4 vérforraló előjáték, vetkőzés és szex nélkül
Még mindig érzed a fergeteges szilveszteri hangulatot? Játékos ötleteiddel pörgesd fel párodat, és légy vadítóbb, mint valaha!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem szeretnéd, hogy párod a dolgok közepébe vágva rögtön a hálószoba felé vegye az irányt, lassíts egy kicsit az iramon! Attól, hogy nem estek egymásnak rögtön, a vágy még lehet vadító: izgasd fel partnered forró és izgató játékokkal.

Tűsarkú

Felöltözve vagy félig levetkőzve, egyetlen hálószoba-öltözet sem teljes cipő nélkül. Tedd varázslatossá párod estéjét azzal, hogy a legszexisebb cipődet veszed fel. A magas saroktól teltebbnek látszanak körvonalaid, és mivel a magas sarok előredönti tested, hogy egyensúlyban maradj, a lehető legelőnyösebb helyzetben kell tartanod a tested, amivel csípődet, feneked és melledet egyaránt hangsúlyozod.

A hálószobába nem szükséges kimondottan praktikus lábbelit választanod, elég, ha csak pár lépést meg tudsz benne tenni. Szexshopokban akár olyan lábbeliket is találhatsz, amelyeket kizárólag hálószobai viseletre terveztek. Lehet pántos szandálod, budoárpapucsod vagy ködvágó magassarkúd, a lényeg, hogy vadítóan szexisnek érezd benne magad. Ha igazán csábító szeretnél lenni, fesd ki a lábujjkörmeidet is vadító vörösre, és válassz egy vérforralóan szexi, fekete lakkcsizmát! Öltözékedet kiegészítheted erotikus szerepjátékkal is, hogy még jobban előkészíthesd azt a pillanatot, amikor a csizma majd lekerül.

Kártyajáték

Tűsarkúban vagy anélkül, ne hagyd, hogy a szex játék nélkül kezdődjön el! Ugorjatok fejest egy erotikus társasjáték segítségével a vadító kalandokba, vagy találjatok ki ti magatok egyedi szexjátékot!

Bármelyik társast vagy kártyajátékot kiegészíthetitek egy-két pikáns és kimondottan élvezetes büntetéssel. Fogj két csomag kártyát, és címkézzétek fel őket! Az egyiken legyenek cselekvések: érintés, csók, csiklandozás, a másikon pedig az összes erotikus testrész. A játék során húzzatok mindkét pakliból, így pontosan megkapjátok, hogy mit kell tennetek.

A kártyákra írhattok befejezetlen mondatokat is, amelyek pajzán részletekre kérdeznek rá, vagy kívánságokat tartalmaznak. Aki a lapot kihúzza, annak kell befejeznie a mondatot.

Néhány ötlet

  • Amikor először érintettem meztelen férfit...
  • Szeretem, amikor te...

Gyümölcsök

Készülj fel egy szerelmi lakomára, amelynek végén még többet kívántok majd - egymásból. Tegyél egy gyümölcsöstálat a hálószobába. Az erotikus tálról nem hiányozhat az eper, a datolya, a szőlő, a mangó és a füge. Ügyelj rá, hogy a maximális érzéki hatás eléréséhez a kiválasztott gyümölcsök érettek és lédúsak legyenek.

A fügét régóta afrodiziákumként tartják számon, mert félbevágva nagyon hasonlít a női nemi szervre.
Ha lédús gyümölcsöket eszel, nyald le a gyümölcs levét az álladról és az ujjadról: ez nagyon erotikus látvány lehet partnered számára. Bátran használd a gyümölcsöket asszociációs játékhoz: egyél kézzel, és érzékien szívogasd, nyalogasd az ételt. Etessétek egymást ajkatokkal, vagy ehettek egymás testéről is. Ha pedig elfogyott a gyümölcs, rátérhettek a sokkal élvezetesebb részletekre.

Ne siessétek el a vetkőzést!

Húzd el az izgató játszadozást, amíg csak tudod, hogy mikor végül meztelenül egymás karjában köttök ki, a vágy forróbb legyen, mint valaha! Először is, öltsd magadra legszexisebb fehérneműdet: a legcsábítóbb tűsarkúdat kombináld a legszexibb harisnyáddal és harisnyatartóval!

Ezt követően kezdd el vetkőztetni partnered, és hagyd, hogy lassan ő is megfoszthasson ruhadarabjaidtól, de egyszerre kizárólag egytől. Haladj fentről lefelé, és halmozd el partnered testét lágy csókokkal ott, ahonnan a ruháit eltávolítottad.

Ha eljutsz párod alsóneműjéhez, fokozd a feszültséget azzal, hogy megkéred, vegye le a harisnyádat. Miközben végigsimít lábadon, könnyen lehet, hogy végleg elragadja a szenvedély, de a szex félig felöltözve, egy sebtében félretolt bugyival legalább olyan izgalmas, mint amikor teljesen pucéran simultok egymáshoz.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük