18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Őszinte posztban mesélt a szexről a lebénult nő - Mindenki erről faggatta

Intim részletet árult el a balesetben deréktól lefelé lebénult feleség és anyuka a szexuális életéről.

benita lambert cover

Az 51 éves Benita Lambert 19 hónapja egy lovas baleset során szenvedett súlyos sérüléseket. Több bordája eltört, megsérült a szeme, a tüdeje, valamint a gerince is. Ennek következtében deréktól lefelé majdnem teljesen lebénult: a térdéig alig érez valamit, térdtől lefelé pedig nem tudja mozgatni a lábait.

A nő élete teljesen megváltozott. Hosszú időbe telt a felépülése, és sokáig volt kórházban, mielőtt újra hazamehetett. Balesete után The Unnecessary Pessary, the continuation nevű blogjában osztja meg őszinte írásokon keresztül az életét, a hétköznapjait az emberekkel. Nem sokkal ezelőtt pedig minden eddiginél őszintébb poszttal lepte meg a követőit: arról írt, hogy milyen a szexuális élete a férjével a szörnyűség óta, és azt is elmesélte, hogy milyen volt az első szeretkezésük a lebénulása után.

A balesete utáni első szexről mesélt

Benitánál sokan próbáltak óvatosan puhatolózni arról, hogyan változtak meg az intim együttléteik a férjével a balesete óta, sőt, voltak, akik azt akarták tudni, hogy egyáltalán szexelnek-e még. Ezért döntött úgy, hogy megosztja intim életük néhány részletét a követőivel, és válaszol a kérdéseikre. A posztban elmeséli, hogy nehezen tudta eldönteni, valóban beszéljen-e erről a kényes dologról, ezért alaposan átbeszélte a barátaival, és úgy döntött, megírja a posztot. Elhatározásához az is hozzájárult, hogy úgy érzi, mindenki kerüli ezt a témát, még a gyógyulás részét képező terápián sem esett szó róla.

- A gyógyulásom korai szakaszában minden arról szólt, hogy felfedezzem, mit vagyok képes érezni, mit nem, és mire van esélyem később…. Rengeteg időbe telt, mire újra összegyűjtöttem a bátorságot a szexhez. Rettegtem, mert igaz, hogy ugyanannak látszottam, de valójában semmi sem volt bennem a régi… De szenvedélyre vágytam. Újra vonzónak akartam érezni magam attól függetlenül, hogy nem tudom mozgatni a lábaimat…. - mesélte Benita, aki elárulta, hogy kétségbeesetten vágyott arra, hogy a férje újra annak a szexi nőnek lássa, akit elvett. Elárulta, hogy rengeteget beszélgettek erről a dologról, ő azonban folyton azzal vádolta, hogy nem kívánja már annyira, ami nem volt igaz. A férfi igazából csak féltette őt, és nem akart neki fájdalmat okozni. Először egy kis alkohol behatása alatt sikerült annyira ellazítani magát, hogy belevágjanak a szeretkezésbe, és, bár nem volt képes orgazmusra, úgy érezte, a vágy mindennél erősebb volt, és intenzívvé, élvezetessé tette a szerelmeskedést. Ez viszont persze nem volt ugyanaz.

- Matt nem vette észre, de a barátaimnak utána ordítottam dühömben. Az életem lesz, amilyen lesz, de nemrég tudtam csak meg, hogy a lábaim nem működnek. Ez pedig esetleg úgy lenne csak fair, hogy legalább valami szexuális gyönyört érezhetek. Miért nem mondtam el Mattnek? Mert nem akartam, hogy úgy érezze ezek után, hogy egy darab hússal szeretkezik - folytatta megrázóan őszintén a nő, aki sokáig nem beszélt erről a párjának. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ugyanúgy kívánja a szexet, mint azelőtt

- Mindezek ellenére az intimitás ugyanúgy megvan köztünk, sokat beszélgettünk a szexről, én pedig igyekszem nem a negatív dolgokra, az érzéketlenségemre koncentrálni, hanem azokra a területekre, ahol mindent érzek. Sőt, néha izgalmas is ezt felfedezni. Amikor utoljára szeretkeztünk, sokkal élvezetesebb volt, mint bármikor a baleset óta, mert sok pózt kipróbáltunk. Ahogy egyre jobban gyógyulok, ki tudja, egy nap lehet, hogy orgazmusom is lesz - írta Benita a posztban, és hangsúlyozta, mennyire fontos beszélni erről a problémáról. Számos mozgássérült nő küzd ugyanis hasonlókkal, és szó sincs arról, hogy nekik nincs szexuális életük. Ugyanúgy kívánják a szexet a párjukat, mint mások.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük