18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Őrjítő előjáték az elnyújtott, hosszú orgazmusért (18+)
A beteljesülés gyönyöre minden párkapcsolat fontos része. Próbáld ki tippjeinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeretkezés művészetét is el kell sajátítani. A gyönyörért számtalan praktikát bevetnek a párok, de a megfelelő hangulat megteremtése is művészet. Ennek érdekében rengeteg trükköt és praktikát alkalmazhatsz: íme, néhány ízelítő, hogy még forróbb legyen a gyönyör!

A kezdet

A legtöbb kapcsolat heves érzelmekkel és nagy izgalommal kezdődik. Így az előjáték sokszor nem is kap olyan nagy szerepet, hiszen a párok alig várják, hogy végre egymásnak eshessenek. Olykor még a ruhák levételére is alig jut idő, gyakran néhány bugyi vagy ing áldozatul esik a vágyaknak. Eleinte egy tüzes tekintet is elég ahhoz, hogy a kedvesed izgalomba jöjjön, azonban később sem árt őrizni a lángot!

Hogyan tovább?

Ahogy telnek múlnak az évek, és egyre összeszokottabbak lesztek, úgy nyílnak meg előttetek az újabb és újabb felfedezésre váró utak. Az ideális kapcsolatokban a szex egyre jobbá és színesebbé válik, ahogy a partnerek kezdik feltárni magukat és vágyaikat párjuk előtt. Ám a kezdeti varázs idővel csökken, és ilyenkor nő meg a vágyfokozó trükkök fontossága. Ahhoz, hogy szerelmedet forró hangulatba hozhasd, számos praktika áll rendelkezésedre, csak használnod kell őket!

Rajongj érte!

Ha kedvesed azt érzi, hogy odavagy érte, és alig várod, hogy ágyba bújhass vele, ő is izgatottabban várja majd az estét. Az önbizalmának is nagyon jót tesz, ami pedig nem elhanyagolható dolog.

Hiszen ahhoz, hogy igazán jó lehessen az ágyban, saját magával is jóban kell lennie, amiben te segíthetsz a legtöbbet. Úgyhogy bókolj, dicsérd és rajongj érte! Ne hagyd kihűlni az érzelmeket!

Egy kis kényeztetés!

A szeretkezés lényeges része az előjáték. Nem csak a testnek, de a léleknek is szüksége van rá. Kezdd a szeretkezést szavakkal, bókokkal, a vágyak ecsetelésével. Közben pedig kezdd el simogatni kedvesed, de ne térj rögtön a legkényesebb részre! Járd végig minden porcikáját, harapdáld a fülét, érintsd meg a száddal nemi szervét, de csak lépésről lépésre. A lényeg, hogy mire a forróbb részletekre térsz, már szétvesse a vágy. Így mire célba veszed a lába közét, annyira kíván majd, hogy biztosan orgazmusa lesz.

Egy kis türelem!

Éheztesd ki! Húzd el a szeretkezést, amíg csak bírod: kedveskedj vele, de egy ideig ne elégítsd ki. Mialatt összebújva filmet néztek, néha kezdj el a combjai felé kalandozni, vagy csókolgasd a nyakát, de mielőtt túlzottan belemelegednétek, állj le, és csak nézd tovább a filmet. Ismételgesd ezt néhány percenként! A film végére talán nem, de a tüzes egymásnak esésre biztosan emlékezni fogtok.

Újíts!

Lepd meg! Legyen az egy új póz, egy új szexi fehérnemű, vagy egy új helyszín: nem kellenek nagy dolgok. Elég egy kis változatosság, hiszen az már önmagában is izgalmas. Menjetek el például kirándulni, vigyél magaddal egy nagy plédet, és egy elhagyatott helyen piknikezzetek.

Ott aztán elkezdhetsz párod fülébe sugdolózni, és pajzán ötletekkel előhozakodni! Még egy-két hétig talán az idő is alkalmas lesz a szabadtéri szexhez.

Ezt is szeretjük