Órákkal a halála előtt ment férjhez a rákbeteg nő: a fogadalma volt az utolsó, amit elmondott
Kórházi ágyán, lélegeztető gépre kötve mondta ki az igent.

rakbeteg no eskuvo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heather és David Mosher 2015 májusában találkoztak egy táncklubban. A férfi elmondása szerint szinte azonnal egymásba szerettek, és onnantól kezdve elválaszthatatlanok voltak. Az életük annyira boldogan és tökéletesen alakult, hogy David másfél évvel később úgy döntött, felteszi Heathernek a nagy kérdést.

A lánykérés napján azonban olyan váratlan dolog történt, ami mindkettőjüket összetörte: a nőnél mellrákot diagnosztizáltak az orvosok. A férfit sokként érte a szomorú hír, de egyértelmű volt számára, hogy így is feleségül akarja venni szerelmét, ezért megvalósította a mesebeli tervét.

Utolsó óráiban fogadott hűséget a szerelmének

David lovas hintón vitte a városon keresztül a lányt, és feltette neki a kérdést, amire ő azonnal igennel felelt. De boldogságukat öt nappal később még szörnyűbb hír árnyékolta be: kiderült, hogy Heathernél a rák egyik legagresszívabb formája alakult ki. Innentől kezdve folyamatosan együtt járták a rendelőket, és számos orvost felkerestek, hogy megtalálják a leghatásosabb kezelést. A daganat azonban tovább terjedt. A lány tavaly szeptemberben kórházba került, és már csak gépek segítségével tudott lélegezni. Az esküvőt mindezek ellenére sem jutott eszükbe lemondani, és mindenképpen ki akarták mondani az igent, amíg lehetőségük volt rá. Szerencsére sikerült is összekötni az életüket, még Heather halála előtt néhány órával. Szívszorító képeken a ceremónia.

Ezt is szeretjük