18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Íme, a legjobb szexpózok a férfi szerint (18+)
Miért szereti őket?
Melyek a legnépszerűbb szexpózok a férfiak körében? Most megtudhatod, mit szeretnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár mindenkinek más az ízlése az ágyban, bizonyos közös vonások mégis fellelhetők. Legalábbis ez derül ki azokból a kutatásokból, amelyek a szexbéli favoritokra kíváncsiak. Egy tavasszal készült felmérés eredményét itt találod, de nagyon hasonló következtetésre jutott az Adam and Eve című portál online kutatása is.

Ebben ezer felnőttet interjúvoltak arról, melyik a kedvenc szexpózuk. A válaszadók 36%-a a lovaglót kedvelte a leginkább, de nem sokkal maradt el a misszionárius sem a maga 33%-ával.

Ezután következett a kutyapóz 20%-kal. Most pedig nézzük, mit mondanak a férfiak, akik között mindegyiknek akadnak hívei.

Lovagló

- Én azt szeretem, ha a barátnőm van felül, de ez ellen neki sincs kifogása, ahogy eddig észrevettem. Elsősorban a tökéletes kilátás köt le, mármint az, ahogyan láthatom őt akció közben, de az sem zavar, hogy ő a főnök, aki irányít. Így nem kell azon görcsölnöm, hogy jól csinálom-e, mert igazából azt teszi, ami neki jó. Hogy ez kényelemszeretet lenne? Lehet, hogy az is benne van. De amíg a barátnőm élvezi, én nem fogok tiltakozni. (János, 32)

Misszionárius

- Lehet, hogy valaki azt gondolja, konzervatív vagyok, de nekem a misszionárius a kedvencem. Élvezem benne, hogy én irányítok, enyém a hatalom, és igazából azt érzem, én juttathatom a csúcsra a páromat.

Ezt férfiasnak érzem. Igazán intim és meghitt tud lenni ez a póz, meg tetszik, ahogy a nő a rendelkezésemre bocsátja magát, és hogy bármikor egymás szemébe tudunk nézni. Aztán persze lehet variálni az alapfelállást, például úgy, hogy a felemelem a lábát, vagy behajlítja. Szóval a kínálat igazán gazdag. (Gábor, 30)

Női hibák a szexben

Mit rontanak el leggyakrabban a nők a szexben? Szakértőnktől megtudhatod.

Kutyapóz

- Szerintem ez a legizgalmasabb póz. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de ez a póz számomra ősi és ösztönös. Úgy érzem, itt enyém a teljes kontroll, és szerintem az élvezet is nagyobb - mindkettőnknek, mivel mélyebbre elérhetek. Szóval úgy érzem, én vagyok a király.

Azért azt nem mondanám, hogy ez a legmeghittebb póz, de nem is ez a lényege. Mi sem csak ebben utazunk a barátnőmmel, de ha elkap a hév egy-egy vadabb menetre, akkor erre esik a választás. (Krisztián, 28)

Ezt is szeretjük