18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Minden idők legjobb orális szextechnikái (18+)
A pasid imádni fogja!
Szeretnéd profi orális trükkökkel elkápráztatni a pasidat? Tudd meg, milyen technikákkal tedd!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos tippet említettünk már a gyönyörteljes szájmunkával kapcsolatban, azonban van néhány technika, melynek segítségével a legmagasabb csúcsokig repítheted párodat, hogy az emlékezetes orgazmus után szexistennőként tekintsen rád.

Ezeknek a módszereknek a legnagyobb előnye, hogy szinte semmilyen plusz erőfeszítést és merészséget nem igényelnek. Azt pedig, hogy mely technikák tartoznak a legjobbak közé, most megtudhatod!

Lollipop

Ez a mozdulatsor minden bizonnyal a pornó révén vált kedveltté, hiszen egyszerre nyújt vizuális és kéjes élvezetet. Szerencsére azonban nem a megalázó és kevéssé gusztusos szexfilmes technikák közé tartozik, így te is bátran bevetheted. A dolog pikantériája abban rejlik, hogy a pasid előtt térdre ereszkedsz, és úgy kényezteted, hogy fentről láthassa az ajkaidat és a péniszét is.

A férfiak szeretik és igénylik a látványt is a szexben, ez a póz pedig pont ezen vágyukat elégíti ki, hiszen teljesen láthatóvá teszi, ahogyan dolgozol az élvezetén. Ráadásul ebben a helyzetben, ha a péniszét a hasa felé emeled, a heréi is könnyedén a nyelved áldozatául eshetnek, így szerephez juthat a méltatlanul elhanyagolt, érzékeny rész, miközben az ujjaiddal a hímtagját kényezteted.

Örökzöld klasszikus

Talán a legegyszerűbb, mégis a legörömtelibb technikák egyikéről van szó. A módszer titka, hogy biztosítsd a megfelelő sikamlósságot, ami nélkül az élvezet helyett kellemetlenebb érzéseket élhetne át partnered. Ha ügyesen gazdálkodsz a szádban felgyülemlő nyállal, kellően be tudod nedvesíteni a párod péniszét, de ennek híján egy kis síkosítót is bevethetsz.

Ezután az egyik kezed fel-le irányú mozgásával készítsd fel őt az élvezetekre. Vedd a szádba a férfiasságát, eközben pedig alakíts ki finom szívóhatást, ajkaid mozgását pedig kövesd a kezeddel. Ha sikerül jól összehangolni a szád és a kezed mozgását, olyan érzést keltesz majd benne, mintha a valóságosnál sokkal mélyebben vennéd őt az ajkaid közé.

Pörgés-forgás

Ez a módszer szintén egyszerre igényli a kezed és a nyelved munkáját. Az előbbivel erősebb, határozottabb mozdulatokkal ingereld a pasid, hogy mellé a nyelved lágy játékát kombinálva fantasztikus örömeket okozhass neki.

A pénisz törzsén a kezed kicsit határozottabb szorítással mozogjon le és fel, a fejéhez közeledve pedig egy finomabb csavaró mozdulat után indulj vissza a hímtag töve felé, miközben a nyelveddel a makkot kényezteted. Nyalogathatod az érzékeny peremet, vagy olyan finom és fürge mozdulatokkal is ingerelheted ezt a részt, mintha apró pillangók járnának táncot rajta.

Labdajáték

Az orális szex során jellemzően a pénisz kerül előtérbe, pedig a herék kényeztetése is fokozza a pasik élvezetét, hiszen nagyon érzékeny területről van szó. Ebből kifolyólag, ha beveted ezt a technikát, mindent elsöprő gyönyört okozhatsz párodnak.

Ha legközelebb az ágyékánál jársz, kezdj el a golyóival is játszani, és tapasztald ki, milyen mozdulatokkal növelheted a vágyát. Felváltva vedd a szádba őket, gyengéden szívogasd, de körbe is nyalogathatod őket, a hatás garantáltan nem marad el. Ha pedig zümmögő hangot adsz ki, miközben a szádba veszed szerszámát, a hangszálak keltette finom rezgéssel plusz élvezetben részesítheted őt.

Gyöngy-öröm

Ehhez a trükkös technikához szükséged lesz egy nagyobb méretű gyöngyökből készült láncra. Először alaposan kend be síkosítóval kedvesed péniszét, majd tekerd a törzse köré nem túl szorosan a láncot, és a két tenyered közé fogva a férfiasságát hajts végre dörzsölő mozdulatokat, hogy a gyöngyszemek a péniszén körbe csúszkáljanak.

Ha mindezt kellőképpen óvatosan csinálod, olyan izgató masszázsban részesítheted a párodat, melyre biztos, hogy nagyon sokszor fog még visszagondolni. Ezen kívül, ha az alkalmi játékszert a kézfejed köré teszed, és az örökzöld, klasszikus nyelvtechnikával kombinálod, a sokféle eltérő intenzitású és jellegű inger csodás orgazmusig repíti őt.

Ezt is szeretjük