Francia csók
A csók lehet egy puszi a szájra, vagy egy hosszan tartó, simogató játék a nyelvvel. Adható és kapható, minden testrészt beboríthatsz vele és ráadásul nagyon érzéki...

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A francia csók gyakorlatilag a szájra adott puszinak az a változata, amikor egész egyszerűen bebarangolod a nyelveddel a csókolt delikvens szájüregét, ő pedig viszonozza ezt a fajta kedvességet.

Egy csók és más semmi?

Amikor pároddal egymás szájára adtok puszit, nagyon bensőséges érzéseket fejeztek ki. Nem mindenkinek tartod oda a szád. Ennek a tovább fejlesztett változata a francia csók. Hogy hogyan csináld jól, arra bizony többféle technika létezik. Meg kell tapasztalnod, mint a szexualitás és az érzékiség egyéb területein is, hogy hogyan a legizgatóbb mindkettőtök számára. Ugyanis mindenki másképp csókol. A francia csók azért is nagyon izgalmas, mert általában bevezetője egy hatalmas, mindent elsöprő, orbitális szexnek.

Hogyan csináld?

Nem mindenhol illendő alkalmazni ezt a fajta csókolózást. Általában a tinik szoktak gátlástalanul, úton-útfélen smárolni, de ez teljesen érthető, hiszen ismerkednek a helyzetekkel és ráadásul nem nagyon zavartatják magukat még, csak élvezik egymás társaságát. Idősebbek akkor alkalmazzák szemérem nélkül, közterületen, ha friss szerelmesek. És hogy miért? Mert jó. Ha mindenki csókolózna viták és feszültségkeltés helyett, egy nagy, boldog és kiegyensúlyozott család lennénk.

De térjünk a lényegre, azaz, hogyan lesz iszonyatosan izgató és élvezhető a francia csók.

Közelíts a párod szájához, lassan. Nedvesítsd be az ajkaidat finoman és egy egész picit érj az ajkaihoz. Résnyire nyisd ki a szád, ebből ő már érezni fogja, hogy barlangászás készülődik és többre számíthat, mint egy egyszerű szájrapuszi. Ne sürgesd, hadd élvezze a helyzetet. Mindeközben figyelj a testedre és ezzel együtt az ő reakcióira is. Simulj hozzá, öleld át a nyakát, vagy a derekát, vagy túrj bele a hajába. Megérintheted a fenekét is, és magadhoz húzhatod. Legjobb, ha úgy bújsz hozzá, hogy összeérjen az ágyékotok.
Amikor az ő szája is csókra nyílik, dugd ki a nyelved és érzékien nyald végig az alsó ajkait, aztán a felsőt. Jó esetben ő is ezt teszi veled. Ha nem, akkor is folytasd a kényeztetését, élvezd a társad! Nagyon erotikus, ha elernyeszted a nyelved izmait, és érzékien behatolsz az ajkak és a fogak közé, végig nyalod a fogínyét. Ez meg is döbbenthet egy-két férfit, mert kicsit bizarr. De ne aggódj, annál jobban fogja élvezni.

Próbáld rávenni, hogy ő is lassan csókoljon. Figyeljetek egymás nyelvére. Ha úgy ízlelgetitek a másik nyelvét, mint egy különleges desszertet, olyan élvezetet nyújthat, hogy biztosan nem álltok meg az ágyig. Körözz, rebegtesd, nyalj és add át magad az élvezetnek!

Ezt is szeretjük