18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Aki sosem lesz a férjed

4 reménytelen pasitípus, akivel ne kezdj

Nem biztos, hogy a legvonzóbb férfi lesz a jó választás. Tudd meg, mire ügyelj az eszeddel!

Nem kell számtalan tudományos kutatást végezni ahhoz, hogy kiderüljön, férfiak és nők mást tartanak egymásban vonzónak. Míg a pasik elsősorban a külsőt figyelik, és előnyösnek tartják, ha egy nő házias, és szereti a szexet, addig a másik oldalon inkább az egzisztencia kerül a mérlegre, valamint a férfiasság.

A legfontosabb hosszú távú érték pedig a hűség és a megbízhatóság, ám nem biztos, hogy az, akit első pillantásra őrületesen szexinek találsz, ezekkel a tulajdonságokkal is rendelkezik. Sajnos a pasik terén könnyű mellényúlni, ha azonban ismered a kerülendő típusokat, akiktől szerelmet és örökké tartó boldogságot nem remélhetsz, elkerülheted a sorozatos csalódásokat. Tudd meg, ki az, aki mellett nem találod meg a boldogságot!

A kiszámíthatatlan

Az, hogy valaki lelkiismeretesen betartja az ígéreteit, vagy hajlamos mindenről megfeledkezni, ami nem róla szól, az egyik legfontosabb kérdés a kapcsolatban. Amennyiben egy pasi már az első randira is késve érkezik - pedig te magad sem vagy pontos típus, és beiktattál egy öt perces illemkésést -, semmiképpen nem jó jel.

Persze nem érdemes rögtön búcsút intened neki, de légy óvatos az indokokkal, a kiszámíthatatlan férfi ugyanis minél megbízhatatlanabb, annál inkább fel van szerelkezve beszélőkével.

Mindegy, hogy a szülinapodat felejti el, esetleg egy fontos találkozót: mindenre van egy jó magyarázata, melynek hatására pillanatok alatt elillan a dühöd.

Az igazság azonban az, hogy, ha teljes komolysággal állítja is, hogy az utolsó hibát követte el, és tudod, hogy az ágyban pillanatok alatt képes kiengesztelni, ő még az oltár elől is késik. Vagy inkább meg sem jelenik, mert közbejött egy kihagyhatatlan program. Tőle nem remélhetsz életre szóló boldogságot, hiszen nemcsak egy randi erejéig menekül a felelősség elől, de kiszámíthatatlan lesz az élet minden fontos és komoly kérdésében.

A kalandvágyó

Bejönnek azok a pasik, akiknek minden vágya egyetlen hátizsákkal körbeutazni a világot? Míg a kapcsolatotok elején izgalmas lehet egy romantikus kaland, az a férfi, aki később sem az otthon melegét, hanem inkább a vadregényes tájakat részesíti előnyben, nem éppen az ideális férjanyag.

Ha te hosszú távú terveket szövögetsz, a pasi pedig éppen ezektől menekül, és a változatosságot, az ismeretlen izgalmakat keresi, akkor minden szerelmi vallomás ellenére valószínűleg nem ő az, aki közös gyermekeiteket szeretné békésen nevelgetni.

Aki azt sem tudja még, hogy egy hét múlva hol fog felébredni, és mit fog csinálni, nem valószínű, hogy hosszútávon el tudná viselni a monoton, de megbízhatóan jól fizető munkát, amiből el lehet tartani egy családot. Akármekkora lángon is ég közöttetek a szerelem, felejtsd el, hogy a kalandort majd te szelídíted meg, ez ugyanis, ha nem is példa nélküli, csak kevés esetben jön össze azoknak a nőknek, akik egy vadócba szerettek bele.

A nehéz sorsú

Családi probléma gyerekkorban, később depresszió, önbizalomhiány, netán alkohol- vagy drogproblémák. Ha ezek közül több is igaz a pasira, valószínűleg nem érdemes életre szóló terveket szövögetned vele. A megmentésre váró típus ugyanis örömmel veszi, ha a terheit ráteheti másnak a vállára, ha valaki meghallgatja a lelki problémáit, és megértő vele, azonban nemhogy egy házasság közös gondjaira, de sokszor már a párja apróbb bajaira sincs felkészülve. Amennyiben hasonló emberrel hozna össze a sors, csábító kaland lehet megélni, hogy valakinek te vagy az a faág, amibe a sodró árban úszva kapaszkodhat.

Ha azonban elvégzed a kemény munkát az elveszett ember mellett, és odaadó szereteteddel éjszakákat beszélgetsz vele végig, elviseled a rossz hangulatait a röpke jó pillanatokért cserébe, az még nem elég az életre szóló boldogsághoz. Valószínűleg a nehéz sorsú maga is túl nagy kihívásnak tartaná a házasság témáját, ha azonban mégis felmerülne az oltár gondolata, jobb, ha te magad mondasz nemet. Ezután sem lenne ugyanis másképp: nem számíthatnál rá a gyerekek és a családi gondok kérdésében sem.

A csalfa

A megcsalás általában együtt jár a hazugságok hosszú sorával, amikor a férfi próbálja elhitetni, hogy nem is csinált ő semmi rosszat. Vagy, ha kiderül a dolog, szeretné úgy feltüntetni az esetet, hogy ez egyszeri és példa nélküli hiba volt, amit, ha elnéz neki a nő, minden másképp lesz.

A sorozatos átverések és megcsalások esetén azonban a legjobb, ha te is belátod, hogy erre a bűnre már nincs bocsánat. Ez a típus nem is kifejezetten házasságra termett, ugyanis a hűtlenségek mellé nem akarja, hogy még egy hivatalos kötelék is nyomja a lelkiismeretét, de jobban is jársz, ha nem állsz vele oltár elé.

Ha ugyanis egyszer kiderült, hogy a pasi évekig titkolta félrelépését, többé nem lehetsz biztos benne, hogy nem teszi ugyanezt, akár annak ellenére is, hogy mindkettőtök kezén ott a gyűrű.

Amennyiben még azelőtt szeretnéd felismerni, hogy komolyabbra fordulna a dolog közöttetek, és nehéz lenne nemet mondani, figyeld a testét és a szavait: árulkodóak lesznek!

Ismerd fel, ha hűtlen!
Ha szeretnél többet megtudni arról, milyen jelek alapján ismerheted fel a csalfa férfit, válogass cikkeink közül!

Aki túl szépeket mond, és nem rád szabott bókokkal kedveskedik, hanem általános igazságokkal próbálja elcsavarni a fejed, könnyen lehet, hogy egy a csalfa férfiak közül. Ekkor még nem késő visszatáncolnod, hogy egy őszinte, megbízható és hűséges partnert keress magadnak!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük