Miért imádom pasiként a kis melleket? És miért nem számít a méret?

Végre kiderül az igazság: a férfi leleplezi a női ciciket, és elárulja, melyik a legszexibb méret.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alapvető különbségek a férfiúi és a női gondolkodás között, 87. rész: előbbinél a kebel kulcsinger, utóbbinál kulcskérdés. Kicsit mókás ez, mégis tökéletesen megvilágítja a csajsziféle, keblek fölötti aggódás legfőbb okát. 

Egyszóval értjük, ne tessenek félni. Logikus, mégis kissé felesleges válaszlépés ez az evolúció kihívásaira - már a sírás-rívás, nem a mellnövesztés az, amire itt célozgatunk. Sem irigykedni, sem pityeregni nem kell. Kifejtés jön.

Kis kebelológia

A férfi a mellért mindent megtenne. Megtenné a mindent a darázsderékért, a csúcsformás, eredetileg nyilván egy hadászati bunkerbe elzárt, svájci mérnökök által megtervezett popsiért is - harapna, ölne, vérben gázolna szügyig, ezekre egyébként hozhatnánk akár konkrét példákat -, de mára valahogy úgy alakult, hogy a mellehúsa, a nagy kebel lett az, ami a közfelfogás, a társadalom zsigerei szerint legfőképp számít.

Mi lehet az oka a nagy mellek iránti olthatatlan férfiúi vágynak? Egyes brit tudósok a fokozottabb tejtermelés felé terelnek: szerintük az őshapsi óta azért nyomulunk a keblesebb asszonyra, mert az, méreteiből fakadóan több, táplálékkal képes majd ellátni szerencsés utódait. Elméletnek szép ez, már csak azért is, mert rámutat, miféle marha a férfi: a nagy mell ugyanis, mivel nagyobb részt zsírszövet, nem ontja magából a mannát. Magyarul a kicsi éppúgy jóllakat.

Na most bizonyos kiművelt fők szerint ellenben az van, hogy míg a csimpánzok például maradtak a melletlenségben, addig az emberasszony, az bizony rájött, hogy a férfi, az hülye és egyszerű, mint egy laposabb kő. Így, úgyszólván megugorva egy evolúciós lépcsőfokot, önnön szügyének duzzasztásába kezdett, ekképpen kötve szerelemmasnit a kiéhezett kanok nyakába.

Ha mindez igaz, és megnézzük, miféle energiát emésztenek fel a kis mell fölött elmaszatolt, asszonyi sirámok - üsd be most azonnal a mellnagyobbítás szót a Google-be! -, akkor ennél szebb öngólt talán csak Tokody Tibor lőtt az Újpestnek 2001-ben.

Micsoda gigászi félreértés!

A félreértés konkrét oka valószínűleg az lehet, hogy míg a mell a szemekkel a testnek azonos oldalán foglal helyt, addig a fenék, a boka, a derék, etcetera nem. A nő tehát látja, érzékeli, felfogja, ha a pasik a cickóival szemeznek - illetve nyilván feltűnik, ha ez juszt sem esik meg.

Mivel a hátára nem nőtt látás, maximum érzi csupán, ahogy a férfitekintet pihe gyanánt a popsiját simogatja, és gondolatban bugyigumit pödör lefelé. Ha tehát a mellekre nem fordítanak a férfiak kellő figyelmet, mert tél van, vagy szimplán csak részegség, akkor ez azt jelenti, hogy ő már nem is nő, az asszonyi sorból kivettetett, szomorú pária.

Pedig semmi baj nincs a pici cicivel

Ami pedig tiszta marhaság, már csak azért is, mert a pici cicivel semmi baj nincsen. A pici cici szép. Tegyük hozzá mindehhez, hogy a természet, mert ilyen a természete, akitől, mint a sós kifliből valami mániás pék, innen-onnan elcsípett kicsit, annak vissza is adta a jussot.

Olyan pompás popsikról, őzcombokról, mangaszemekről regélhetnénk, mely az apróbb, de zabálnivaló mellek mellé lettek odabiggyesztve, hogy annak már a klaviatúrán való, monoton lekopogása is hímtagállító kabócaének. Csak azért nem indulunk ebbe az irányba, mert esetleg azt hihetné a Tisztelt Olvasó, hogy holmi kiegészítést, kárpótlást lát a férfi a többi idomokban - közben meg fenéket.

Mert, mint azt már mondtuk, hibás felfogás, mely szerint csak az orbitális az, ami számít. Sose múljon haragunk a hűbelebajszán divatcsinálók, a férfimagazinok fantomjainak feje fölül, kiknek a szétszilikonozott, kikent-kifent modellmasinákat köszönhetjük.

A szexbabák többségéről, ha lekaparnánk a púdert, egy kisebb matróz is elszégyellné magát a műtéti hegek láttán. Biztos léteznek fickók, akik ezért élnek, de vagyunk ám normálisak is.

Miért imádnivaló a kicsi?

Mi, férfiak, mindenevők lévén elmondhatjuk, hogy igen szeretnivaló, kedves és simulékony keblekhez volt szerencsénk az évek során - olyan hamvasak ezek, akár az őszi alma. A pici kézbe idomul, odaadó, játszi önbizalomhiányában néha megremeg, és olyankor pirul. Ki merjük jelenteni továbbá, hogy ezek a cicik a legtöbbször nem is aprók. Csak olyannak lettek képzelve.

A pici mell az ártatlanság, a kislányos báj miatt kívánatos. Egyszerűen kedves, és simogatásra ingerel. Ki a mellkassal büszkén, kis keblű lányhaverjaim!

Ezt is szeretjük