2 néma szerelmi vallomás a férfitól: elárulják érzelmeit, ha nem is mondja ki

Nem minden férfi a szavak embere, ha szívügyekről van szó.

szerelmespar
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétféle ember létezik. Vannak olyanok, akik szívesen vallanak párjuknak szerelmet, és gyakran is teszik, és vannak, akik nem könnyen mondják ki a szeretlek szót. A két típus között lehet némi átmenet, akik például szívesen mondják, de a nagy pillanatokra tartogatják a vallomást, illetve, akik kínkeservvel bár, de párjuk kedvéért többször igyekeznek szerelmet vallani.

Akárhogy is, az, aki a másik oldalon áll, és várja a bűvös, sz betűs szót, örömmel fogadja, és, ha nem kapja, szomjazza azt. Sajnos azon, hogy ki vall könnyen érzelmeiről, és ki nem, nem egyszerű, és voltaképpen igazán nem is lehet változtatni. De ne aggódj, ha a párod is azok közé az emberek közé tartozik, akik nem adnak hangot gyakran az érzelmeiknek, te viszont vágynál rá, hisz nincs minden veszve.

Néma szerelmi vallomások

A szeretlek csak egy szó, mely fizikai megnyilvánulása annak, ami az ember szívében-lelkében zajlik. Nem az egyedüli fizikai megnyilvánulás azonban. A párod részéről akár naponta többször is kaphatsz szerelmi vallomást a hőn áhított szó elhangzása nélkül. Csupán be kell kapcsolnod a receptoraidat, és érzékennyé válnod a jelekre. Rém egyszerűen és tisztán lehet olvasni belőlük. Néha a legtermészetesebbnek vett dolgok mondják a legtöbbet. Ilyen a következő kettő is.

Vágyik a testi kontaktusra

A férfi néma szerelmi vallomásainak egyike a veled felvett testi kontaktus mennyisége és hossza. Például, ha ölelése szoros, erős és hosszú, azzal azt mondja, szeretlek. Ugyanígy azzal is, ha a kezedet erősen fogja át, vagy megsimogatja az ujjával. Ha érzed, hogy az együttlétetek neki is szeretkezés, nemcsak szex, azzal szintén érzelmeiről vall.

Ha elmegy melletted, és megsimogat, az a szerelme jele, ahogyan az is, amikor hozzád bújva fekszik le, és reggel első dolga megölelni az ágyban. A szádra, arcodra, kezedre és homlokodra lopott puszijai lángoló érzelmeiről vallanak, szenvedélyes csókjai pedig különösen.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A figyelem is jelzi a szerelmet

Másodsorban szerelme jele a feléd irányított figyelme is. Ha rossz kedved van, és meghallgat, vigasztalni próbál, azt üzeni vele, szeret. Ha felhív napközben, csak, hogy hallja a hangod, azzal is szerelmet vall. Ha segít neked abban, amit egyedül nem tudsz megoldani, vagy csak egyszerűen megkérdi, hogy vagy, hogy telt a napod, és kíváncsian végig is hallgatja, az szintén erre utal.

Ezek a dolgok apróságnak tűnnek, és te akkor is a szóra vágysz? Nos, mondhatná akárhányszor a bűvös vallomást a párod, ha ezek a fent soroltak hiányoznának a szó mögül, valójában üres lenne az egész.

A testbeszéd sok mindenről árulkodik

A testbeszéd nemcsak azt jelzi, hogy szerelmes beléd a férfi, hanem arról is árulkodhat, ha elhalványultak az érzései, vagy eluralkodott a megszokás a kapcsolatban.

Fotó: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük