18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nehezen jutsz el az orgazmusig?

5 instrukció a pasidnak, hogy könnyebb legyen

Ezek segíthetnek, hogy nagyobb eséllyel a csúcsra juss.

Köztudott tény, hogy a nőknek korántsem olyan könnyű eljutni az orgazmusig, mint a férfiaknak, viszont egy kis ügyeskedéssel sikerülhet megtalálni a rövidebb utat a csúcsra.

Ha nálatok is nagyon sokáig tart a dolog, add a következő instrukciókat a párodnak. Ne tarts attól, hogy megsértődik! Légy tapintatos, mondd lágy és kedves hangon, amit mondani szeretnél, és közben emelj ki pozitívumokat is mindabból, amit csinál! Meglátod, csupa fül lesz, ha elmondod neki, mire vágysz.

Hosszabb előjáték

Noha előfordulnak vad, ruhaletépős alkalmak is, amikor erre a már a mindkét fél részéről meglévő izgalmi állapot miatt nincs különösebben szükség, az előjátéknak általánosságban véve óriási szerepe van abban, hogy milyen lesz a szeretkezés. Sokan mégis hanyagolják.

Érdemes minél hosszabban ölelkeznetek, csókolóznotok, simogatnotok egymást, és elhúzni, hogy ténylegesen sor kerüljön a behatolásra, mert így, mivel felfokozódik a vágy, sokkal intenzívebb élményben lehet részetek, és az izgalmi állapot miatti nedvesedés is könnyebb behatolást, illetve kellemesebb érzetet biztosít együttlét közben. Így az orgazmus is hamarabb bekövetkezhet nálad.

Több fronton

Bár a hüvelybemenetnél sok-sok apró idegvégződés van, amelyek hozzásegítenek az orgazmushoz, és a G-pont meglelése is sokat segíthet, rengeteg nő van, akinek nem sikerül hüvelyi orgazmust átélnie. Kérd a párodtól, hogy miközben szeretkeztek, a behatolás mellett a klitoriszodat is kényeztesse a kezével. Ezzel együtt egészen új érzést élhetsz át, és valószínűleg sokkal hamarabb sikerülhet eljutnod a csúcsra.

Technikák halmozása

Vigyetek egy kis játékot a szeretkezésbe! Nem kell azonnal lecövekelni a jól bevált misszionárius póznál vagy valamelyik másiknál, amiben általában szexeltek, hanem előtte érdemes más technikákat is bevetni. Mondd a párodnak, ha egyébként nem tenné, hogy alkalmazzon más huncutságot is! Simogasson a kezével, kényeztessen orálisan, mielőtt sor kerülne a behatolásra! Ha hosszabb egy együttlét, és több mindent is magában foglal, akkor jobban rá tud hangolódni a szexre az ember, és fokozottabb izgalmi állapotba is kerül.

Lassú szex

Sok pasi ott baltázza el a szeretkezéseket - akaratán, tudtán kívül -, hogy magából indul ki, és gyorsan, erőteljesen mozog szex közben. Bár néha ez is beválhat, alapvetően a nők úgy vannak összerakva, mint a kiscicák. Minél kedvesebben és kellemesebben simogatják őket, annál jobban dorombolnak. Magyarul kérd a párodtól, hogy lassítson! Próbáljátok ki, hogy egészen lassan mozogtok szeretkezés közben! Párodnak is egészen új élményt adhat ez a technika.

Az orgazmusról

Átélted, vagy nem? Innen ismerheted fel. Kattints a videóért!

Szólj!

Utolsó tippünk, hogy adj hangot a kívánságaidnak az ágyban. Ha van egy póz, amit a párod nagyon szeret, ám neked abszolút nem jelent élvezetet, ne tartsd magadban, mondd el neki, hogy ebben vagy abban a pozitúrában kizárt, hogy eljuss az orgazmusig. Semmiképpen se tegyél lakatot a szádra, csak hogy neki jó legyen, a szex lényege, hogy mindketten élvezzétek. A hallgatással őt is félrevezeted, mivel azt hiszi, neked is jó, és nem szabad áldozatszerepet vállalnod sem.

Ha neki fontos vagy, nem veszi rossz néven a dolgot, és beleegyezik, hogy más szexpózt próbáljatok ki, de köthettek kompromisszumot is, és vihettek apróbb változtatást az ominózus pózba, hogy neked is jobb legyen, így mindkettőtöknek igaza lesz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük