18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 intő jel, hogy a pasi csak szeretőnek akar

Megtaláltad az igazit, vagy legalábbis azt hiszed róla, hogy ő az? Derítsd ki, mennyire gondolja komolyan, hogy időben felismerd a szeretővadászt.

Mindenkinek ismerős a probléma, hogy a normális pasik foglaltak, aki pedig szabad, azzal jobb, ha marad az öt lépés távolság. De van ezen kívül egy vékony határmezsgye, akinek könnyedén esik áldozatul a kiábrándult női szív.

Ők azok a huncut szemű, nagydumás fickók, akikről a beszélgetés alatt nem is igazán derül ki, mi a helyzet magánéleti téren, de olyan őszintén bókolnak és flörtölnek, hogy úgy gondolod, ki van zárva, hogy ne gondolná komolyan.

Mielőtt azonban végképp beleélnéd magad, hogy akadt egy magányos herceg, aki éppen téged szeretne meghódítani, egyszer csak kiderül, hogy nem óhajt veled kézen fogva csatlakozni a foglaltak táborához. Ismerd fel időben a szeretővadászt, hogy ne kelljen csalódnod!

Szeret? Nem szeret?

Ha a férfi csak szeretőnek akar, az nem feltétlenül jelenti azt, egy cseppnyi szenvedély sem ébredt benne irántad. Ahhoz azonban, hogy elkötelezze magát valaki mellett, több kellene: szerelem, és ennek hiányát bizonyára te is megérzed. Ha a pasi facér, de mégsem szeret annyira, hogy a barátnője legyél, akkor a gyengéd csókok, a simogatások és a romantikus séták is elmaradnak.

Nincsenek rózsaszálak, ajándékok, de még egy meghitt kézfogás sem, tehát nagyjából úgy érezheted, hogy kiszemelted annál távolabb kerül tőled, minél inkább szeretnéd őt megismerni. A szeretővadász többnyire az ellenállhatatlan nőcsábász, akinek minden nő könnyedén áldozatul esik, de megtartani senki sem tudja. Fájdalom, neki nem szerelemre, társra és egyetlen nőre van szüksége, hanem az állandó hódításra. A történelem lapjain is szerepel, ő Don Juan maga.

Nyilvánosan soha

Egy párkapcsolatban, ha partnered bemutat a barátainak, majd a szüleinek is, az mind annak a jele, hogy viszonyotokat komolyan gondolja, és egyre inkább beenged az intim szférájába is. A szerető viszont nem bánik ilyen felelőtlenül a függetlenségével, mert neki a nő nem társként kell.

Ha tehát egyéb jele nincs is annak, hogy partnered nem szeretné elkötelezni magát, az mindenképpen intő jel lehet, ha a legkülönfélébb, átlátszó kifogásokkal próbál távol tartani a családjától és a barátaitól.

Egyrészt egy ilyen viszonyban nem hiányzik neki, hogy ismerd a személyes titkait és a hibáit, amit csak a hozzá legközelebb állók tudnak, másrészt pedig az is lehet, hogy nem akar felvállalni előttük egy komolytalan viszonyt, aminek legtartalmasabb része, amit az ágyban éltek át. De lehet, hogy a legfőbb oka annak, hogy életének ebből a részéből kizár, hogy ott azzal a nővel mutatkozik, aki mellett elkötelezte magát.

A telefon

Férfi és nő között az egyik leggyakoribb konfliktusforrás a mobil. Ha megismerkedsz valakivel, és elkéri a számodat, ott a nagy vízválasztó fordulat, hogy vajon fel is fog-e hívni. A telefon furcsa szerkezet, amiből a pasiknak mindig a legújabb és a legmodernebb kell, mert ez hiúsági kérdés, de használni még párkapcsolatban sem képesek.

Természetesen, ha komolyan alakulnak a dolgok, akkor időnként minden ok nélkül is megcsörrenhet a mobilod, de határozottan aggasztó lehet, ha a manus csak akkor hív, amikor a találkozó idejét és helyét szeretné egyeztetni, egyébként pedig akár napokra is képes nyom nélkül eltűnni.

Ha soha nem jelentkezik, azzal egyértelműen üzeni, hogy nem számíthatsz rá, és nem keltettél benne komolyabb érzelmi viharokat, vagy legalábbis a szabadsága sokkal fontosabb, mint az, ami kettőtök között lehetne. Ha ezzel találkozol, jobban teszed, ha mielőbb továbbállsz, és olyan partnert keresel magadnak, akire akkor is számíthatsz, ha éppen nem vagy a legjobb hangulatban, nem pedig csak akkor, amikor neki támad kedve elcsábítani téged

Csak semmi körítés

A szerető sokszor nem a második szerelem, akivel a pasi tilosban jár és forró, szerelmes perceket oszt meg, hanem csak szexpartner. A férfi vele nem vágyik romantikára és hosszan elnyújtott előjátékra, úgyhogy a kötelezően beiktatott tiszteletkörök, a mozi vagy a borozás után lehetőleg minél hamarabb igyekszik a lényegre térni, és felmerül a nálam vagy nálad kérdése.

De ha csak komolytalan és független kapcsolatot tervez veled kiszemelted, könnyen lehet, hogy a közös programokat is kiiktatja. Különösen gyanús lehet, ha mindig érted megy, amikor találkoztok, de azt veszed észre, hogy a lakásból már sehová nem juttok el.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Te úgy értékeled ezt, mint a lángoló szenvedély bizonyítéka? Lehet, hogy ő nagyon is tudatosan intézi ennyire zártkörűre együttléteiteket, hogy a szex után pár perc kötelező, meghitt összebújást követően már tovább is állhasson.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük