4 jel, hogy a pasi garantáltan hívni fog az első randi után
A férfiak könnyű szívvel tesznek ígéretet, hogy keresnek még. De honnan tudhatod, hogy hihetsz neki?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A felelőtlen ígéretet: - Majd hívlak! számtalan randi alkalmával hallani, a kérdés azonban az, hogy ezután mi következik. Kevés idegőrlőbb dolog van annál, mint amikor másnap legszívesebben a mosdóba is magaddal vinnéd a telefonodat, hátha pont akkor hív, hiszen megígérte!

Szerelmi ügyekben soha nem lehetsz elég magabiztos, hiszen női szemmel nézve a legtöbb pasi szeszélyesebb, mint egy tucat hölgy egyszerre. Be kell valljuk azonban, hogy a férfi oldalán sem a véletlen dönt: igen sok tényező befolyásolja a telefonos kérdés majdani kimenetelét.

Mégis, mi alapján dédelgethetsz reményt? Íme, a jelek, melyek arra utalnak, hogy nem szélhámos csábítóval vagy érdektelen fazonnal van dolgod, és nagy eséllyel a zöld gomb felé billen a pasi ujja a telefonon.

Rövid vagy hosszú?

Ha tartod magad a hagyományos randevú kereteihez, és legfeljebb hazakísérésről lehet szó, de együttalvásról nem, a legkönnyebben abból olvashatsz, ahogy a pasi az idő múlására reagál. Ha partnered nem lesi folyton a mutatókat, és őszinte meglepődéssel veszi tudomásul, hogy már három óra telt el, és zár a kávézó, kezdhetsz örülni.

Ez a legbiztosabb megnyilvánulása annak, hogy a randi alatt valóban csak rád figyelt, és biztos lehetsz benne, hogy elvarázsoltad. Nyugodtan elkönyvelheted, hogy sikeres voltál, már csak egy jól sikerült záróakkord hiányzik, és garantáltan hívni fog, hogy újra láthasson.

Ha azonban nem azért lepődik meg az időn, mert hamarosan kénytelen lesz elbúcsúzni tőled, hanem attól fél, hogy a következő programját kési le, ne remélj sokat. Bár előfordulhat, hogy valóban halaszthatatlan dolga akad, hidd el, ha elbűvölted, nincs az a sürgős eset, ami nem várhat záróráig.

Figyeld a telefonját

Bár sok szédítő tisztában van azzal, hogy a csábítási szabályzat szerint minden nő szíve meglágyul attól, ha a randi alatt kinyomja a bejövő hívásokat, érdemes figyelned a telefont.

Ha túl sokszor csörög, és mindig fejjel lefelé fordítja a készüléket, hogy véletlenül se pillanthasd meg, ki hívta, korántsem biztos, hogy az anyukája vagy a főnöke volt az.

Amennyiben pedig úgy kell leráznia a lányokat, miért éppen te lennél az, akit visszahív? Ugyanilyen rossz jel, ha felveszi a telefont, és a jelenlétedben hosszasan cseveg, hiszen ez arra utal, hogy jobban élvezi, mint a veled töltött időt. A legjobb, ha nyomát se látod telefonnak.

Természetesen megeshet, hogy érkezik egy hívás a randi ideje alatt, és akkor sem kell megsértődnöd, ha felveszi. Amennyiben rövidre zárja a beszélgetést, majd ügyel arra, hogy neked is elmondja, kivel is kommunikált, az biztató jel. Ez esetben valószínűleg nem csak skalpnak gyűjtötte be a telefonszámodat, és szeretne még látni.

Árulkodó gesztusok

A beszélgetés közben is érdemes figyelned a pasit, különös tekintettel a gesztusaira. A nőcsábászok úgy gondolják, hogy a sikerhez elég annyi, hogy a randin beszéltetik a nőket, és isszák a szavaikat, ám ezt még a legprofibbak sem tudják tökéletesen megjátszani.

Ha figyeled az apró rezdüléseit, kiderítheted, hogy valóban érdekli-e, mi a véleményed a legújabb divatirányzatokról, vagy csak taktikázik. Ha a beszélgetés alatt mindvégig figyel, és nem a dekoltázsodat, hanem az arcodat nézi, a témához kapcsolódóan visszakérdez, és időnként elejt néhány szívből jövő mosolyt, nincs okod aggodalomra, tényleg érdekesnek tart.

Erre utal az is, ha tudat alatt tükrözi a mozdulataidat, és miután felvettél egy bizonyos testhelyzetet, pár másodpercre rá ő is ugyanabba a pózba rendezi magát. Ez a vonzalom egyik legárulkodóbb jele: ha észleled, biztosra veheted, hogy egy randi kevés lesz partnerednek, és kér tőled egy következőt is, legkésőbb pár napon belül, telefonon.

Tuti tipp: az első csók

A randi végkimenetele is sokat elárul arról, hogy mire számíthatsz. Ha már a beszélgetés alatt megkezdődött a forró flört köztetek, biztos lehetsz benne, hogy az utolsó pillanatban a csók sem marad el, azonban ez még jelenti azt, hogy másnap hallhatod a hangját. Mindez lehet ugyanis egy egyszerű essünk túl rajta dolog is.

Ha azonban a csók hosszúra nyúlik, és nem érzed a kezét rögtön a melleden, valószínűleg ő is úgy gondolja, hogy van még mit tartogatnotok a következő találkozásra. Amennyiben ekkor mondja, hogy szeretne még látni, hihetsz neki, és valószínűleg a hívására sem kell napokat várnod.

A reggeli pillantások

Amennyiben együtt ébredtetek egy forró éjszaka után, az sok mindent jelenthet, de vigyázz a téves következtetésekkel! Ha alkoholgőzben történt a hazaérkezés, akkor lehetnek kínos pillanatok reggel: a sietős öltözködés és a zavart félmondatok bizony nem adnak okot a reményre.

Ha azonban első pillantásra rád mosolyog, marasztalna még, és nem feltétlenül csak egy újabb összebújás kedvéért, nyert ügyed van. A sikerhez azonban tudnod kell nemet is mondani: ezúttal jobb, ha hazamész, és várod a hívását, ami biztos hamarosan érkezik.

Egy kis türelem azonban a te részedről sem árt. Minden biztató jel ellenére köztudott, hogy 72 órát érdemes adnod a pasinak. Barney, az Így jártam anyátokkal című sorozat nagy randiszakértője is kijelentette, hogy a pasik három napon belül nem hívják vissza a nőt, mert az túl ciki. Ha tehát ennyi időn belül nem csörög a mobil, könnyen lehet, hogy csak taktika, és nem az érdeklődés hiánya, egy ígéretes randi után ugyanis a pasi ugyanannyit töri a fejét azon, hogy mi a leginkább célravezető lépés, mint te.

Ezt is szeretjük