4 rejtett szerelmi vallomás
Ismerd fel, ha szavak nélkül üzen!
A hétköznapi meglepetések rejtett üzenetet is hordozhatnak: figyeld, mivel lep meg a párod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne szeretne ajándékot kapni? Egy szép, selyemszalaggal átkötött, egyszerű papírba csomagolt dobozka különösen nagy jelentőséggel bír, ha párod táskájából kerül elő, még, ha egyelőre nem is a vágyott gyűrű lapul benne. A kis csomag élő bizonyítéka annak, hogy a pasi törődik veled, szeret, és még az sem esik nehezére, hogy fejest ugorjon gondolataidba, és megpróbálja kitalálni vágyaidat.

A meglepetés azonban nemcsak az ő fantáziáját erőlteti meg: amikor előkerül, valószínűleg az első meglepett mosoly után a te fejedben is megfordul, hogy ezt most miért kapod. Valami rosszat csinált? Esetleg azt szeretné, ha te változtatnál valamin? Mostantól nem kell fölösleges rejtvényfejtésre áldoznod az öröm perceit: eláruljuk, melyik ajándék mit jelent!

Szavak helyett - Virág

A legegyszerűbb ajándék, amihez doboz és csomagolópapír sem kell, hiszen átadásra készen szerezhető be minden második utcasarkon, az a virág. A fantáziadúsabb férfiak még izzasztó igyekezettel összeválogatják a színkompozíciót, a vázákra azonban legfeljebb csak ráböknek, botanikai szakértelmet nem igazán lehet várni tőlük. Mivel azonban a nők menthetetlenül kíváncsiak, két ollónyisszantás között garantáltan elhangzik a kérdés: milyen alkalomra lesz?

A virág afféle jolly joker, amit több helyzetben is el lehet sütni, ha azonban az illatozó szirmokra pillantasz, tudni fogod, éppen miért kapod. Ha a pasi valami rossz fát tett a tűzre, a legszebb, hibátlan és tarka csokrot fogja neked összeállítani, ami mögé hatékonyan elrejtheti szégyenkező tekintetét is. Ugyanakkor egy csokor olykor felér egy klasszikus szerelmi vallomással, különösen, ha rózsa és vörös, vagy éppen a legkedvesebb fajtádból húsz szál.

Mennyire szeretsz? - Ruha

Ha a férfi - aki sokszor még a nyakkendőjét sem tudja összepárosítani az ingével - ruhát vesz neked, nem csoda, ha zavarba jössz. Egy nő ízlését amúgy is nehéz eltalálni, éppen ezért él barátnők között is az aranyszabály, hogy bármit lehet ajándékozni egymásnak, de ruhát csak a legalaposabb válogatás után.

Pasitól divatos holmit kapni éppen ezért meglepő dolog. Ha nem közösen vásároltok, hanem meglepetésnek szánja, valószínűleg a reménykedő mondatot próbálta díszes papírba rejteni: ugye szeretsz?

Ha kicsit mellé is lőtt az ízlésednek, egy szombat délutánon nyugodtan felveheted ajándékát, amikor biztos lehetsz benne, hogy nem futsz össze barátnőiddel, akiknek azonnal szemet szúrna, hogy ez a ruhadarab nem igazán passzol a stílusodhoz. Ezzel megnyugtató választ adsz neki, hiszen ő csak örömet próbált szerezni neked a legjobb szándékkal. Hacsak nem egy hangzatos márka csillagászati összegű modellje a ruha, amit kaptál, ez az ajándék azt jelenti, hogy párod odavan érted, és úgy érzi, te vagy álmai legcsinosabb nője, amit több-kevesebb sikerrel szeretne meghálálni.

Légy az enyém! - Ékszer

A gyémánt a nő legjobb barátja, ha azonban csillogó, értékes ékszert kapsz egy pasitól, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy ő életed párja. A férfi, aki apró, de annál drágább ajándékkal lep meg, maga is azt szeretné, hogy te légy az ő ékszere.

Nem állítjuk, hogy nyakláncot csak szép társaságukért cserébe kapnak a nők, ahogy Julia Roberts a Micsoda nőben, de az ékszeres pasi többnyire elvárja, hogy a csillogó mütyürért cserébe ő lehessen a klasszikus macsó, aki derékon ragadja elbűvölő mosolyú partnerét.

A barátai irigykedve pillantanak majd rád, ez biztos, ő pedig annál boldogabb lesz, minél szebb vagy. A másik eset az ügyetlen terelő, aki érzi már, hogy ideje lenne a sokatmondó gyűrűnek, de mivel benne még nem szólaltak meg az esküvői harangok, egy fényes fülbevalóval próbál haladékot kérni. Csak ne lenne olyan megtévesztően hasonló az a bársonydoboz!

Az ágyjelenet előfutára - Fehérnemű

A legszexibb dolog, amit pasitól kaphatsz, vitathatatlanul a fehérnemű. Ezen a téren nehezen fog mellé, hiszen a bugyik között többnyire te is úgy válogatsz, hogy elképzeled, vajon melyik hozná leginkább lázba párodat. Az ő választása tehát szinte tuti nyerő darab, és valószínűleg a forró folytatás is garantált. Tudja, hogy, ha felveszed ajándékát, ellenállhatatlanul szexi leszel, és még vadítóbb, amikor megválsz az apróságtól.

Az is előfordulhat, hogy egy merészen kacér alsó helyett valami olyat találsz a csomagban, amire nem számítanál. Ha célzottan hálószobai fehérneműt kapsz, lehet, hogy a végeredmény vicces lesz, amikor a lyukas kis darabot kiemeled a papírból, de legalább sejted majd, hogy párod úgy gondolja, együttléteitek lehetnének kicsit vadabbak.

Bármit rejtsen is a csomag, az ajándék szavak nélkül is elárulja: párod gondol rád, ha pedig időnként meg is feledkezik a fontosabb évfordulókról, legalább a hétköznapokat megpróbálja különlegessé tenni. Ha nem is telitalálat a választása, egy dologgal tisztában van: minden nő szeret ajándékot kapni. Kezdetnek pedig ez sem rossz.

Ezt is szeretjük