18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 huncut szexpóz, szenvedélyes szeretőknek
18 éven felülieknek!
Elevenítsétek fel a vadító szenvedélyt, és lopjátok vissza a régi, féktelen tüzet megszokott együttléteitekbe!

Éljetek át kedveseddel egy gondtalan, felelőtlen éjszakát, és idézzétek fel a bimbózó románc féktelen energiáit és szenvedélyét. Próbáljatok ki néhány játékos pozíciót, ahol a megszokott gesztusoknak nyoma sincs, csak az áradó szenvedély irányítja heves mozdulataitokat!

A majom

A majom egy ülő pozíció, azonban a hagyományos, egymással szembeforduló aktus helyett az a lényege, hogy az összes létező szöget kipróbálva megtaláljátok azt a pózt, ami a legnagyobb gyönyört okozza mindkettőtöknek. Miközben párod térdel, helyezkedj el ölében lovagló pozícióban. A behatolás után kimondottan élvezetes lehet, ha párod egyik lábadat felemeli, miközben könyökével diktálja szeretkezésetek ritmusát.

Ha párod elfáradt, próbálj megfordulni ölében úgy, hogy közben benned maradjon: egyik lábadat óvatosan emeld át a feje fölött, majd fordítsd el testedet úgy, hogy partnerednek háttal legyél. Simulj hozzá szorosan a testéhez, majd kezét tereld a csiklód felé, és élvezd a szenvedélyes kényeztetést!

Spontán szerelem

Ha hirtelen ragad magával titeket a vágy, használjátok ki a feltörő szenvedélyt, és vessétek bele magatokat egy csodás, heves szeretkezésbe. Ilyenkor még az sem számít, hogy az asztal kemény, kedvenc felsőd pedig egy kissé elszakad: a lényeg, hogy minél hamarabb közel kerülhessetek egymás meztelen testéhez. Erre pedig a legalkalmasabb az álló pozíció, ami akkor a legélvezetesebb, ha párod egész súlyodat magára veszi. Ez nemcsak mélyebb behatolást tesz lehetővé, de heves erőt sugároz, amitől még izgatóbbnak fogod érezni kedvesed.

Öleld át párod nyakát, és segíts neki, hogy ölbe vehessen. Ezután jobb, ha valami támasztékot kerestek, hogy könnyebben tudjon tartani, miközben segítesz neki a behatolásban, arra azonban ügyeljetek, hogy aktus közben hátad ne dörzsölődjön érdes felülethez.

Ami ugyanis a szeretkezés hevében fel sem tűnik, később igen fájdalmas sérülésnek bizonyulhat. Ha a férfi elfáradt, egyik lábaddal támaszkodj meg a földön.

Rák

Ezt a pozíciót egy puha, párnákkal borított ágyon próbáljátok ki, ahol párod kényelmesen térdelő pozícióba helyezkedhet. Ülj az ölébe lovagló pozícióban, lábaidat háta mögött a földre támasztva, majd amikor beléd hatolt, karold át a nyakát, és fokozatosan emeld el a földtől lábaidat.

Ahogy fokozatosan hátradőlsz, párod karolja át derekadat, te pedig próbáld magad megtartani 45 fokos szögben. Ebben a helyzetben előre-hátra ringatózva a pénisz igen erősen hozzásimul hüvelyed falához, ami lassú ritmusú mozgás mellett is gyönyörteli élmény lehet mindkettőtöknek, ha azonban gyorsabb ritmusra váltanátok, arra is van lehetőség.

Lábaidat húzd fel teljesen a mellkasodhoz, támaszd neki párod felsőtestének, majd az ágyon hátradőlve folytassátok a szeretkezést gyorsabb ritmusban, teret engedve a szenvedélynek!

Galambok

Az izgalom olykor kisebb nehézségekkel is jár, ez a helyzet ugyanis legalább annyira atletikus, mint amennyire forró. A kiinduló pozíció egyszerű ölbe ülő helyzet, azonban úgy intézd, hogy párod az ágy szélén, lábait a földre támasztva foglaljon helyet.

Miután az ölébe ültél, és megtörtént a behatolás, támaszd lábaidat combjai mellé, és ebben a guggoló helyzetben irányítsd szeretkezésetek ritmusát és a behatolás mélységét! Ha elfáradtál, add át a vezető szerepet párodnak: miközben erősen tart a derekadnál fogva, hajolj hátra, amennyire csak tudsz.

Ekkor mozgásotokat és a behatolás mélységét partnered irányítja, azonban a hátrafeszített test akár a sokszorosára is növelheti gyönyöröd, mivel a feszülő izmok hüvelyedet is arra késztetik, hogy összeszűküljön.

Cikkünk Michelle Pauli Káma-Szútra a természetben című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük