Hogy csókol a férfi? Ezt árulja el róla
Érdemes figyelmesnek lenned az érzelmek hevében is, mert a férfi csókja betekintést enged személyiségének mélyebb rétegeibe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csók fontos meghatározója a kapcsolatnak, és sokat elárul az intimitáshoz, az érzékiséghez való viszonyról is. Az első csók különös jelentőséggel bír, hiszen akár azt is eldöntheti, lesz-e folytatás.

Fontos szerepe az izgalmak levezetése, illetve a további események felvezetése. Nézd meg, mi mindenről árulkodik a férfi csókja!

Az érzéki csók

Lágy és türelmes. Nem tartalmaz követelőzést, hanem finom, légies, lebegtető. Jellemző a ritmusa. Elindul, majd követi egy nagyon apró lendület, ami, ahogy elkezdődött, szinte már abba is marad. A száj, a kezek felfedezésre indulnak, de csak egy pontig. Visszajelzést vár, engedélyt a folytatásra, és jó érzékkel állapítja meg, meddig érdemes elmennie.

Ha így csókol, ez a pasi tapasztalt, érett, és nincsenek gondjai az intimitással. Újra és újra felcsigázza az érzékiséget. Az ilyen típusú férfi magas érzelmi intelligenciája könnyen meggyőzi a nőt. Érett személyiség, aki ismeri a saját reakcióit és testi működését, de a nő beállítottságát, igényeit is szeretné feltérképezni - ehhez pedig a legtöbb képessége adott.

A csábító csók

A férfi leheletnyi finomsággal épphogy megcsókolja a felső ajkad, az arcod, a nyakad, de eszébe sem jut, hogy elidőzzön a szádon. Ennek hatására kusza érzések támadhatnak benned.

Ha így csókol a férfi, lehet, hogy az érzékiségedet teszteli, de nem kizárt, hogy azt akarja elérni, még inkább kívánd őt. Ha ez többször ismétlődik, több randi alkalmával, akkor lehet, hogy a férfi játszik az érzéseiddel, vagy bizonytalan a továbbiakban. Előjátéknak viszont tökéletes ez a fajta csók.

A félénk csók

Bár a kissé szégyenlős csók kivitelezése gyakran hasonlít az érzékihez, a hatása általában kevésbé pozitív annál. A csók kissé egyszerű, darabossá válik, a férfi pedig fantáziátlannak vagy gyakorlatlannak is tűnhet. Lehet, hogy olykor összeakadnak az ajkaitok, mert nehezen tudtok egy ritmusban mozogni. Mindebben szerepe van a férfi belső feszültségének és megfelelési kényszerének, miközben arra koncentrál, hogy jól csinálja. Valószínűleg szorongó, kissé önbizalom-hiányos alkattal van dolgod, aki az elején inkább tapogatózik, mint hogy nagyot tévedjen, de megerősítéssel és a bizalommal csodákat lehet elérni nála.

Az erőszakos csók

Teljes ellentéte az előzőeknek. A férfi egy nagyon határozott mozdulattal magához húz, megfogja az arcod, és erősen megcsókol. Nehezen mozdulhatsz a markából. Veszélyes fegyver, és kockázatos lépés ez a férfi részéről, mert vagy vevő vagy a temperamentumára, vagy elutasítod őt.

Ha betalál, lehet, hogy eszeveszett hevületben zajlanak tovább az események, de ha nem, valószínűleg minél hamarabb szabadulni akarsz. Pedig ilyenkor biztos lehetsz benne, hogy a férfi odáig van érted, és tudja, mit akar - téged. A kedvedért talán még visszavenni is hajlandó egy kicsit, ha zavar a lendülete.

Cikkünk megírásában Tóth Mercédesz Online szerelem című könyve segített.

Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, és a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol éppen emiatt a bizalom a legsérülékenyebb. A szerző nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a bugyivadászokat felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó
Ára: 2600 Ft
A könyvet itt rendelheted meg »
Ezt is szeretjük