Milyen gyakran van orgazmusod? A pasi már a járásodból tudja
Még mielőtt a hálószobáig jutnátok, megjósolható, hogyan viselkedsz az ágyban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Belga kutatók azt állapították meg, hogy másképp járnak a nők, akiknek rendszeresen van orgazmusuk, mint azok, akinek kevesebb vagy egyáltalán nem jut belőle. A tesztalanyok videókat néztek különböző nők járásáról, és képesek voltak megmondani, az adott nőnek rendszeresen van-e orgazmusa, illetve milyen az orgazmuskészsége.

A Leuveni Katolikus Egyetem kutatói azt állítják, a szex némi extra ruganyosságot ad hozzá valakinek a járásához.

Érzéki járás

Kutatásukhoz olyan nők járásait gyűjtötték össze, akiknek szexuális múltja ismert volt előttük, vagyis tudták, hogy általában van-e orgazmusuk. A járásokról ezután olyan szexológusok mondtak véleményt, akik nem tudtak a nők ágybéli viselkedéséről semmit, viszont a véletlennél jobb arányban találták el az orgazmuskészségüket.

Az összefüggés oka még nem teljesen világos, de azt feltételezik, hogy az orgazmus a lelki egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett talán izomlazítóként is működhet.

Laza izmok

Az elemzők szerint, ha igaz az, hogy a testben lévő blokkok és az izmokban lévő merevség a szexuális viselkedést is befolyásolja, és a személyiségre szintén hatással van, akkor a folyamat akár fordítva is működhet.

Ezek szerint, akinek nincs orgazmusa, az jól teszi, ha elsajátítja a ruganyos lépések fortélyait, esetleg beiratkozik egy táncórára, hogy megszabadítsa a testét a káros feszültségektől.

A megkülönböztető jegyekhez tartozik, hogy az orgazmusos nők esetében járás közben nagyobbat fordul a medence és tekeredik a gerinc, valamint hosszabbak a lépéstávok is. Ám úgy tűnik, ezek az adatok csak a hüvelyi orgazmus kísérőjelenségei, a klitorálishoz semmi közük. Az elemzők mindezt úgy összegezték, hogy az orgazmusos járás ruganyosnak, energiatelinek, érzékinek és szabadságot sugárzónak tűnik.

Ezt is szeretjük