4 intő jel, hogy a pasid csak a szex miatt van veled
Neked terveid vannak, de úgy érzed, párod nem gondolja komolyan? Vedd észre, ha csak a gyönyört keresi!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szex boldogsághormont szabadít fel, és hatásosabban nyugtat meg, mint egy wellness-hétvége, emellett pedig gyógyírt jelent a szív- és érrendszeri betegségek ellen, ráadásul segít megőrizni formádat. Amiben azonban ennyi jó van, abban kell lennie valami rossznak is.

Ha pedig azzal kell szembesülnöd, hogy kapcsolatotok párod részéről nem szól másról, csak az együttlétekről, az komoly csalódást okozhat. Az első hónapokban nem feltűnő, ha a pasi folyton csak azt akarja, hiszen a friss párok szexuális élete mindig szenvedélyesebb. Ha azonban figyelsz a jelekre, már ekkor észreveheted, ha partnered számára később sem számít más, csak a gyönyör.

Randevú az ágy szélén

Joggal gondolhatnád, hogy igencsak egyértelmű lenne, ha párod kizárólag a szex kedvéért találkozna veled. Mindig a lakásban, kettesben, ki sem mozdulva a hálószobából valóban nem kellenek hozzá hónapok, de talán még hetek sem, hogy kitaláld, mire megy ki a játék. De az első éjszakák alkalmával még lehet - és ez teljesen természetes -, hogy neked sincs ellenedre, ha nem juttok messzebb a konyhánál, és oda is csak akkor teszitek be a lábatokat, ha már a kiszáradás veszélye fenyeget a hosszú lepedőakrobatika után.Később párod sem biztos, hogy a négy fal között tartaná szexi viszonyotokat, ha azonban számára mindez csak az együttlétekről szól, ügyel majd arra, hogy olyan helyen randizzatok, ahol valamilyen módon sort keríthet egy lopott együttlétre.

A sötét szórakozóhelyek, a romantikus hétvégi házak mind ilyenek, de az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden lep meg, amikor épp túlórázol, és a többiek már mind hazamentek. Ha randevúitok többnyire a szex miatt emlékezetesek, és nem annyira a közös élmények révén, meglehet, hogy párod szemében az egész kapcsolat mozgatórugója is ez az egyetlen dolog.

Jobb kettesben

Ha nem is telik minden találka a négy fal között, amennyiben partnerednek komolyabb tervei nincsenek veled, és csak a gyönyört szeretné élvezni, biztos lehetsz benne, hogy nem sieti el, hogy a barátainak vagy a családjának bemutasson.

Ha bevonna a magánéletébe, az arra utalna, hogy hajlandó magát elkötelezni melletted, ezt pedig ő nem akarja megtenni. Ha csak a szex miatt van veled, a felelősséget teljes mértékben megpróbálja kizárni, másrészt pedig együttléteiteket nem szeretné beszélgetésekre pazarolni.

Emellett az is közrejátszhat abban, ha próbál titokban tartani, hogy esetleg szégyelli a helyzetet, és tart attól, hogy a barátai vagy a családja rögtön látná rajta, hogy nem fűzik hozzád komolyabb érzelmek, csak a szenvedély.

Ugye, akarod?

Időnként izgató lehet, ha önzetlenül valóra váltod a másik vágyait, és nemcsak a saját örömödre figyelsz. Ha viszont rendszerint azt veszed észre, hogy pasid olyan dolgokra vesz rá, melyeket magadtól nem kezdeményezted volna, nem árt óvatosnak lenned.

A szex amellett, hogy örömet okoz, számtalan probléma forrása is lehet, ha pedig valamit akaratod ellenére megteszel, a jövőben súlyos gátlásaid, görcseid alakulhatnak ki.

Ugyanakkor a férfi, aki csak a nemi örömöt keresi a kapcsolatban, hajlamos arra, hogy partnerét akár érzelmi zsarolással is rávegye a szeretkezésre. Számára nincs fáradt este és nehéz nap, amikor inkább pihennél szex helyett: hasonló helyzetben rögtön gyanakodni kezd, hogy miért nem kívánod őt, vagy a legrafináltabb praktikákkal ostromol, hogy mégis, csak egy kicsit hadd legyen jó, ha már találkoztatok. Ha csak ebben leli örömét, és szeretetedet is kéjben méri, jobb, ha még időben felismered a bajt, és továbbállsz, hiszen, ha te nem adod meg neki, amire vágyik, biztos lehetsz benne, hogy ő maga keresi majd azt másnál.

Szereti a tested, de téged is?

A szexközpontú pasi imádja a női testet, akár karcsú, akár gömbölyű, netán kicsit kamaszos. Ő tipikusan az, aki minden nőben meglátja, mi a vonzó, és ezt te is pontosan tudod, amikor az utcán sétálva tekintete minden női dekoltázsra ráakaszkodik.

Ha azonban úgy érzed, benned sem lát párod többet egy ellenállhatatlanul vonzó nőnél, nem árt megbizonyosodnod arról, miért van veled. Intő jel lehet, ha a hálószobában elhalmoz dicséretekkel, imádja a melleid és a feneked, de egyetlen kedves ajándékkal sem sikerült még soha annyira lenyűgöznöd, mint amikor vetkőző show-t adsz elő neki.

Ha legszívesebben ruhatáradat is úgy alakítaná át, hogy az a lehető legnőiesebb és kacér legyen, jobb, ha tisztázod vele, hogy ő nem divattervező, és a legkevésbé sem a személyi stylistod, hanem a partnered, aki mellett nem csak testileg szeretnél nő lenni.

Cikkünk Alon Gratch Ha a szerelmes gondolkodna című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük