Napi 30 perc romantika kell a nőknek - Te egyetértesz ezzel?
Ez a 30 perc és még négy dolog kell ahhoz, hogy a nő boldog legyen a kapcsolatban - állítólag.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha lenne olyan szakkönyv, amely tartalmazza a biztos receptet, hogyan teheti boldoggá egy férfi a barátnőjét vagy a feleségét, bizonyára sokkal több nő vallaná magát boldognak a párkapcsolatában. Így ugyanis a férfiak egyértelműen tudhatnák, mit hogyan csináljanak, hogy párjuk jól érezze magát mellettük.

Sajnos azonban készpénznek vehető leírás nincs, és amíg nem is lesz, a nők csak a jó szerencsében bízhatnak, hogy olyan férfival hozza őket össze a sors, aki ráérez, mi teszi boldoggá a kapcsolatot a nő számára. Persze nehéz is lenne lefektetni az aranyszabályokat, miután minden nő más.

Vannak azonban olyan gesztusok, hétköznapi apróságok, amelyek szakértői nézetek szerint - ha nem is minden nő esetében, de - a kulcsot jelenthetik a női boldogsághoz.

A foxnews.com internetes magazin cikkében dr. M. Gary Neuman családi tanácsadó, a Connect to Love című könyv szerzője által vélt öt feltétel olvasható, amely feltételezése szerint a nők párkapcsolatban való boldogságához kell.

Napi 30 perc romantika

Neuman egy korábbi saját felmérésére hivatkozva teszi meg elsőszámú feltételként, hogy a nő akkor lehet elégedett a kapcsolatban, ha a párjával minden nap minimum fél órát tölthetnek együtt zavartalanul.

A tanácsadó saját adatai szerint ugyanis a megkérdezett, magukat boldogtalannak valló nők 24%-a nyilatkozott úgy, hogy napi nem egészen öt percük van a párjával, amikor csak egymásra koncentrálnak.

A hosszú, boldog párkapcsolat titka

Szeretnéd tudni, mi az? Nézd meg a videónkat, abból kiderül, mi a módja, hogy párod és te együtt öregedhessetek meg.

Elismerés

Bár a nők főznek, háztartást vezetnek, gyereket nevelnek és pénzt keresnek, sokan mindezt egyszerre, mégis gyakori párkapcsolati probléma az elismerés hiánya. A nők, hogy motivációt kapjanak, kell, hogy hallják a partnerüktől, hogy ő hálás az érte és a családért tett erőfeszítéseiért. Ha ez azonban nincs meg, a nő nem érezheti magát maradéktalanul boldognak Neuman szerint. A tanácsadó azonban azt is hozzáteszi, hogy a nők is hibásak lehetnek ebben, ugyanis hangot kell adniuk a vágyuknak, hogy szeretnének több elismerést kapni. Nem minden férfi látja be ennek a fontosságát magától, ezért olyan lényeges ez.

Megértés

A nők érzékenyebben reagálhatnak munkahelyi konfliktusokra, baráti összezördülésekre, illetve nehezebben viselhetik a családi gondokat. Éppen ezért a boldog kapcsolathoz, ahogyan Neuman is mondja, kell, hogy a párjuk jó hallgatóság legyen, az ő megértése és együttérzése ugyanis sokszor mindennél többet ér.

A nőknek ugyanakkor ebben a vonatkozásban szintúgy kell tenniük a párkapcsolati harmóniáért. Az átlagpasi kapacitása ugyanis véges, ha a problémák kibeszéléséről van szó. Kell, hogy a nő ismerje a férfi határait: meddig figyel és hallgatja szívesen, és mikortól gondolkodik azon, hogy meddig tart még vajon a lelkizés.

Kettesben lenni

Sok pár elköveti azt a hibát, hogy miután az első gyerek megszületik, elfelejtenek randevúzni, romantikázni, pedig a párkapcsolatot ilyen módon is ápolni kell. A nőket különösen megviseli, ha a partnerük kapcsolathoz való hozzáállása megváltozik, sőt, sokszor még úgy is érzik, hogy szerelmük kihűlt. Éppen ezért ahhoz, hogy a nő, valamint a párkapcsolat vagy házasság egészében véve boldog legyen, az kell, hogy minden héten legyen egy alkalom, amikor a pár elmegy együtt vacsorázni vagy akár csak sétálni egyet. Neuman szerint nagyon fontos, hogy ilyenkor egymásra, és ne a gyerekekre, munkára vagy másra koncentráljanak.

Kedves gesztusok

Az ötödik dolog, amiben a tanácsadó a nő boldogságának kulcsát megnevezi, a kedves gesztusok. Egy-egy ölelés, meglepi telefonhívás, csók, bók nagyon jót tud tenni nem csupán a női szívnek, de az egész kapcsolatnak is. Neuman szerint ezeknek az apróságoknak, bár egyenként alig félpercnyi tevékenységet jelentenek a férfiaknak, a nők szemében óriási szerepe van. Mivel ebből érzik párjuk szerelmét, boldoggá teszi őket a kapcsolatban.

OLVASD EL EZT IS!

banatos lead
  • párkapcsolati probléma
  • családállítás

Ez hiányzik ahhoz, hogy boldog kapcsolatban élj

Ezt is szeretjük