust akár ötféleképpen is elérhetik, öt különböző módú stimuláció által.

Olvasd el, melyek ezek, és abban az esetben, ha eddig gondjaid voltak az orgazmus elérésével, meríts ötletet, hátha egy más megközelítésből sikerrel járhattok a pároddal! Akkor is hasznosak lehetnek számodra a következőkben leírtak, ha színt szeretnél vinni a szexuális életetekbe, és kipróbálni néhány új trükköt az ágyban.

Hüvelyi orgazmus

Mivel szeretkezéskor hüvelyi behatolás történik, az lenne a kézenfekvő, hogy ennek a területnek az izgatása legyen minden nő számára a csúcsok csúcsa. Sajnos azonban a biológia másként rendezte a dolgot, és a hüvely belső masszírozása önmagában nem minden nőnek elég az orgazmushoz - ami egyáltalán nem probléma, hisz van még sok más módszer is a csúcs eléréséhez.

Az egyik módja az orgazmus elérésének ugyanakkor így is a hüvelyi, mely szeretkezés közben érhető el.

Klitorális orgazmus

A legtöbb nő ezt a fajta orgazmust éri el a legkönnyebben. A klitorisz, vagyis a csikló a vagina felső részénél elhelyezkedő aprócska, rózsaszínes, csomóra emlékeztető kis szerv, ami tele van idegvégződésekkel.

Mutasd meg a párodnak bátran, hogyan szereted, ha stimulálja, és vessétek be bátran abban az esetben is, ha önmagában a hüvelyi behatolás által nem jutsz el a csúcsra! Aktus közben te is, a párod is könnyedén hozzáférhettek.

G-ponti orgazmus

Noha ez is egyfajta hüvelyi orgazmus, kifejezetten a hüvely belsején egy konkrét területnek az izgatásával érhető el. Ernst Gafenberg német tudós világított rá először, hogy ez a terület hol is helyezkedik el, és hogy az így elért orgazmus állítólag az összes típus közül a legintenzívebb élményt nyújtja.

A G-pont a hüvelynek azon a részén helyezkedik el, amely - ha ujjal kitapintjátok, könnyebb megtalálni - redős, érintésre kissé szivacsos rész. Kell egy kicsit kísérletezni, mire kitapasztaljátok azt a szexpózt, amivel ez a terület izgatható, de ilyesmivel bíbelődni valószínűleg egyikőtöknek sincs ellenére.

U-ponti orgazmus

Furcsa módon az U-pont nem a hüvely tájékán helyezkedik el, sőt, még a csiklótól is kicsivel feljebb, a húgycső nyílása felett van. Mégse érezd azonban emiatt feszélyezve magad, ugyanis a lényeg, hogy jól érezzétek a pároddal magatokat, nem az érzékeny pont elhelyezkedése a fontos.

Az élvezet, amelyet ennek a résznek a stimulálása nyújt, hasonló ahhoz, mint amit a csikló izgatásával lehet elérni, ám ez az érzés jóval lágyabb, gyengédebb, és hosszabb, elnyújtottabb orgazmust eredményezhet.

Abban az esetben, ha a csiklód érintésekor szinte összerezzensz, annyira intenzívnek érzed, jó praktika lehet ezzel a területtel próbálkozni.

Vegyes orgazmus

Játékos és izgalmas lehet a szeretkezés, ha a pároddal minden olyan területet sorra felfedeztek és váltogattok, amelyeknek a stimulálásával orgazmus érhető el.

Hogy végül épp mi lesz, ami által eléred az orgazmust, az nem is lényeges. Az élmény azonban hatványozódik, ugyanis a több forrásból érkező stimulálás sokkal intenzívebbé teszi az együttlét végét.

Ezt is szeretjük