18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 érzéki szexpont a férfitesten, amit ne hagyj ki, ha kényezteted a párod (18+)
Ha ezeken a pontokon simogatod, azonnal beindul.

Ahogy a nők, úgy a férfiak testén is számos erogén zóna található, melyek kényeztetésével felejthetetlen örömöt szerezhetsz a párodnak.

Vannak azonban olyan pontok, melyekre nem feltétlenül gondolnál. Ezeket vesszük most sorra: négy olyan területről lesz szó, amik kevésbé ismertek, pedig érdemes elkalandoznod rajtuk.

A here és az ánusz között

A here és az ánusz között van egy pont, melyet a szexpózokat tekintve a misszionárius pózban érhetsz el a legkönnyebben. Ha a párod közelít a csúcshoz, két-három ujjal akár erősebben is simogathatod ezt a helyet, akár egy enyhe nyomást is kifejthetsz. A párodnak fantasztikus érzésben lehet része.

Szemek

A szemhéjakon, illetve a szemöldök alatt nagyon vékony az arcbőr, ezért az érintésükkel nagyobb sikert arathatsz, mint gondolnád. Csakúgy, ahogyan a mellbimbóknál, a gyengéd simogatás mellett lehelj rájuk apró, lágy csókokat is, ezzel fokozhatod az érzéki hatást.

A péniszcsúcs nyílása

A péniszcsúcson felfedezhetsz egy aprócska kivezető nyílást, ami egy nagyon érzékeny része a férfitestnek. Ha gyengéden simogatod, vagy akár a nyelveddel is cirógatod ezt a kis területet, intenzív élményben részesítheted kedvesedet.

Gerincoszlop

Kevesen gondolnák, pedig a szerelmed gerincoszlopa is egy olyan része a testének, melyet szexuális ingerlésben részesíthetsz. Szinte észrevétlenül felforrósíthatod a párod hangulatát azzal, ha úgy simogatod a hátát, hogy két hüvelyujjaddal szép lassan végighaladsz a gerince vonalán.

Ezt árulja el a kedvenc szexpóza

A párod kedvenc szexpóza nagyon sokat elárul a személyiségéről, arról, hogy miként viselkedik a kapcsolatotokban. A póz alapján nézd meg a jellemzését!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük