18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen cicire bukik a pasi?

Most elárulja!

Kicsinek találod? Mielőtt azon törnéd a fejed, hogyan lehetne nagyobb melled, tudd meg, a férfiak szerint milyen az igazán szexi cici!

Hogy milyen cicit szeret a pasi? A kérdés nem teljesen helyénvaló, a férfiember ugyanis minden ciciért rajong, imádja az összes keblet, amelyhez csak hozzáérhet. Természetesen az évek múlása a kicsit, a hegyeset, a nagyot és kerek feszeset is kánonba rendezte, akár a kötelező olvasmányokat általános iskolában, és a mellek között is kialakult valamiféle rangsor.

Ez azonban nem egészen a mi sarunk, garantált ugyanis, hogy az első szilikont nem egy férfi kívánalmára helyezték be, mert minden nő nagyobb cicit szeretne, és meg sem kérdezi, nekünk melyik tetszik. Íme, kérdés nélkül is eláruljuk!

A markolnivaló

Az eszményi méret az, ami pont beleillik a férfi tenyerébe, és jókedvűen, hetykén simul bőréhez. A nem túl nagy, de nem is túl kicsi a legszebb, ami egy pimasz dekoltázsból elővillantja kerekded idomait, hogy minden nő tudja, ezek a mellek bizony nem lógnak, nincsenek megereszkedve, hanem feszesek és helyesek. Mert a legtöbb pasit könnyedén át lehet verni egy melltartóval: nem lát ő a szivacs mögé. A cici elveszi az eszét, ha pedig már a legkisebb részletét is megpillantja, tökéletesnek szereti sejteni. Amikor azonban lekerül a melltartó, minden kiderül.

Ebben a pillanatban pedig a versenyt nem a lökhárítók nyerik, mert csókot adni is jó a rafinált kis cicikre, melyek boldogan himbálóznak az ágyban.

De végső soron, ha az ideálisnál kicsit jobban kitölti a tenyeret, és már-már nagynak mondható a kebel, az sem baj, egy cseppet sem, különösen, mivel a nők valami oknál fogva jobban kedvelik magukon a méretesebb ciciket. Ami pedig elégedetté tesz, az az ágyban csak jól jöhet, egy büszkén mutogatott mell ugyanis, ha kicsi, ha nagy, sokkal izgatóbb, mint amelyik szendén szégyellős.

A legszebb forma

Alma, körte vagy rakéta? A cicikultusz jelenlegi favoritja a kerekded, mosolygós alma, de voltak olyan idők is, nem is olyan régen, amikor a nők hegyes melltartókba bújtatták cickóikat, hogy a kor divatjához igazítsák szégyellni valóan gömbölyded formájukat.

A '70-es évek előremeredő blúzai fölött szerencsére eljárt az idő, hiszen a győztes végül is minden körülmények között a természetes. Bár a kerek cici az a forma, amit évek óta álmodnak modelljeiknek a művészek, az utóbbi időben pedig a sebészorvosok a pornós hölgyeknek, ha feszes, a körtének és a rakétának sem kell zavarba jönnie.

Mert a pasi, ha szeret, a cicit is szereti, a hétköznapokon pedig csodát tudnak művelni a melltartók. Mert, ahogy arról már esett szó, mögé nem látunk, úgyhogy tessék okosan használni: ezek a modern szerkentyűk egy hegyes kis rakétát is képesek telt almává formálni.

A tabu

Ha pedig már a melltartónál tartunk, érdemes szót ejteni arról az esztétikai tényről, amivel minden férfi tenyere tisztában van, amennyiben fogott már egyszerre két mellet, hogy bizony nincs két egyforma cici. Van, akinek kevésbé, míg más hölgyeknek nagyobb a méretbeli különbség a keblei között. Mindez az ágyban akár izgalmas és bájos szépséghiba is lehet, azonban az utcán már illik kezelni ezt a problémát, ami jobban számít, mint az, hogy a szélen vagy középen foglalnak-e helyet a keblek.

Ha egyszer minden nő tisztában van a ténnyel, hogy a pasi először a cicit méri fel, akkor csak azután vess ábrándozó tekinteteket, miután a dekoltázst szimmetrikus, szép, feszes ruhába öltöztetted. Természetesen férfiszemmel nem megvetendő divat a melltartó nélkül hordott cicik irányzata sem, különösen az átvillanó mellbimbók okán, ha azonban van mit korrigálni, akkor bizony a ciciket hozd elsőként formába.

Sebészkés?

Hiába a gondosan eldugott sebek, a mesterien természetessé formált alak, a szilikonról tudni lehet, hogy mű. A természetes cici engedelmesen simul a tenyérbe, és bizony, ha úgy adódik, enged a gravitációnak, és akár vulkánszerűen ellapul. A pasit azonban ez cseppet sem zavarja, hiszen éppen ez a feszes, de mégis változékony forma a legszebb a mellben.

Amikor azonban még hanyatt fekve is makacs teniszlabdák merednek egy hölgy keblei helyén, az már jóval kevésbé vonzó. Az a jó, ha a cici csak a dekoltázs alól mutogatja hivalkodóan vonalait, a melltartó börtönéből kiszabadulva pedig olyan alakot ölt, ami éppen jólesik neki.

Ami pedig a méretet illeti: nem a nagy a szép, nem a hatalmas keblek, melyeket már ruhába sem lehet rejteni. A művi, feszes cicikről tehát feledkezz meg, hiszen, ha nem csak magadnak, de a pasinak is tetszeni akarsz, akkor csak természetesen hódíthatsz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük