18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak - Vallomás szavak nélkül

Időnként nem látod a fától az erdőt? Figyeld a férfi mozdulatait, és vedd észre, ha fel akar szedni!

Jó lenne, ha ránézésre eldönthetnéd, tetszel-e valakinek, vagy nem? Ha sokszor előfordul veled, hogy rosszul méred be a pasikat, és nem veszed észre, ha valaki szemet vetett rád, figyeld gesztusait, nehogy elszalaszd a nagy őt! Vedd szemügyre kiszemeltedet, és anélkül, hogy neki feltűnne, miben mesterkedsz, ítéld meg a viselkedését. Íme, hét jel, ami alapján eldöntheted, érdemes-e egy forró flörtbe keveredned vele.

Mennyi ideig néz?

Általában három másodpercig nézzük valakinek az arcát, aki tehát legalább négy és fél másodpercig teszi ezt, az már nem néz, hanem figyel téged. Ha biztos szeretnél lenni a dolgodban, teszteld a bámészkodó pasit: kapd el a tekintetét, szemezz vele egy kicsit, aztán nézz másfelé.

A félénkebbek gyakran szemkontaktust létesítenek, ha azonban elkapod a tekinteted, leveszik rólad a szemüket, és a padlót bámulják. Nem sokáig bizonyul érdekesnek azonban a föld: ha a pasi hamarosan felnéz, és ismét keresi a kontaktust, nyert ügyed van. Ez a félénkség és a sokat ígérő vonzalom kombinációját jelenti.

A mosoly mindent elárul

Egy érdeklődő mosoly is árulkodó lehet. Ez a gesztus nagyon erős mondanivalóval bír - amennyiben csak neked szól, és tüzes tekintettel erősíti meg a pasi, biztos lehetsz benne, hogy felkeltetted az érdeklődését. Figyelj a késleltetett gesztusra: a legerősebb jel az lehet, ha néhány másodpercig komolyan a szemedbe néz, majd egész arca huncut mosolyra húzódik, hogy érezd, ez egyedül neked jár. Ez az egyetlen megnyilvánulás szavak helyett is beszél, de természetesen a tüzes tekintet nélkül mit sem ér: a küldemény csak ezzel a segítséggel érkezhet meg a valódi címzetthez.

A pillantások háromszöge

Amikor valakit nézünk, tekintetünk az orr és a szem között mozog. Baráti kapcsolat esetén ez a vonal háromszöget ír le: partnered először a szemedbe néz, majd lejjebb, a szád és az orrod környékére. Ha valami más is születőben van, akkor ez a háromszög nagyobbá válik, és alaposan megfigyeli tested kulcspontjait.

A 15 legszexibb ruhadarab

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tekintete valószínűleg a szemedről a melledre téved, majd a szádon állapodik meg. Mielőtt felhúznád az orrod, várj pár másodpercet, hátha a helyes, de tapintatlan pasi fürkésző tekintete a dekoltázsodból átvándorol az ajkaidra.

Amikor beszéd közben valaki figyeli a szádat, az igen-igen erotikus, mivel azt az érzést kelti benned, hogy partneredet egy gondolat foglalkoztatja csak: szeretne megcsókolni. Ha kiszemelted szüntelenül a szádra függeszti tekintetét, valószínűleg nem is jársz messze az igazságról, és rég a folytatásról fantáziál.

Megismétli a mozdulataidat

Számos jel alapján megtippelheted, vajon mennyire loptad magad a férfi szívébe, de a tüköreffektusnál semmi sem árulkodóbb jel. Tegyél pár mozdulatot tudatosan, és figyeld meg, hogy partnered tudtán kívül, akaratlanul leutánozza-e gesztusaidat. Ha előrehajolsz, és pár másodpercen belül ő is követi mozdulatodat, az lehet csupán a véletlen műve, ha azonban még három megnyilvánulásoddal ugyanígy jár el, garantáltan nem tévedsz.

Ezt a gesztust tudatosan is alkalmazhatod, ha éppen te szeretnél felszedni valakit. Általában minden ember a hozzá hasonlókat szereti leginkább. Ha a flört során pontosan ugyanazt teszed, amit a pasi, azzal tudat alatt azt az érzést keltheted benne, hogy hasonló ízlésetek van, és megegyezik a stílusotok. Végül lépj ki a tüköreffektusból, és figyeld, követi-e a mozdulataidat.

Öntudatlan mozdulatok

Amikor valaki vonzónak talál, tudattalanul is feléd mozdul a kezével, lábával és kézfejével. Ezek az apró mozdulatok nem mindig szembetűnőek, ha azonban figyeled őket, biztosan észreveszed. Ha eredetileg nem szemben ültetek egymással, hanem melletted foglalt helyet, árulkodó jel lehet, ha székével már szinte teljesen feléd fordul. Jellemző az is, hogy önkéntelenül eléd könyököl, és falat emel a pasi, hogy figyelmedet csak felé fordítsd.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ha a biztató jelek közül többet is észlelsz, lassan ideje megtennetek a következő lépést, hiszen a mosolyok csak bizonyos korlátok között beszélnek helyettetek. Bár a kölcsönös szimpátia még semmit nem garantál, abban biztos lehetsz, hogy megmozdult benne valami, és szívesen megismerne.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük