18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 férfibolondító, szexi női testrész

Így hangsúlyozd!

Tudd meg, a cici és a popsi mellett mi az, amin megakad a férfitekintet, és hogyan emelheted ki saját előnyös vonásaidat!

Sokan gondolják, hogy a pasi csak a cicire és a popsira bukik, pedig sokkal aprólékosabb részleteken is megakad a szeme. Ha ismered a férfitekintet útvonalát, azt is megtudhatod, mely testrészeidet érdemes hangsúlyoznod, hogy egy kis csajos fortéllyal könnyedén az ujjad köré csavarhass bárkit. Eláruljuk, az elmaradhatatlan mellszemle után milyen részletekre figyel a pasi!

Kézzelfogható báj

A iességet és termékenységet sugárzó ívekről és buja hajlatokról az ösztrogén gondoskodik, a geometrikus és szögletes formákat pedig a tesztoszteron alakítja ki. Nem csoda hát, hogy a férfiak világszerte a gömbölyű idomú ket imádják. A hölgyek hátának felső része keskenyebb, az alsó szélesebb, gerincük alsó szakasza pedig íveltebb a férfiakénál.

Ha egy magassarkúval ügyesen hangsúlyozod hátad ívét, a popsid kidudorodik, a melled pedig előreugrik, a kecses lábbelik tehát bármilyen magasság és testalkat esetén kifejezetten ajánlottak.
Ha igazán vadító szeretnél lenni, öltözködéseddel is bátran hangsúlyozd íveidet, és hordj derékban karcsúsított, ugyanakkor kacéran dekoltált felsőket. Amennyiben csípőd a kelleténél gömbölyűbb, kerüld a túlzottan feszes holmikat, de zsákba sem kell bújnod alakodat rejtegetve: részesítsd előnyben az egyenes szárú nadrágokat.

Hosszú nyak

A férfiak nyaka rövidebb, vastagabb és erőteljesebb, mint a ké, ami valószínűleg azért alakult ki, hogy vadászat és csata közben megvédje őket a nyaktöréstől. Ezzel szemben a hosszabb, karcsúbb, kúp alakú i nyak a nemi megkülönböztetés erőteljes jegyévé vált, és nem utolsósorban a vékony, hófehér bőr erőteljes szexuális üzenettel is bír. Számos dél- és kelet-afrikai törzsnél a fiatal lányok ezüstkarikákat viselnek a nyakukon, és ahogy szép lassan vé érnek, egyre több karika kerül rájuk, és folyamatosan utánaigazítják őket.

A karikák megnyújtják a nyakat, ami ezekben a kultúrákban a szépség legfőbb jele. Bár az európai társadalomban nem él hasonló kegyetlen szexuális divat, a különféle ékszerekkel és ügyes flörttechnikákkal te is felhívhatod a nyakadra a figyelmet.

Ha szeretnél behálózni egy pasit, hatásos fegyver lehet egy kacér nyakvillantás oldalra billentett fejjel, de ne feledkezz meg az igéző tekintetről és a csábos mosolyról sem!

Igéző szemek

A nagy szemet szinte minden kultúrában vonzónak tartják. Ha nem találod elég csábítónak szemeidet, akkor sem kell lemondanod róla, hogy egyetlen igéző tekintettel rabul ejtsd a férfiakat: egy leheletnyi sminkkel úgy nagyobbíthatod meg a szemedet, hogy kiszemelted észre sem veszi a rafinált fortélyt.

Amikor egy vonzónak talál egy férfit, a pupillája kitágul, de szempillafestékkel, szemhéjpúderrel és szemkihúzóval mesterségesen is előidézheted ugyanezt a hatást. Ha tehát ügyesen bánsz az ecsetekkel, még igézőbbé teheted magad a férfiak szemében. Ügyelj azonban arra, hogy ne ess túlzásokba, hiszen a férfiak is jobban vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik természetesnek ható sminket, nem pedig szivárványszínekben pompázó álarcot viselnek.

Érzéki száj

Egyes szakemberek úgy vélik, a k ajka a nemi szerv tükörképeként fejlődött ki, hiszen méretük és vastagságuk egyforma, szexuális izgalmi állapotban pedig megtelnek vérrel, és megduzzadnak. A genitális visszhang nevű reakció, ha alig látható jelenség is, tudat alatt erőteljes szexuális üzenetet jelent a férfiak számára.

Ha egy pasi érdeklődik irántad, azt is megfigyelheted, hogy először a szemeidet veszi szemügyre, majd egy kósza pillanat erejéig lejjebb vándorol a tekintete melleidre, de végül a szádon állapodik meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindeközben azt figyeli, ő mennyire borzolja fel a fantáziádat és szexuális vágyaidat. Nem csak a testedben áramló vér képes azonban arra, hogy teltebbé és színesebbé varázsolja ajkaidat: ugyanezt a hatást elérheted egy szájfénnyel vagy az ajkaid színénél valamivel sötétebb árnyalatú rúzzsal.

Cikkünk a Miért hazudik a férfi? Miért sír a ? című könyv segítségével készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük