4 jel, hogy a férfi szerelmes
Ha rossz fát tesz a tűzre, azt minden pasi igyekszik titkolni, de egyesek a szerelemről sem vallanak nyíltan. Figyelj fel rá, és vedd észre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre véget ért a randizgatás, és immár bizonyos: együtt vagytok. A nagy fejlemény után azonban alig örülsz meg újdonsült pasidnak, máris árgus szemekkel figyeled, mikor mondja ki végre az áhított szót? Van, aki nem a szavak embere, és távol állnak tőle a második napon megejtett könnyed szerelmi fogadalmak, mégis odavan érted. Ha párod nem tartozik a szószátyár szerelmesek közé, figyeld az árulkodó jeleket, és megtudhatod, hogy érez irántad!

Mindig van idő

Idő mindig csak arra van, amire az ember akar szakítani. A szerelmes férfi pedig rád biztosan igyekszik majd, még a határidők, a munka és a legalább ugyanannyira fontos barátok mellett is. A szerelem ugyanúgy lelkessé tesz egy férfit és egy nőt, ha viszont hosszabb távon együtt maradtok, arra számítanod kell, hogy a határidők rovására neked szentelt percekből valamennyit kénytelen lesz visszavenni. Amíg ugyanis bizonytalanok az erőviszonyok, természetes, hogy mindent bevet annak érdekében, hogy meghódítson.

Ha azonban ez sikerül, és egyértelművé válik, hogy nem ideig-óráig tart a kapcsolat, akkor be kell pótolnia, amivel a trubadúr hangulatú estéken elmaradt. Természetesen van olyan program és kötelesség, amit nem lehet lemondani csak azért, mert a férfiember szíve hevesebben kezd verni, ha azonban érzelmei komolyak, akkor is kapcsolatban marad veled, ha távol kell lennie. Egy telefonhívásra vagy SMS-re mindig számíthatsz, ha pedig hazaért, biztosan nem kell feszengve bámulnod hallgatag mobilodra, hiszen alig várja majd, hogy végre láthasson.

Rózsaszín szemüveg

Nem véletlenül mondják gyakran, hogy a szerelem vak: ha a pasin felülkerekednek az érzelmek, több ponton is meghazudtolja nemét. A legárulkodóbb, ha az utcán bóklászó feltűnően rövid szoknyák helyett is csak a szád sarkában megbújó mosolyt vizsgálja, és a többi nő a világban hirtelen még csak vizuális élmény szintjén sem érdekli.

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy rózsaszín szemüvege azt is kicenzúrázza a világból, ha Angelina Jolie majdnem pucéran pózol egy plakáton, de abban biztos lehetsz, hogy, ha együtt vagytok, nem a formás popsikat méregeti. A szerelmes pasi ugyanis nem csak az idejével, de a figyelmével is megajándékoz.

Elég, ha csak azt szemügyre veszed, hová hív el randizni: ha egy teltházas szórakozóhelyre visz, ahol az üvöltő zene mellett alig győzöd hangerővel, valószínűleg belőled sem a szavaidra kíváncsi, és a többi csinos női idomot sem mulasztja el felmérni. Egy csendes helyen azonban, ahol szinte csak ketten vagytok, a söröskorsó inkább csak dísz lesz az asztalon, és biztos lehetsz benne, hogy nyelvednek jobb elfoglaltságot talál majd.

Árulkodó szavak

Ha nem is a bűvös szeretlek szóval, de partnered biztosan megpróbálja tudtodra adni érzelmeit. Megeshet, hogy nem szavait, hanem tetteit kell megértened, hiszen lehet, hogy csak abból olvashatsz, hogy a világ legtermészetesebb dolgának veszi, hogy együtt vagytok. Ha nem kérdés minden egyes alkalommal, hogy találkozzatok-e, vagy alhatsz-e nála, hanem a dolgok mintha maguktól történnének, valószínűleg úgy van vele, hogy az sem kérdés, hogy szeret, sokkal inkább tény.

Ha azonban a bűvös szó helyett gyakran megemlíti, hogy jól érzi magát melletted, és örül, hogy találkoztatok, ráadásul egyéb jeleket is tapasztalsz, biztos lehetsz benne, hogy szavaival nem csak ámít. A szerény vallomások mögött sejts mindig többet, ugyanis a legtöbb férfi szájára általában annál nehezebben jön az egyszavas igazság, minél jobban érzi, hogy beléd habarodott.

Tovább is van

A kezdeti időszakban minden ideje a tiéd, és olyan figyelmességekkel halmoz el, ami férfitól szokatlan lehet a számodra, de a későbbiekben is elárulja magát időről időre a szerelmes pasi. Facér társaival ellentétben ő ugyanis nem fél a jövőtől, sőt, még az is előfordulhat, hogy ő maga tervezget. Meglehet, éjjel nem házasságról és gyerekekről álmodik, de árulkodó jel, ha nem riad vissza az elköteleződés gondolatától, és már munkahelyi és otthoni terveibe is belesző téged.

Ha váltani szeretne, de elgondolkodik azon, hogy, ha nem talál időben munkát, az vajon milyen hatással lenne kettőtök életére, akkor biztos lehetsz benne, hogy az állás és a karrier korántsem jelent számára annyit, mint te.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A legnagyobb, vitathatatlan érzelmi győzelem azonban, amit egy pasi szívében arathatsz, ha előbb gondol egy közös lakásra, mint arra, hogy második szülinapját ünneplő kocsiját lecserélje, mert kijött egy szebb, formatervezettebb modell.

Ezt is szeretjük