3 kérdés, amit minden pasi hallani szeretne az első randin
Megkérdeztük tőlük
Vannak témák, amiket illik az első randin szóba hozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőként szeretjük, sőt, el is várjuk, hogy az első randevún a férfi érdeklődjön irántunk. Hogy mi a hobbink, milyen a családunk, mi fontos számunkra az életben, és így tovább.

Azonban nemcsak számunkra fontos a másik figyelmessége: megkérdeztük Balázst - 28 -, Danit - 30 - és Szabit - 30 -, hogy ők milyen kérdéseket hallanának szívesen az első randi alkalmával.

- Mesélnél nekem arról, hogy…?

- Sportoló vagyok, évek óta amerikai focizom, ami nem egy szokványos sport, ezért meg is szoktak lepődni a csajok, mikor ezt elmesélem nekik - mondta el Balázs. - A legtöbben persze nem tanúsítanak semmiféle érdeklődést, sokszor megkaptam már, hogy ők egyáltalán nem azok a sportos alkatok, amit tudomásul vettem, de valahol mégis rosszulesett. Nem kell, hogy szeresse azt, amit én, de legalább tegyen úgy, mintha érdekelné.

Nekem imponál, ha egy lány érdeklődik a hobbim iránt, ha szeretne többet tudni róla, és megkér, hogy meséljek még róla, akkor is, ha ez távol áll tőle. Erről kellene, hogy szóljon egy randi, hogy megpróbáljuk a másikat megismerni. Sajnos a legtöbben csak saját magukkal vannak elfoglalva.

- Megengeded, hogy fizessem a saját részem?

- Amit most mondani fogok, azért valószínűleg sok hölgy fog rám megorrolni, de nem bánom. Szóval én elvárnám, hogy a randipartnerem kérdezze meg, hogy beszálljon-e cechbe.

Nyilván nem fogok rá igent mondani, mert volt gyerekszobám, és anyám is tisztességesnek nevelt, de, ha már emancipált társadalomban élünk, akkor minden helyzetben legyen valós az egyenjogúság, ne hivatkozzanak a hölgyek holmi századfordulós, konzervatív megkülönböztetésre - mondta el véleményét Dani.

- Nem vagyok a jogegyenlőség ellen, de el kellene dönteni, hogy akkor most szükségük van-e a nőknek arra, hogy egyenjogú félként kezeljék őket a férfiak, vagy sem? Ha igen, akkor ez lenne az alap.

- Milyen terveid vannak a jövőben?

- Harmincévesen - jó esetben - az embernek már konkrét elképzelései vannak az életéről, hogy mit is szeretne elérni, hová tart. Nekem fontos, hogy a randipartnerem érdeklődjön ezekről, sőt.

- Az is fontos, hogy ő meséljen a saját terveiről, hogy meglássuk, mennyire passzolunk össze, van-e értelme egy második, sokadik találkozásnak - fogalmazott röviden, de sokatmondóan Szabi.

Ezt is szeretjük