A kerekesszékes lányt sokat bántották, rettegett az ismerkedéstől: ma boldog házasságban él férjével Monica
A fiatal nő a sok rossz tapasztalat miatt nem gondolta, hogy valaha ilyen boldog lehet. Férjével, Aleckal több mint tíz éve szeretik egymást.

monica engle thomas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Engle Thomasnál kétéves korában diagnosztizálták a Charcot-Marie-Tooth betegséget, amely a sokideggyulladások egyik gyakori, örökletes formája. Ennek következtében a végtagjaiban, főleg a lábaiban található izmok egyre csak gyengülnek, majd el is sorvadhatnak. Óvodás volt, amikor az első lábmerevítőjét kapta, középiskolás korára pedig már gyakran kerekesszékbe kényszerült.

Állapota a barátkozást, a kapcsolatok kialakítását sem könnyítette meg számára: rengeteg rossz tapasztalatot szerzett az emberekkel, iskolástársaival, ezért érthető módon rettegett az ismerkedéstől.

Félt az ismerkedéstől, most boldog házasságban él

Előfordult, hogy a fiúk a folyosón gúnyolták a járását, és az is, hogy viccből, fogadásból hívták randevúra, majd figyelték a reakcióját, és kinevették. Egy idő után úgy érezte, sosem talál majd párt, és a fogyatékossága az egyetlen, amit észrevesznek rajta az emberek. Végül aztán járni kezdett egy iskolatársával, de később kiderült, hogy akkori párja a háta mögött kicsúfolta őt, barátai pedig sokat gúnyolták, amiért egy fogyatékos lánnyal járt. Teljesen összeomlott, végérvényesen úgy érezte, őt sosem fogja már vonzónak találni senki, és fel is akarta adni a társkeresést. Az állapota tovább romlott, de egy drámacsoportban végre barátokra lelt - és bár nem gondolta, a szerelem és a boldogság is rátalált.

Képek: Instagram/monicaenglethomas

Ezt is szeretjük