18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró szexpóz a biztos női orgazmusért (18+)

Ismerd meg a legvadítóbb szexpózokat, melyek segítségével közösen élhetitek át az egetrengető gyönyört!

Ha saját tested titkait már ismered, alakítsd úgy az együttléteket is, hogy a lehető legnagyobb gyönyört élhesd át! A vérforraló előjáték után vedd a kezedbe az irányítást, és válassz a legszexibb, mélyre hatoló pózok közül, melyek hihetetlenül érzéki élményt nyújtanak!

Az alábbi szexpózok között garantáltan te is megtalálod a kedvencedet, de párodnak sem lesz ellenére egy kis kreatív változatosság, hiszen, ha szeretnéd, hogy mindkettőtöknek ugyanolyan forró kaland legyen a szeretkezés, időnként nem árt új szerzeményekkel gazdagítanotok a már meglévő gyűjteményt.

Szemből a mélybe

A szenvedély csúcsán rendkívül gyönyörteli lehet egy póz, mely mély behatolást tesz lehetővé, a felvezetés során azonban semmiképpen ne feledkezzetek meg az előjátékról! Csak alapos előkészületek után vágjatok bele a szeretkezésbe, ha ugyanis nem kívánod eléggé párodat, mindkettőtöknek fájdalmas lehet az élmény.

Ha készen állsz az egetrengető szexre, feküdj hanyatt, és emeld a magasba lábaidat, majd támaszd őket föléd hajoló partnered mellkasának. Vádlidat engedd a felkarjára, majd, ha fáradni kezd, könyökére kulcsolva rakd a földre. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy párod teljes egészében beléd hatoljon. Mindez előnyös lehet, ha nincs hatalmas méretekkel megáldva, de a tempóval vigyázz, amennyiben hajlamos téged megelőzni. Ha könnyebben jut el az orgazmusig, mint te, időnként tartsatok szünetet, és inkább lassabb ritmusban szeretkezzetek.

Édes szerelem

Feküdj hanyatt az ágyon, miközben partnered lábad között guggol. Emeld meg a feneked, hogy a belső combjához simuljon, majd húzd hátra a lábad hajlított térddel, hogy combod a férfi mellkasa közelébe kerüljön. Amint párod beléd hatol, talpadat támaszd a mellkasának.

Ez a helyzet is különös, mély érzéseket tesz lehetővé, ha azonban még izgalmasabb élményekre vágynál, ne állj meg ezen a ponton! Tedd át egyik bokádat a másikon: így még szorosabban foghatod partnered.

Ha ezt követően váltakozó ütemre széttárod, majd újra összezárod lábaidat, a mély behatolást kombinálhatod egy még különlegesebb érzettel, ami meggyorsíthatja a gyönyört. Ha az átlagnál hajlékonyabb vagy, akár térdedet is keresztbe teheted, vagy egyik lábadat a magasba nyújtva párod nyaka mellé teheted, miközben a másikat változatlanul a mellkasának támasztod. Ezzel a lábaddal párod lökéseit is szabályozhatod, ha pedig úgy élvezetesebb számodra, hagyhatod, hogy gyorsabb tempóra kapcsoljon.

Emelő pozíció

Bár a szabadban, egy padon lehet a legjobban kiélvezni ezt a helyzetet, télen a lakásban is boldogulhattok, amennyiben rendelkeztek egy alkalmas bútordarabbal. Ha van egy biztos lábakon álló, alacsonyabb asztalotok vagy egy kényelmes kanapétok, feküdj a szélére, és kapaszkodj az oldalába, miközben párod a lábad közé ül vagy térdel.

Mialatt beléd hatol, engedd, hogy csípődnél fogva megragadjon, és magára húzzon, amilyen szorosan csak tud. Ebben a pozícióban a férfi váltogathatja a mély és a kevésbé mély lökéseket, te pedig megemelheted a derekad, és lábaidat összébb zárva még szorosabbra veheted a fogást. Ha az élvezet kezd túl intenzívvé válni, vagy lábad elfárad, kulcsold a párod derekára: ezzel lazábbra veheted az aktust.

Csíptető pozíció

Ebben a helyzetben a gyönyör erős intim izmaidban rejlik. Ültesd párodat az ágyra, vagy dobálj párnákat a földre, és ott helyezkedjen el, majd ereszkedj az ölébe. A behatolás után PC-izmaiddal erősen ragadd meg férfiasságát, és tudatosan irányítsd a szorító mozdulatokat! Hol vedd feszesebbre az egyesülést, hol engedd lazábbra a fogást, ami éppen a legjobb érzést kelti benned. A csíptető pozíció közben mély a behatolás, de szinte alig mozogtok, ugyanis minden apró rezdülés benned megy végbe.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A lassú szeretkezés különleges élménnyel ajándékozhat meg téged, ha viszont gyorsabb aktusra vágysz, párod nyakába kapaszkodva felpörgetheted az eseményeket. Ha a ringatózó, izomgyakorlatokkal fűszerezett lassú ölelkezés után érkezik a gyönyör, mindkettőtök számára elsöprő erejű lehet!

Cikkünk Michelle Pauli Káma-Szútra a természetben című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük