18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ingyen van a világ egyik legjobb ajzószere: ártalmatlan, és fantasztikus orgazmust ad

Bárki kipróbálhatja.

Ki ne szeretne még izgalmasabb együttléteket és biztos, vagy akár még intenzívebb orgazmust? Valószínűleg kevés pár mondana rá nemet még azok közül is, akik szexuális életük jelen állapotával is elégedettek. Szerekhez folyamodni azonban, különösen kétes eredetűekhez, nem jó, mindenféle drága kütyüt beszerezni pedig nem szükséges: helyettük létezik egy sokkal jobb út, ami ártalmatlan, nem kerül semmibe, és bárki számára elérhető.

Próbáljátok ki ti is

Sokkal egyszerűbb dologról van szó, mint amire gondolnál, még akkor is, ha hihetetlen élményt nyújthat. A szavak erejéről van szó. Ha eddig csendben zajlottak együttléteitek, akkor ezentúl érdemes ezen változtatnotok.

Hogy miért? Lényegében az agy egyike az ember legerősebb, legjelentősebb erogén zónáinak, így nem csoda, hogy az azt ért ingerek soha nem feltételezett magasságokba emelhetik a szexuális izgalmat. Gondoljatok bele, egymás kéjes sóhajai milyen izgató hatással vannak rátok, ne hagyjátok hát kiaknázatlanul a szavak nyújtotta lehetőséget sem.

Mi hangozzon el?

Bármi is hangzik el az ágyban, jó, amennyiben számotokra izgató. Ötletként szóba jöhet például, hogy elmondjátok egymásnak, mire készültök, mit szeretnétek, mit fogtok egymással csinálni. Azt is elmondhatjátok, ti mit szeretnétek, hogyan kényeztessen benneteket a másik. Elképzelhettek közösen egy szexi helyzetet, játszhattok verbális szerepjátékot is.

Izgatólag hathat továbbá, ha bókoltok egymásnak, ahogyan az is fokozza a szex testi és lelki minőségét is, ha elhangzik egy-egy szerelmes vallomás. Utóbbi még ellazító hatású is lehet, ami pedig a biztosabb orgazmus zálogaként kaphat nagyon fontos szerepet, igaz, a mélyebb és intenzívebb orgazmus a felfokozottabb izgalmi állapotnak is köszönhető lehet.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük