Megcsal a pasid?
A telefonja elárulja!
A hazug pasiról is könnyen kiderítheted, ha félrelép. Nem kell mást tenned, csak figyeld a telefonját: eláruljuk, hogyan buktatja le gazdáját!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a pasid életében egy másik nő a kelleténél nagyobb szerephez jut, arról akkor is értesülhetsz, ha profi hazudozóként mesterien leplezi a jeleket. A technika ördöge ugyanis ebben az esetben is utoléri, hiszen a változások valószínűleg a telefonálási szokásait érintik legelőször.

Persze az igazság kiderítése érdekében a legkézenfekvőbb a mobil átkutatása lenne, ám ez nem illendő, és amennyiben hasonló módon szerzel bizonyítékot valamiről, a végső vita során elveszíted a vezető pozíciódat is - hiszen megsértenéd az intim szféráját, amihez mindenkinek joga van a kapcsolatban.

Így ezt csakis akkor tedd, ha már más bizonyítékaid is vannak a kettős játszmára, de a férfi váltig tagad. A telefon tartalma helyett először figyeld, hogyan viszonyul a készülékhez a pasid, és vesd össze a régebbi viselkedésével!

Mindenhová magával viszi

Ha párod korábban gond nélkül hagyott kettesben a mobiljával, sőt, a mosdóból kikiabálva kért meg egy hívás fogadására, most pedig már a lakásban is szinte zsebre tett készülékkel mászkál, az semmiképpen sem nevezhető természetesnek. Alkalmanként azonban bárkivel előfordul hasonló, különösen, ha valamilyen fontosabb hívást, üzenetet vár. Egy-két eset után tehát ne kezdj rögtön rémeket vizionálni. De amennyiben ez az állapot tartósan fennáll, a kérdéseidre pedig feltűnően gyenge, terelő választ ad, nem árt, ha jobban figyelni kezded őt, hiszen talán el akarja kerülni, hogy meglásd a kérdéseket kiváltható hívó fél nevét.

Lenémított mobil

Tény, hogy sose kellemes, ha túlságosan késői vagy korai órán csörren meg egyikőtök mobilja - netán a legkellemesebb, huncut időtöltéseteket zavarja meg -, ám csak emiatt nagyon kevesen némítják le állandóan a telefonjukat. Abban az esetben azonban, ha partnered újabban a hazaérkezés után azonnal hangtalan üzemmódba kapcsolja a készülékét, mondván, hogy most már senkire sem kíváncsi, számodra árulkodó lehet a taktikázása.

Különösen akkor, ha a magyarázattal ellentétben óránként ellenőrzi, nem kereste-e valaki. Meglehet ugyanis, hogy egy váratlan hívásból fakadó kellemetlen helyzetet szeretne elkerülni a mobil csörgésének kikapcsolásával.

Gyakori üzenetek

A pasid nem tartozik a világbajnok üzenetírók közé, és ha valami mondanivalója van, inkább tárcsáz? Ha ennek ellenére újabban még a társaságodban is gyanús sms-ezésekbe bonyolódik, sőt, az éjjeli pittyegések sem maradnak el, joggal kezdhetsz gyanakodni.

Alkalmanként előfordulhat mindez akár munkaügyben is. Ha azonban egy láthatóan nagy örömmel fogadott sms-t úgy tálal számodra, hogy az semmi különös, csak az egyik barátja írt, és a normálisnál rendszeresebbek ezek a szituációk, akkor lehet, hogy Petit Katinak hívják, és a semmi különösnél valami szexisebbről volt szó. Akármilyen erős is azonban a gyanúd, állj ellen a kísértésnek, és ne kezdj kutatni a kérdéses üzenetek után, inkább tartsd nyitva a szemed!

Elutasított hívások, szűkszavú beszélgetések

Ha párod korábban zavartalanul telefonált a jelenlétedben, könnyen lehet, hogy ez megváltozik, ha új nő kerül a képbe. Rendszeressé válhatnak a kinyomott csörgések, ha pedig mégis felveszi a telefont, zavartan, szűkszavúan beszélhet. Amennyiben pedig ezek mellett el is vonul, hogy hallótávolságon kívülre kerüljön, jó, ha fenntartásokkal kezeled a helyzetet. Bár csak erre alapozva ne vonj le messzemenő következtetéseket, hiszen elképzelhető, hogy egy meglepetéssel készül számodra, esetleg valami üzleti ügy van a háttérben, nem árt nyitott szemmel járnod.

Árulkodó híváslista

Abban az esetben, ha a fenti jelek halmozottan felismerhetők, és a kapcsolatotok minőségében is félrelépést sejtető változás történt, a telefon tartalma igazolhatja a sejtéseidet. Azonban nyomós indok nélkül, csak a féltékenységtől vezérelve a pasid mobiljának megnézése komoly vitákat szíthat köztetek, ami a kapcsolat végéhez is vezethet.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha egy véletlen folytán mégis a kezedbe kerül a készülék, a híváslistában pedig túl gyakran szerepel egy ismeretlen női név, az már az utolsó cseppet jelentheti, ha pedig emellett cseppet sem munkaügyben zajló találkozókat emlegető üzenetekre is bukkansz, a gyanúd valószínűleg beigazolódott.

Ezt is szeretjük