18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 szexi, pasivadító ruházkodási tipp

Milyen legyen a bugyi? Meddig érjen a harisnya? Tudd meg a legilletékesebbtől, hogyan lehetsz vadítóan szexi!

Most, amikor idült jó ízléssel gombolgatja a lányok ruháját a Nagykörúton a jó idő, talán érdemes néhány keresetlen szót ejteni azokról a bizonyos ruházati cikkekről, melyeket nemhogy a férfi is felismer, de esetlegesen valamiféle vágylazítóként is szolgálhatnak a téli hidegekből lassan egyébként is fölengedő szíve olajozásakor. Tessék befáradni, a próbafülke épp szabad.

Pajkos térdzokni

A loknik mögött ezüstérmet elnyerő cucc a rendszerint bimbópattanáskor megrendezett gimnazistakiscsaj-olimpián. A térdzokni, amellett, hogy praktikus viselet, jó a visszér ellen, és a lábat sem izzasztja meg. Az ágyban sem.

Hosszú pornóirodalma van, lábfetisiszták-vádlirajongók szembogarának kedvenc játszótere. A skót minták állítólag különféle szaftos információkkal szolgálnak arról, hogy milyetén nyögdécsel, hol csupasz, mikor nyúl magához a fuszekli gazdája, de, mivel holmi tavasszal a feromonba bezombult brit tudósok állították, simán lehet ez szimpla susu bolondság is.

Tanga, a dzsungel ura

Ugyan a huncutabbja télen sem átallotta az úgynevezett csípőnadrágot viselni – a fél ország veséje mostanra biztosan oda –, a szezonja igazából csak most következik. És ez azt jelenti, hogy az óvatosan, sunyulva a nadrág korca mögül kikandikáló spagettitanga országa is közeleg, meg a kerek popsiké, melyeket nem köt gúzsba, akár a sonkát a spárga, semmiféle bugyiszél.

Ne tessék mondani, hogy kényelmes, mert úgysem hisszük el. Tudjuk, hogy csak a férfi miatt vállalják, hálásak is vagyunk.

Harisnyakötő

Azóta ajzószer, mióta Sylvia Kristelnek eldanolta a Gergely Róbert, hogy a Szerelem szavára elindult Emmanuelle. Csak azért több, mint a combfix, mert míg azon felszalad a szem, addig a harisnyatartó százasszöggel kalapálja magához oda.

Stílusa van: a szoknya alól előbukkanó, apró kis kelme nagyságában a méretazonos, radioaktív uránnal egyező hatást vált ki. Nincs mit tenni, sugárfertőzést kap a szív, az egekbe ugrik tőle a Geiger-Müller számláló mutatója.

Nem lehet persze minden nap karácsony, nem vitázunk mi azzal, hogy macera, kolonc is lehet a viselése – bár sose hordtuk. Ellenben olyan finom látvány, amit a lány csak akkor érthet meg, ha az Andrássyn, nagyobb szélben igyekszik esetleg ágyból B-be, és közben lopva a bakok arcára pillant.

Semmi – nem semmi

Magunk sem tudjuk eldönteni, mennyire ruhadarab, illetve mit takar pontosan, milyen földrajzi határok között mozog maga a dekoltázs - azt reméljük csupán, hogy alatta nem lapul semmiféle szövet. A későtavaszban nem az a szép ugyanis, hogy jönnek a méhek meg a málnaszag, hanem, hogy egyes asszonykák – mikre nem vetemednek – ledobják a cicifixet. Mintha ott sem lett volna.

És igazából ekkor borul virágba a világ. Új értelmet kap a bimbódzás. Minekünk meg rügyünk fakad.

Csak nyáron takarékos a nő

Márhogy az ismert táncdal és a minik szemmel látható tobzódása szerint. A miniszoknya: a minden. Az alfa és az omega, a kezdet és a vég. A combok kidobása a húsra éhes férfiközönség elé. Napfény csillanása a kicsit még fehér, de elpirult vádlin. Ez a csoda, nem a hibridmotor.

Amikor a fentebb emlegetettek közül legalább három egy asszonyon találkozik, az az Egyesítsük hatalmunkat, akkor jön a Bolygó Kapitánya, és varázsolja elő a zöld fejéből a tavaszt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük