Szexmegvonás: a legveszélyesebb női fegyver
Az egész csak szimpla zsarolás? Vagy néha igenis jogosan kényszeríted szerelmi böjtre a pasit?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ímhol az ősi módszer, a leányágyú. A vasbugyi, lakattal. Ér valamit a szexmegvonás, vagy megoldás helyett csupán a hímtagban feltolult kisfickók dühös átkozódását kapja meg a lány? Piszkos Harriett a férfiak megregulázását a 357-es Magnum durrogtatása helyett vajon ilyetén módon képzelte volna el?

Amikor ne mondj nemet!

Vannak helyzetek, amikor nem érdemes incselkedni az oroszlánnal. Van például egy filmes műfaj, a bizonyos film-noir - kidőlt-bedőlt terek, nyomasztó atmoszférában röhögve tombol a bűn, még a trafikban is egy Humphrey Bogart árulja a Népsportot -, ahol a legédesebb gonoszkák, a csakis rosszra való szőke démonok folyton ebbe buknak bele. Pedig ők nemhogy szexet, csupán holmi talmi smukkot nyúltak le a revolveres fickótól, mégis a pokol tüze süti őket ropogósra. Most tessék elképzelni akkor a pornó-noirt!

A szex a férfi számára majdhogynem oxigén. Szénalapú létforma plusz Y-adalékanyag, és lám, a kufircból lételem lett. Amit persze nem mindig érdemel meg a pernahajder, és az efféle kis fricska, a tapadj ma este a falra, ha akarsz, máshová úgyse fogsz, valóban lehet célravezető. A kérdés csak az, hogy mikor!

Azért, mert nem mosogatott el, még nem kell dohogva kibújni a szexre vadító selyembugyiból. Perces-órás késések a randevúról, és máris legyen kripta a nászágy? Vannak alapbűnök, pirinyó mellényúlások. Rossz betöltései az életnek, melyek messze nem jelentik a kék halált. A hapsi tobzódik ezekben - persze a nő is, de őt takarja a pipere. A szexmegvonás ellenben messze nem köpőcső, nem kenyérgalacsin: az kérem, atombomba. Sokadjára ledobva teljesen kopárra lehet vele söpörni a férfi szívét - aztán meg jön a sírás-rívás, mikor elege lesz, és a meleg ölet más asszonynál keresi fel inkább.

A módszerrel tehát csínján kell bánni. Mérlegelni szíveskedjenek, valamint gyakorolni az önkritikát.

Vita után

Az arckarmolásig fajuló viták utáni böjtben az a kunszt, hogy mind a ketten tudják: lesz itt szex, nem is akármilyen fajta. A békülős. A rossz kisfiú voltál, de anyuka most megtanít kesztyűbe dudálni. Legyen ez azonban bármilyen édes és csábító, csak erre játszani a statárium bevezetésével butaság, már-már bűn.

Azért vétek, mert kilopja a marcipánt a párkapcsolat tortájából. Konfliktusforrássá teheti a szerelmeskedést. Nem illik szent dolog fölött perlekedni, mint ahogy nem szokás hangosan beleröhögni az esküvői igenbe sem, vagy, ha már megtörtént, a lagziban legalább a birkapörköltből ne szedjünk repetát.

Szexszel érzelmizsarolni, azért megtagadni az összebújást, mert akkor is az enyém lesz az utolsó szó, kegyetlenség. Hát milyen asszonyka az olyan, aki dacból nem fekszik össze az emberével? Böhöm nagy, már-már apokaliptikus összekoccanás kell ahhoz, hogy a lány kerek-perec kimondja a nemet. A szerelmi fészket minimum egy Godzilla fújtassa romosra.

Mert, ha minden apró-cseprő marhaságból bünti lesz, kukoricára térdepeltetés, valamint szexkuss, abból a férfi arra következtet esetleg, hogy neki nem is szeretője, hanem mostohája van, a hajlékuk pedig mézeskalácsház, és valahol, a pókhálós mélyeken eldugva már ott duruzsol, vörösre befűtve a kemence, benne egy pont akkora tepsivel, mint amekkora ő maga.
Csodálkozzunk akkor, hogy becsípett, alig huszonéves, barna, böngyöri lánykák után kajtat, hátra-hátra sandítva, ha feljön a telihold? Mi nem fogunk, az is biztos.

Amikor nem jó

Fogós, de még inkább markolós kérdés. Mert mire fel gyűrje magát a lány egy olyan pasi alá koncnak, kinek a testiség reszelés csupán? Kinek az autószerelés és enyeleg kifejezések szinonimává lettek a fejében? Vagy aki szimplán csak ügyetlen?

 

A szexmegvonás ezekben az esetekben alig nagyobb dőreség, mint a színlelt orgazmus. Egyrészt egyik sem lehet megoldás, másrészt viszont minek játszik önmaga ellen a lány. Képtelen dupla csavar: nem jó nekem, úgyhogy semmiképp se legyen jó. Pedig a megoldás végtelenül egyszerű: le kell ülni beszélgetni. Akár félbeszakítani magát a felemás örömködést, majd elmagyarázni annak a mameluknak, hogy édes, nem vagyok én moszkvics, hogy karburátort cserélj rajtam.

Ha van egy cseppnyi sütnivalója, megérti, és igyekszik majd, és hajj, jön a sikolyok éjszakája. Ha nincs, felhúzza az orrát, és elmegy, és akkor végre pont kerül a kérdőjel helyére a mondatban: ez tényleg ekkora barom?
Ebben a szituációban a szex dacos messzire rugdosása mit sem segíthet.

Amikor merj nemet mondani!

Azt mesélik, hogy a nőknek manapság már nem feltétlenül a fakanál mellett van a helyük, sőt, mintha valami jogokról vagy effélékről is csiripelnének a verebek. Ha pedig ez így van, akkor már a szex sem a férfi privilégiuma ám. Akkor már a lány is eldöntheti, hogy mikor, hol, kivel, hát nem?

A kufirckoplalás levesébe ugyan csak épphogy passzol, mi azonban kicsit belelökjük: amikor a kisasszonyka úgy ítéli meg, akkor bizony nem kell a gyúródeszkára zuhanni. Nem kell minden alkalommal kielégíteni a férfit, amikor csak sátrat ver: ha nem tud ráállni a kedv, hát nem tud ráállni.

Van olyan, hogy elfárad az ember, és, hogy még otthon is nyüstöljék, hát mit nem. Gyengébb lányoknál ilyenkor következik az a bizonyos beletörődős igen, illetve a többkilónyi rájátszás egyébként.

Azonban, ha kerek perec nemet tetszenek mondani, az még nem szexmegvonás, az maximum azzá lesz, ha a manus annyira erősködik, hogy az már dühítő. De akkor meg is érdemli.

Ezt is szeretjük