Sokan nem hiszik el a fiatal nőről, hogy felnőtt - Shauna ritka betegsége ellenére is igyekszik teljes életet élni
A 23 éves Shauna Rae-nek sok nehézséggel kell megküzdenie ritka betegsége miatt.

shauna cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shauna Rae egy ritka betegség miatt egyáltalán nem annyi idősnek néz ki, mint amennyi valójában. A fiatal nőről sokan azt sem hiszik el, hogy felnőtt, pedig már 23 éves.

A nehézségek ellenére mindent megtesz, hogy teljes életet éljen, és az egész világ előtt őszintén beszél mindennapjairól, valamint azokról a nehézségekről, amikkel rendszeresen meg kell küzdenie.

Nem hiszik el Shaunáról, hogy felnőtt

Hat hónapos korában diagnosztizálták az agydaganat egy ritka formájával. A kemoterápia sikeresnek bizonyult, ám a kezeléseknek egy nem várt mellékhatása is lett: a növekedésért felelős agyalapi mirigy működése szinte teljesen leállt. Shauna így egy gyermek testében ragadt, mindössze 120 centi magas, és sokkal fiatalabbnak néz ki a valódi koránál.

Már óvodás korában sem olyan ütemben nőtt, ahogy kellett volna, amikor pedig 16 évesen hivatalosan is közölték vele, hogy teste nem fejlődik majd tovább, teljesen megdöbbent. Nagyon megviselte a hír és az állapota, sokáig teljesen bezárkózott, de ma már igyekszik a maximumot kihozni életéből annak ellenére, hogy külseje igencsak megnehezíti mindennapjait.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok mindenben segítségre szorul, és a legtöbb ember gyereknek nézi, holott már 23 éves. Azt szeretné, ha a környezete átlagemberként kezelné, de ez általában nem valósul meg. Mivel kiskorúnak tartják, megtagadták már tőle például a tetoválást, az edzőteremtagságot, és sokszor kapja meg egyes helyeken azt is, hogy nem mehet be, mivel nem engednek be gyerekeket. Az ismerkedés sem egyszerű számára, nehezen talál párt, úgy fogalmazott, leginkább a furcsa férfiak találják meg.

Mindezek ellenére Shauna egy erős, életvidám fiatal nő, aki mindent elkövet, hogy teljes, boldog életet élhessen, és másokat is inspirálni szeretne kitartásával. Hétköznapjait nemcsak Instagramján követhetik nyomon az emberek, hanem az Én vagyok Shauna Rae című sorozatban is, amelyben mindennapi megpróbáltatásait is bemutatják.

A mozgássérült lánnyal megtörtént, amit remélni sem mert

Carli Hamilton izomsorvadással született, ami miatt az orvosok úgy vélték, hogy az ötödik születésnapját sem éri majd meg. Szerencsére ez nem így történt, ám rengeteg megpróbáltatáson kellett keresztülmennie. A sikertelen kapcsolatok után Carli úgy gondolta, egész életében egyedül marad majd, és rettegett a további csalódásoktól. Egy nap azonban valaki olyannal találkozott, aki teljesen másképp bánt vele, mint mások. Fotósorozata és története nem véletlenül hatotta meg az egész netet.

Ezt is szeretjük