4 szexi tipp, hogy te legyél a férfiak kedvence
Szeretnéd, hogy mindenki megforduljon utánad, amerre csak jársz? Tudd meg, hogyan lehetsz ellenállhatatlanul vadító és nőies!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnél az a nő lenni, aki után minden pasi megfordul az utcán? Ha nem érzed magad elég szexisnek, ne a tükörben, és végképp ne pocaktájékon keresd a problémát! A vonzalom titka a filmekben egy sarokba dobott szemüvegből és egy félrefésült frufruból áll, a valóságban azonban a csinos, divatos és nőies külső mellett számos egyéb nőcis fortély létezik. Tudd meg, mi az, aminek a legtöbb fickó képtelen ellenállni!

Lényeges külsőségek

Természetesen a pasik számára a külső az egyik legfontosabb dolog. Mielőtt azonban az elsőtől az utolsó betűig megfogadnád a divatmagazinok tanácsait, és a legtrendibb göncökbe öltöznél, nem árt, ha azt is figyelembe veszed, hogy a manus számára a divat csak másodlagos dolog. Nem akkor fog minden férfiszem rád tapadni, ha a legutolsó trend szerint öltözködsz.

Egy kivillanó dekoltázs vagy egy forrónaci sokkal vadítóbb, még, ha éppen nem is aktuális a magazinok szerint, a férfi ugyanis ezeket nem lapozza, a legkevésbé sem. Lehet, hogy trendi a boyfriend nadrág, azonban szexinek legfeljebb akkor mondható, ha éppen csak azért kaptad magadra, hogy a hálószobából kikecmeregj a konyhába kávét főzni, és még bugyit sem vettél alá.

Egy dologban azonban ad a pasi a divatra, ez pedig a szőr. Mindegy, hogy lézerrel, gyantával vagy borotvával, de a kötelező területeken gondosan szabadulj meg az árulkodó és cseppet sem nőies borostától, és gondoskodj róla, hogy a fazon, a hónaljad és a lábad mindig sima és ápolt legyen!

Amit a ruha takar

Ha azt szeretnéd, hogy a pasik felfigyeljenek rád, ne csak a megjelenésedre és az ápoltságra ügyelj, ugyanis az, amit a ruha takar, legalább olyan fontos.

Egy csinos nőn minden férfi szeme végigfut egyszer, de csak akkor akad meg rajta a tekintetük, ha a kisugárzása is van olyan figyelemreméltó, mit a domborzat. Az egyensúlyt magadban kell megteremtened, hiszen, ha te elégedett vagy a külsőddel, és magabiztosan lépsz be valahová, garantáltan több tekintet szegeződik rád.

Minden nőnek van legalább egy története a barátnőről, aki a legkényelmesebb, de nem éppen szexi otthoni ruhában, smink nélkül jelent meg valahol, és éppen akkor figyeltek fel rá a legtöbben. Mindez nem is annyira a véletlen műve, ha ugyanis nem arra készíted fel magad, hogy most minden férfinak tetszeni szeretnél, sokkal lazább és magabiztosabb leszel, ami hatásosabb lehet, mint a legszexibb pasizós miniszoknya.

Ha nem akarsz minden erőddel feltűnni, hanem egyszerűen önmagad vagy, te is jobban érezheted magad a bőrödben, ami pedig a külsődön is meglátszik majd.

Flörtölj!

A magabiztos megjelenés mellett azonban az is elengedhetetlen, hogy, ha arra kerül a sor, menj bele egy kis incselkedő játékba, vagy akár tedd meg te a kezdő lépéseket. Ha megtetszik valaki, keresd kihívóan a tekintetét, és szemezz vele, azonban ügyelj arra, hogy legfeljebb csak addig irányítsd te a játékot, amíg az komolyra nem fordul. Udvarlód telefonszámának boldog tulajdonosaként még csak véletlenül se ess abba a hibába, hogy te jelentkezel először.

Ebben az esetben várj addig türelmesen, amíg ő tárcsázza számodat, ha ugyanis te kezdeményezed az ismerkedés utáni első randit, az pasiszemmel riasztó lehet. A határozott csajok vonzók, de csak bizonyos határokon belül: a szerepcsere még nem tartozik a legszexibb tulajdonságok közé. A megadott határokon belül azonban csábíts bátran, ha pedig a pasi kezdeményez, még csak véletlenül se süsd le a szemed, inkább fejeld meg az incselkedést még egy vadítóan kacér mosollyal is!

Barát-nő

Vannak lányok, akik szinte jobban szót értenek a pasikkal, mint más nőkkel. Nekik mindig akad a tarsolyukban legalább egy haver, aki nem csak barátilag viszonozza érzéseiket. Az ilyen nők bárkivel könnyedén el tudnak beszélgetni, és nem okoz számukra problémát egy pasis társalgásba sem bekapcsolódni. Ha pedig a haverok között egyszer csak megjelenik két hosszú láb és egy szoknya is, az akkor is feltűnik, ha éppen az autómárkákról esik szó.

Nem biztos tehát, hogy a pasik akkor vesznek észre, ha Lauren Bacall, a vérbeli famme fatale végzetes tűsarkain tipegsz eléjük, vadítóan nőiesre megkomponálva, de elérhetetlenül.

A közvetlenség és egy-két kedves mosoly is remek nőcis fegyver, csak arra kell ügyelned, hogy ne legyél az a lány, akivel mindenki csak barátkozni akar. A beszédesség még nem zárja ki a rafinált vonzerőt: ötvözd ezeket a fegyvereket a lehető leghatásosabban, és egész biztosan te leszel a pasik kedvence!

Ezt is szeretjük