18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

15 szexfantázia, ami minden férfit lázba hoz: ezekről álmodoznak titokban

Nem beszélnek róla, de valójában imádnák őket.

Bár nem mindegyik férfi mesél róluk nyíltan a párjának, bizton állítható, hogy kivétel nélkül mindegyikük fejében lakoznak pikáns szexfantáziák, amelyeket szívesen kipróbálnának.

Ezek közt egy-egy szexhelyszín-, szexpóz- vagy éppen szexpartnerábránd is szerepelhet, lehetnek pajkosak vagy kevésbé pajkosak, ám a férfiakat rendkívül izgatják.

Kár, hogy nem mindegyikük elég nyitott, hogy hangot adjon vágyainak, gondolhatod, és igazad is van: a párkapcsolatban igyekezni kell ledönteni mindenféle tabut, és bátran beszélni a szexről, a vágyakról, a fantáziákról.

Szerencsére nem maradsz iránymutatás nélkül most sem, mikről álmodozhat akár a te párod is. Alábbi képgalériánkban gyakori férfifantáziákat láthatsz.

Ha érzel hozzá kedvet, egyszer lepd meg őt valamelyikkel: garantáltan imádni fogja.

Férfi szexfantáziák

Szabadidő és személyiség

Tovább ismerkednél párod lelki mélységeivel? Akkor kattints a következő cikkre, amelyből megtudhatod, milyen személyiségre utal kedvenc szabadidős tevékenysége!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük