18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy titkos szexvágy, amit a te pasid is élvezne (18+)

Eddig úgy gondoltad, csak rád tartozik a magányos gyönyör? Sok pasi nem így van ezzel: tudd meg, hogyan vonhatod be párodat is!

A legtöbb nő még a barátnőinek is szégyelli bevallani, ha rendszeresen önkielégítést végez, pedig ez a szebbik nem életében is ugyanolyan természetes, mint a férfiaknál. Ha eddig te is úgy gondoltad, hogy ez az aktus csak rád tartozik, és legfeljebb a magányos pillanatokban megengedett, nem árt megismerned a férfi álláspontját is.

A női önkielégítés férfiszemmel

Nem csak te lehetsz szemérmes: akadnak férfiak, akiket zavar a i önkielégítés gondolata, ugyanúgy, ahogy fordított esetben te is azt érezheted, hogy párod azért nyúl magához, mert nem tudod kielégíteni vágyait. Ha a pasid azok közé tartozik, akiknek rosszulesik a tudat, hogy nem ők okoznak neked örömet, az önkielégítést valóban tartsd meg a magányos pillanatokra. Ellenkező esetben azonban ne szerénykedj, a látvány ugyanis pillanatok alatt felizgatja partneredet.

Sok pasi egyik titkos vágya éppen a női önkielégítéssel kapcsolatos. Az egyszerű leskelődés mellett ugyanis akad, aki arra vágyik, hogy egyszer a vetkőzésnél sokkal többet láthasson: a pasik legszívesebben végignéznék, ahogy a nő a csúcsra juttatja magát. Az már más kérdés, hogy meddig bírják az erotikus mozit passzív résztvevőként élvezni, de, ha valóra váltod párod fantáziáját, a közös folytatás miatt valószínűleg nem fogsz panaszkodni.

Ha szemérmesebbnek tartod magad annál, hogy a pasid szeme láttára nyúlj a bugyidba, nem kötelező a különleges bemutatót magadra erőltetni, de amennyiben érzel magadban annyi merészséget, hogy kipróbáld, hihetetlenül szexinek találhatod az élményt. Emellett a buja bemutató hasznos is lehet, hiszen így a leglátványosabban adhatod párod tudtára, mi az, amit igazán élvezel az ágyban. Ha azonban az érvek helyett valódi véleményekre lennél kíváncsi, hallgasd meg a pasik beszámolóit!

Szerényen bevállalós

Egyszer kértem a barátnőmet, hogy maszturbáljon előttem, de azt mondta, túl szégyellős hozzá. Legközelebb felajánlottam neki, hogy leszek én az első: olyan izgatónak találta a látványt, hogy gondolkodás nélkül elkezdte ő is simogatni magát. Ez volt az egyik legforróbb közös szexélményünk. Laci, 30

Nem csupán a magányos, de a közös önkielégítés is nagyon erotikus lehet. Ennek ellenére csak akkor érdemes bármelyiket is kipróbálnod, ha nemcsak a párod kedvéért teszed, de te is kíváncsi vagy. Ha azonban partnered nem csak figyel, akár még könnyebb is lehet leküzdeni gátlásaidat, feltéve, hogy téged nem zavar, ha ő is kényezteti magát. Ne gondold, hogy így az együttlét csak passzív lehet, hiszen csókokkal, simogatással ugyanúgy bekapcsolódhattok egymás gyönyörébe, mint akkor, ha egymást kényeztetitek kezeitekkel.

A látvány gyönyöre

Imádom nézni, amikor a párom magához nyúl. Bár nem szereti, ha sokáig odalent nézelődök, a lopott pillanatokban látni lehet, ahogy lent megváltozik a színe, és nedvesedni kezd - ez nagyon izgató a számomra. A legjobban azonban azt szeretem, amikor átadja magát az élvezetnek, és behunyja a szemét - ezen a ponton általában nem bírom tovább magára hagyni, és hihetetlenül felfokozott állapotban elkezdünk szeretkezni. Zsombor, 27

Éppen az a gyakran emlegetett tény, miszerint a férfiak vizuális típusok, az oka annak is, hogy a női önkielégítés gyönyörteljes élmény a számukra. Hasonló helyzetben ugyanis párodnak nem kell azon agyalnia, hogy vajon mit hogyan kellene csinálnia, hogy jó legyen neked, hanem egyszerűen átadhatja magát a látvány élvezetének - miközben természetesen te is gyönyörteljes pillanatokat élsz át.

Ha el tudod engedni magad annyira, hogy ezt az intim élményt megoszd a pároddal, az olyan fesztelen helyzetet teremthet, melyben mindketten átadhatjátok magatokat egy újfajta kéjnek.

A legszexibb oktatás

Bennem valójában azért merült fel az ötlet, mert kíváncsi voltam rá, a párom pontosan mit hogyan szeret. Először vonakodva mutatta meg, de aztán mindketten egyre élvezetesebbnek találtuk, míg végül egy rendkívül felszabadult, gyönyörteljes szexuális élmény lett belőle. Mindez azonban nem pótolhatja a meghitt együttléteket, amikor a gyakorlatban is kipróbálhatom, amit tőle tanultam. Gábor, 26

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bizony, nem csak a kezdő férfiak küszködnek nehézségekkel, ha a női anatómiáról van szó. Azt, hogy személy szerint te mit hogyan szeretsz, lehet, hogy partnered akkor sem találja el segítség nélkül, ha az alapvető részletekkel tisztában van. Akármilyen tapasztalt szerető is a pasi, egy kis útbaigazítás mindig jól jön, ez pedig úgy a legszexibb és mellesleg legkönnyebben elsajátítható, ha te magad mutatod meg neki, melyek a legforróbb pontjaid.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük