18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit akar szex előtt hallani a nő, és mit a férfi? Elmondjuk
Most megtudhatod, hogy valójában mekkora a különbség a két nem igényei között.

A természet legolcsóbb és legizgatóbb ajzószeréért nem kell a patikába menni. A kimondott szó ereje ugyanis nemcsak a hétköznapokban hasznos, hiszen egy jól eltalált, rövid mondat akár a szexualitást is mámorosabbá teheti. Szex előtt és közben beszélni viszont kockázatos: ahhoz, hogy ne legyen zavaró, feltétlenül meg kell találni az arany középutat, és a két nem élvezetére is különböző bókok hatnak a legerősebben.

Összegyűjtöttünk néhány mondatot, amit a nők és a férfiak szeretnek hallani a szeretkezés előtt. Bár a két nem igényei között van némi eltérés, egyben megegyeznek: a bókok mindkét részről fontos részét képezik az előjátéknak, egy kis tudatossággal tehát könnyen fokozhatóvá válnak az élvezetek.

Mit akar hallani a nő?

Ugyan általánosítani sohasem lehet, a nők többsége mégis kedveli, ha párja szavakba öntve is megvallja az érzelmeit, mielőtt az ágy felé veszik az irányt. Bár a férfiak gyakran vallják, hogy a szerelemnek elég csupán tettekben megnyilvánulnia, a csábítás sikerét igencsak előremozdítja egy szépen megfogalmazott vallomás.

Szeret, nem szeret

A szeretlek szó a legtermészetesebb és legegyszerűbb vallomás, sokak számára ennek kimondása mégis a óriási dilemmát okoz. Bár sokan hivatkoznak arra, hogy a túlzott használattal értelmét veszti ez a különleges szó, egy igazán jól működő kapcsolatban alaptalan a félelem.

Csinos, szép vagy gyönyörű?

A nők a lelki partnerség után a testi elégedettségről is szeretnek meggyőződni, amelyre az őszinte bókok a legalkalmasabbak. Bár a gátlásokat nehéz teljesen feloldani a szebbik nemben, igazán különleges érzés, amikor egy férfi elmondja, mi tetszik neki szíve választottján. Ha pedig a csinos helyett a gyönyörű szóval illeti őt, a szavak igazi afrodiziákumként hatnak.

Mit akar hallani a férfi?

Bár a férfiak gyakran nehezen ismerik el a romantikus bókok erejét, valójában ők is szomjaznak rájuk a mindennapokban és az intim együttlétek során egyaránt. Az érzékiséget akár a végletekig fokozhatod, ha a következő vallomásokat suttogod a fülébe.

Imádott érintések

A férfit leginkább az izgatja fel, ha párja kifejezi, mennyire lenyűgöző vele a szex, milyen különleges számára a mód, ahogy hozzáér. A szeretkezés közben nélkülözhetetlen magabiztosság alapja ez a pozitív visszacsatolás. Éppen ezért, ha tudatosul benne, hogy amit megtesz, az téged is élvezettel tölt el, még bátrabb és kitartóbb lesz, ami pedig a szex minőségét is pozitívan fogja befolyásolni. 

Próbáljuk meg!

A férfiakra vadító hatással van a változatosság, feltéve, hogy az kellőképpen élvezetes párjuk számára is. Ha tehát nyitott vagy az újdonságokra, és szívesen kipróbálnál egy új helyet vagy pózt, ne tartsd magadban! A szemérmesség dicséretes tulajdonság, de hidd el, hogy a kísérletező kedv igazán imponál majd neki, az ötletet pedig még akkor is értékelni fogja, ha valamiért mégsem tudjátok kivitelezni azt.

Ami mindenkinél bejön

Kívánlak: ez az a szó, ami garantáltan mindkét nem testére és lelkére pozitív hatással lesz. Ha a felek azt érzik, hogy nem a véletlen vagy a kényelem tartja őket együtt, hanem tudatos választásuk a másik, sokkal mélyebb és szorosabb kapcsolatot tudnak kiépíteni. Bár a tükör előtt férfiak és nők tömege küzd az önbizalom hiányával, mindenkinek megdobogtatja a szívét, ha azt éreztetik vele, hogy igazán vonzónak tartják még a körültekintően megválasztott, előnyös ruhadarabok nélkül is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük