Ilyen a tökéletes szeretkezés a férfi szerint
Vallomások
A tökéletes szeretkezést a rutinszextől olykor csak meglepő apróságok választják el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretik, ha elcsábítják őket? Mit gondolnak a szexkellékekről? És mi a helyzet a rámenős, öntudatos csajokkal? Ha ők ragadják meg a gyeplőt, vajon megijed a férfi, vagy épp ellenkezőleg, alig várja, hogy a nő is aktivizálja magát?

Most kiderül, hogyan gondolkodnak a tökéletes szexről maguk a férfiak.

Szexi körítés

Sokszor a nőknek nagyon is határozott elképzeléseik vannak arról, hogyan kell elcsábítani egy pasit, és meggyőződésük, hogy a kiválasztott módszertől minden hím kifekszik. Ám sajnos ezt nem lehet ráhúzni minden esetre. Kornél szerint a csábításnak számtalan alapkellékéből a csajok nem mindig választanak finom ízléssel.

Szerintem a legtöbb férfi megőrül például a szexis fehérneműkért, de ez nagyon veszélyes terep, mivel nem könnyű eltalálni, mi az, ami feltüzeli a férfit, és mitől kap röhögőgörcsöt. A mindenféle bojtok, masnik és pomponok engem inkább elkedvetlenítenek, viszont egy finom selyem anyag érintése vagy az áttetsző anyag látványa nagyon beindít. Hihetetlenül begerjedek, amikor a barátnőmet ki kell csomagolni egy piros csipkebugyiból, de az is nagyon izgató, ha egy-egy ruhadarab rajtamarad akció közben.

Mondd, mit kívánsz!

Nem hiszek abban, hogy lenne tökéletes szexrecept, viszont ami igazán elronthatja a mókát, ha a csaj a kanapén heverészve várja, hogy kitaláljam, mitől fogja a kispárnát harapdálni mámorában - magyarázza Viktor.

Jártam viszont egyszer egy lánnyal, aki meglepően őszinte volt az ágyban, ilyet korábban sosem tapasztaltam. Nem kellett végigkísérleteznem minden testtájékán az összes nyelvmanővert, amit ismerek, és azt várnom, hogy végre mikor sóhajtja el magát, ő maga mutatta meg, mi az, amitől igazán begerjed. Sőt, azt is elmondta, ha rossz helyen keresgéltem, ezzel pedig nemcsak sok kínos pillanattól szabadított meg, de élvezetesebbé is tette az együttléteket, mert mindketten tudtuk, hogy mivel csigázhatjuk fel a másikat egészen az orgazmusig.

Légy kreatív!

A kreatív szex nem feltétlenül jelenti ugyanazt a férfi- és a női fejekben, ám az ötletesség vagy a megújulás még véletlenül sem kell, hogy szélsőséges szexhelyzetet jelentsen, legalábbis Gábor szerint. Nem tudom, a többi pasi hogy van vele, de engem nem hoz lázba a megkomponált szado-mazo játék. Ám annál inkább a bevállalós partner, aki nem pironkodik, ha aktivizálni kell az ötlettárat. Persze az otthoni, átlagos szex sem rossz, de van abban valami plusz izgalom, ha szokatlan helyszínen esünk egymásnak, például, amikor utazunk.

Vannak azért tabuhelyszínek, a villamoson nyilván nem csúsztatom a kezem a bugyijába, de az autóval simán teszek egy kis kitérőt egy spontán akció kedvéért. Amikor a csaj maga dob be egy meglepő szexötletet, az már önmagában felér egy előjátékkal.

Orálakciók

Nem lepődünk meg azon a kijelentésen, ha egy srác közli, mindene az orális szex, de Laci szerint a helyzet azért ennél kicsit bonyolultabb. Sokszor lesújtó pillantásokat vetnek azokra a pasikra, akik bevallják, hogy a vágylistájuk legelején áll az orális kényeztetés, pedig a dolognak vajmi kevés köze van az alá-, illetve fölérendeltségi viszonyhoz. Sőt, az orális szex szerintem akkor az igazi, ha kölcsönös, arról nem is beszélve, ha az izgatás egyidejűleg történik.

A tökéletes szeretkezést el sem tudnám képzelni nyelves kényeztetés nélkül, az adja neki a fűszert, már attól felgyorsul a pulzusom, ha hallom a barátnőm nyögéseit közben. Az viszont igencsak lelombozó, ha észreveszem, hogy neki nem okoz örömet, és inkább csak kényszerből csinálja. Akkor inkább hagyjuk az egészet, ne keltsen bennem lelkiismeret-furdalást.

Ezt is szeretjük