18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ha így csinálod, mindig rólad fantáziál majd: 3 orális technika, ami rabul ejti a férfit (18+)
Akár már ma este meglepheted a párod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Semmi kétség, az orális kényeztetés mindig is az egyik férfikedvenc huncutság marad a szexben.

Ha szeretnéd párod meglepni akár már ma este egy kis finomsággal, az alábbi három péniszbűvölő módszer hasznodra lehet.

Nyelv a péniszcsúcson

Garantáltan rólad fantáziálgat minden szabad percében ezentúl, ha beveted ezt a tűzforró orális praktikát. Annak ellenére, hogy a péniszcsúcs rendkívül érzékeny, sok nő nem szentel neki külön figyelmet, és inkább nagyobb területet jár be szájával és nyelvével a párja péniszén. Összpontosíts most kizárólag a péniszcsúcsra! Az ott található apró nyílást nyalogasd gyengéden, és párod úgy olvad majd el, mint vaj a napon.

Egy kéz, egy nyelv

A férfiak imádják, ha párjuk kézzel és szájjal egyszerre cirógatja őket. Kombináld a nyelvtechnikádat finom simogatással! Miközben a száddal és a nyelveddel kényezteted párod péniszét, egyik tenyered helyezd finoman a herezacskójára, és simogasd úgy, mintha a kezeddel egy fektetett nyolcast szeretnél leírni. Vigyázz, ne gyűrd össze a zacsit, mert a párod felszisszenhet! Az a jó, ha mozdulataid határozottak, de a tenyered szinte csak siklik a here felületén.

Sikamlós helyzet

Annak ellenére, hogy az orális szex nagy favorit, a férfi azt is imádja, ha kézzel kényeztetik, kiváltképp, ha a pénisz felülete nedves, csúszós. Ezt ugyan meg lehet oldani síkosítóval is, de mivel orális kényeztetés közben egy kis nyál óhatatlanul jut a péniszre, ez remek alkalmat szolgáltat egy kis simogatásra. Váltogasd néhány pillanatonként az ajkaid és a kezed. A száddal a pénisz minél nagyobb felületét igyekezz bejárni, majd az ujjaiddal, esetleg a tenyereddel körkörös mozdulatokat téve cirógasd párod péniszének csúcsát. Ezután kezdd elölről, végül azzal zárj, amelyik jobban elvarázsolta.

Ezt is szeretjük