18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mikor csal meg a pasi?

A férfi elárulja

Milyen helyzetben lesz hűtlen a hapsi? A pia miatt, egy hosszú éjszakán? Vagy tényleg az alkalom szüli a pajkos tolvajt? Eláruljuk!

A megcsalás cudar dolog, a megcsalónak párja nincs. Maximum azt játssza, hogy van. Egyelőre malmozunk itt magunkban, de amit biztosan tudunk, hogy mikor nem fog megcsalni a pasas: másnaposan.

Büdösen, mákonyos fejjel, szívében rossz szintipoppal nemhogy idegen cicit, de a saját fejét is képtelen megtalálni. Itassátok a férfit, lányok!

Vétlenségek - véletlenségek

És, ha már pia: mutogassunk rá, tegyük meg első számú bűnösnek, állítsuk pellengérre. Micsoda egy figura! Az alkohol öl, butít, és idegen asszonyi ölekbe dönt. Ő tehet mindenről. A manus nem hibás.
Ő legalábbis ezt mondja.

Higgyünk neki vajon? Csinál-e érzelmi fekete lyukat a szittyó? Tőle lesz vajon két pohár után a fickó párkapcsolati terminátor?

Mi magunk azon az állásponton vagyunk, hogy aki nem bírja, az ne igyon. Bánatból, bajból inni pláne ablakon kidobott pénz. Van az a fajta manus, akinek kell a két pohár bármi csajozáshoz - ha épp félrekufircról van szó, akkor meg pláne.

Megcsaláskor azonban arra hivatkozni, hogy hát anya, ittas voltam, fenemód részeg - mit ne mondjunk, nem szép. Csak annyira, amennyire. Ellenben szokás. Ellenben a manus könnyebben elveszíti a fejét. A tolvajt meg az alkalom szüli, ugye. A sör tehet róla. Hozz még egyet, végezzük ki.

Veszekedés

Van egy kifejezés, miszerint polémia - mi magunk annak idején, serdületlen fejjel azt gondoltuk, hogy ez valami banánköztársaság a Csendes-óceán közepén. Pedig nem. Mert míg az előbbi kevésbé létezik, addig beszélhetünk példának okáért a párkapcsolati polémiáról. Melyből úgy rügyezik a megcsalás, mint babaarcon a durva akné.

Vita után kényelmes dolog a félrekufirc a pasi számára. Volt ok, ottan figyel cickókkal az okozat. A férfiegó beindul, és ösvényt vág a problémába, dömperrel. Az olyan ipse, ki egy összezördülés után képes elhálni a párja bizalmát, a saját feje szerint nem bűntelen, ellenben csak annyira bűnös, mint amennyire a kalapács, mert beverte a szeget.

De mi van, ha már nem is maga a veszekedés a lényeg? Mi van, ha betockosodott az egész hóbelebanc a nászágy körül?
A megcsalás - ebben feltétlen mód hiszünk - mindenképp a kapcsolat vége, még akkor is, ha az escape gomb nem is lett megnyomva végül.

Férfiaskodás

A sorok közül kiolvasható: a megcsalásról legtöbbször az úgynevezett férfiegó tehet. Az a szurkapiszka, állandóan nyammogós, sosem elégedett, kancsal kobold. Az rugdossa a fejletlenebb egyedek szívét, cúgos cipővel, hogy nézzed már, még azt sem tekerted magad alá nyögősbe, pedig milyen mellei vannak! És az a hetyke keblű kollegina? Tán csak nem azért nem fekteted meg, mer' nem vagy férfi? A szív ilyenkor összehúzza magát, és hallgat. A fejben pedig gyűlni kezdenek a félregondolás fekete felhői.

A Vissza a jövőbe című örökbecsű klasszikusban Marty McFly-t simán csőbe húzták azzal, hogy na mi van, nyuszi vagy? Valahogy az egész mechanizmust így tessék elképzelni.

Bogáncs egy dolog ez, mert ahol szöget ütött, onnan nehéz kiverni. Ott vigyorog furvást, hogy tényleg, miért nem? Hát másnak szabad? Hát csak én legyek világnak árvája?
Kutya dolgok ezek.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük