18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Íme, a legjobb szexpózok a férfi szerint (18+)

Miért szereti őket?

Melyek a legnépszerűbb szexpózok a férfiak körében? Most megtudhatod, mit szeretnek.

Bár mindenkinek más az ízlése az ágyban, bizonyos közös vonások mégis fellelhetők. Legalábbis ez derül ki azokból a kutatásokból, amelyek a szexbéli favoritokra kíváncsiak. Egy tavasszal készült felmérés eredményét itt találod, de nagyon hasonló következtetésre jutott az Adam and Eve című portál online kutatása is.

Ebben ezer felnőttet interjúvoltak arról, melyik a kedvenc szexpózuk. A válaszadók 36%-a a lovaglót kedvelte a leginkább, de nem sokkal maradt el a misszionárius sem a maga 33%-ával.

Ezután következett a kutyapóz 20%-kal. Most pedig nézzük, mit mondanak a férfiak, akik között mindegyiknek akadnak hívei.

Lovagló

- Én azt szeretem, ha a barátnőm van felül, de ez ellen neki sincs kifogása, ahogy eddig észrevettem. Elsősorban a tökéletes kilátás köt le, mármint az, ahogyan láthatom őt akció közben, de az sem zavar, hogy ő a főnök, aki irányít. Így nem kell azon görcsölnöm, hogy jól csinálom-e, mert igazából azt teszi, ami neki jó. Hogy ez kényelemszeretet lenne? Lehet, hogy az is benne van. De amíg a barátnőm élvezi, én nem fogok tiltakozni. (János, 32)

Misszionárius

- Lehet, hogy valaki azt gondolja, konzervatív vagyok, de nekem a misszionárius a kedvencem. Élvezem benne, hogy én irányítok, enyém a hatalom, és igazából azt érzem, én juttathatom a csúcsra a páromat.

A pasik kedvenc női testrészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezt férfiasnak érzem. Igazán intim és meghitt tud lenni ez a póz, meg tetszik, ahogy a nő a rendelkezésemre bocsátja magát, és hogy bármikor egymás szemébe tudunk nézni. Aztán persze lehet variálni az alapfelállást, például úgy, hogy a felemelem a lábát, vagy behajlítja. Szóval a kínálat igazán gazdag. (Gábor, 30)

Női hibák a szexben

Mit rontanak el leggyakrabban a nők a szexben? Szakértőnktől megtudhatod.

Kutyapóz

- Szerintem ez a legizgalmasabb póz. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de ez a póz számomra ősi és ösztönös. Úgy érzem, itt enyém a teljes kontroll, és szerintem az élvezet is nagyobb - mindkettőnknek, mivel mélyebbre elérhetek. Szóval úgy érzem, én vagyok a király.

Azért azt nem mondanám, hogy ez a legmeghittebb póz, de nem is ez a lényege. Mi sem csak ebben utazunk a barátnőmmel, de ha elkap a hév egy-egy vadabb menetre, akkor erre esik a választás. (Krisztián, 28)

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük