18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amit ez a férfi mondott szex közben, azt senki sem akarja hallani: a nőt is kiborította

Hogy ejthette ki a száján ezt a mondatot?

A férfiak nagy hányada nagyon szépeket tud mondani, és nagyon jól tudja mondatait időzíteni, ám sajnos nem minden férfi bókkirály. Létezik a másik véglet is, akik képesek a legdurvább, legsértőbb, legfurább és legperverzebb mondatokat is nemes egyszerűséggel kimondani, különösen szex közben. Egy amerikai online magazin cikkében ilyeneket gyűjtött össze, ezek között szemezgetve válogattuk össze a legdurvább férfimondatokat, amiket nők valaha hallottak az ágyban. Bárcsak a férfiak végiggondolták volna, mit is készülnek mondani!

8 szörnyű mondat, amit nőknek mondtak szex közben

1. Fogd be!

"Éppen szexeltünk az akkori pasimmal, és attól tartok, túl hangos lehettem, mert egyszer csak rám nézett, és azt mondta, fogjam be. - Hát, ne vigyél többet a szüleid házába, ha attól félsz, hogy meghallanak!"

Jenna, 30

2. Farönk combok

"A pasi éppen vetkőztetett, amikor egy pillanatra megállt, és rám nézett: olyan combjaid vannak, mint két farönk! Nem tudom, hogy ez fura bók akart lenni, vagy sértés, de borzasztóan éreztem magam, hogy éppen a bennem gátlásokat okozó testrészem hozta szóba egy ilyen intim helyzetben."

Jill, 30

3. Fanszőrzet mint férfiarc

"Már épp belemelegedtünk a dologba, mikor a pasi lefelé vette az irányt, és azt mondta: a fanszőrzeted azt juttatja eszembe, mintha egy férfit csókolnék meg. Rosszul éreztem magam, amiért nem vagyok alaposabban megborotválva, az pedig különösen érdekelt, honnan tudja, milyen egy pasival csókolózni."

E. A., 36

4. Tipikus szoknyavadász

"Mikor 20 éves voltam, randizgattam egy pasival. Egyszer, amikor szexeltünk, azt mondta: wow, Susan, ez fantasztikus volt... Kivéve, hogy nem Susannak hívnak, és hogy tudtam is, ki az a Susan, örültem ennek. Ezt válaszoltam: Igen, ez tényleg az volt, Steve... közben tudtam, hogy egyáltalán nem úgy hívják."

Christina, 59

5. Perverz ötlet

"Játsszuk azt, hogy mostohatestvérek vagyunk! - Hogy micsodát?"

Grace, 28

6. Fizetni érte?

"Szájjal kényeztettem a párom, majd amikor befejeztük, azt mondta: ez olyan jó volt, hogy  úgy érzem, fizetnem kellene neked! Gondolom, bóknak szánta, de úgy éreztem magam tőle, mint egy utcalány."

Bella, 24

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

7. Nyamm-nyamm

"Amikor a pasi dél felé tartott a testemen, azt mondogatta, nyamm-nyamm-nyamm... olyan volt, mint egy elfuserált macskás mém, még ma is borsózik a hátam, ha rá gondolok."

Allyson, 32

8. Egy rossz pornófilm

"Szívesen és sokat is beszéltem régebben az ágyban. Egy alkalommal viszont a pasi, akivel voltam, hirtelen kizökkent, és azt mondta: úgy hangzol, mint egy rossz pornófilm!"

Cynthia, 72

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük