4 hétköznapi alkalom, amikor érdemes pezsgőt bontani

Különlegessé teszi majd!

A pezsgő túl finom, hogy csak ünnepek alkalmával bontsd fel.(x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pezsgőhöz nem hasonlítható semmi más ital! Csillogás, luxus és glamúros hangulat kapcsolódik hozzá azonnal, már akár a neve hallatán is. A pezsgőivás pedig szinte ceremónikus jelentőségű: elegáns, karcsú poharakban szervírozva figyelheted a gyöngyöző buborékok játékát, aztán jön a legjobb rész, a koccintás, amikor mélyen a szemébe nézhetsz párodnak, barátaidnak, vagy boldogan rámosolyoghatsz családtagjaidra.

Itthon nálunk a pezsgőzés azonban valahogy összeforrt az ünnepekkel. Bár nem kellene ennek így lennie. Gondolj csak bele, milyen fényűző és spontán villásreggelit csaphatnál egy átlagos szombat délelőtt a szívedhez legközelebb állókkal a meleg lakásban, vagy nyáron a szellős teraszon. Egy ilyen meghívásnak biztos, hogy senki nem tudna ellenállni! Ott toporogna minden meghívott az ajtód előtt jó korán, hogy végre kezdődjön ez a különleges reggeli. Érdemes hát tenned egy próbát egy ilyen akcióval.

De az örökös téli forraltborozásnak is kitűnő alternatívája lehet egy pezsgőzés a csajokkal a karácsonyi bevásárló körút végén. Süti és pezsgő estére – nem is hangzik rosszul, igaz? Pláne, ha a pezsgőt egy kis eperszósszal is megbolondítod!

Romantika a hétköznapokban

Egy romantikus, összebújós otthoni filmnézéshez is a pezsgő lehet a legjobb választás. Pár szem gyümölcs, néhány bonbon és praliné – persze az egészségesebb fajtából, jó minőségű étcsokival és aszaltgyümölcsökkel – esetleg egy kis vaníliafagyi és az elmaradhatatlan rosé pezsgő.

De ne tartogasd ezt az élményt kizárólag Valentin-napra, vagy az évfordulótokra, minél gyakrabban behűtesz egy pezsgőt, annál jobb. Lassan aztán rutinszerűvé válik, és majd úgy érezheted magad, mintha egy folytonos romantikus vígjátékban élnél kedveseddel.

Pezsgőzz és nyerj designer cuccokat!

Ötletes játékot hirdetett a Hungaria pezsgő azoknak, akik szintén úgy gondolják, hogy pezsgőzni nemcsak ünnepi körülmények között vagy bálteremben lehet. A játék roppant egyszerű: fogj egy palack Hungaria pezsgőt, vidd el egy különleges helyszínre, majd fotózd le a pezsgőzés pillanatát! Ezután töltsd fel a fotót a játék Facebook oldalán található Pezsgőtérképre, végül pedig söpörd be a nyereményeket!

A hazai pezsgőcég stílusosan hazai designerek munkái közül választott nyereményeket: Merényi kerékpárokat, Tipton szemüvegeket, különdíjként pedig Endrédi bútorokat. Ezeken kívül naponta nyerhetsz Hungaria pezsgőválogatást, amelyben megtalálhatod a Hungaria nemrég nemzetközi aranyéremmel díjazott pezsgőjét is.

Meglepő helyszíneken

A vagány virtust kedvelők pedig megfontolhatják azt is, hogy a kirándulások, túrázások, utazások alkalmával egy üveg pezsgőt és pár pezsgőspohár alakú műanyagpoharat – már kapható szétcsavarozható, helytakarékos változat is - bedobjanak a hátizsákba a szendvics és az alma mellé.

Aztán, amikor a barátok a legkevésbé számítanak rá, elő lehet kapni a meglepetést! Egy ilyen váratlan pezsgőzés nem marad majd hatás nélkül, hidd el.

Ezt is szeretjük