Biztos jelek, hogy a barátnőddel csal meg a párod

A legrosszabb rémálmodban sem feltételeznéd, hogy egyszerre két ember okoz csalódást? Íme, a jelek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Annál, ha a párod megcsal, és mindezt próbálja titokban tartani, csak egy rosszabb eshetőség létezik: ha történetesen a barátnőddel teszi mindezt, aki szintén nem igyekszik beismerni neked eme ballépését. Azonban a félrelépésnek, különösen ebben a speciális felállásban, megvannak a maga jelei: bár alaptalanul fölösleges rögtön a legrosszabbra gondolnod, ha egyértelmű összefüggésekre bukkansz, nem árt utánajárnod!

Gyakori beszédtéma

Ha a partnered nem veti meg a barátnőd társaságát, az önmagában még nem ok az aggodalomra, hiszen az számodra is előnyös, ha ők jól kijönnek egymással. Amikor már kicsit gyanúsan nagy a szimpátia közöttük, az könnyen kiderülhet: erről van szó például akkor, ha a pasid véletlenül neked tesz megjegyzést arról, hogy valamelyik nap is milyen csinosan volt felöltözve a barátnőd - és neked egy ideje már nem mond hasonlókat.

Persze egy jól sikerült ruha-összeállítás még nem bűn, de, ha többször is előfordul, hogy minden különösebb ok nélkül szóba hozza a barátnődet, az arra utalhat, hogy a gondolatai többet forognak körülötte, mint ahogy azt te vagy akár ő is szeretné: talán titokban van is közöttük valami. Ugyanakkor ne vonj le messzemenő következtetéseket csak az alapján, ahogy a férfi viselkedik, végtére is a megcsaláshoz két ember kell. A gyanús pasi pedig önmagában még csak arra enged következtetni, hogy tetszik neki a barátnőd, de ki tudja, talán ő maga sem engedi, hogy többről legyen szó.

A barátnőd is gyanúsan viselkedik

Érdemes emellett a barátnőd viselkedését is megfigyelned. Szintén árulkodó lehet, ha túl sokszor tesz említést a párodról úgy, hogy nem te hoztad szóba, de emellett az is kiderülhet az óvatlanul elejtett szavakból, hogy nem csak rajtad keresztül állnak kapcsolatban.

Amennyiben nyilvánvalóvá válik, hogy találkoztak már kettesben is, sokatmondó lehet, hogy a kérdéseidre hogyan reagál a barátnőd: amennyiben természetesen és logikus válaszokkal felel, valószínűleg nincs félnivalód. Talán neked készült valami meglepetéssel a partnered, ami miatt szükség volt egy olyan ember segítségére, aki nagyon ismer. Mindenesetre, ha kissé zavarban van, netán úgy érzed, hogy életedben először a legjobb barátnőd az, aki titkol előled valamit, lehet, hogy a gyanúd nem alaptalan, és mégsem olyan ártatlan a kapcsolatuk.

Mit tegyél, ha megcsalt?

A hűtlenséget nem könnyű kezelni, hiszen, ha kiderül, hogy a párod megcsalt, a kapcsolatotok is válságba kerül. Amennyiben tanácstalan vagy, hogy mit tehetnél hasonló helyzetben, nézd meg videónkat!

Ha kíváncsi vagy, milyen jelek utalnak arra, hogy egy hozzád különösen közel álló ember titkol valamit, olvasd el cikkünket! Akár a pasid vagy a barátnőd rejteget előled valami gyanúsat, az árulkodó jelek alapján tudni fogod.

Közös elszólás

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy gyanúdnak van-e alapja, figyeld meg őket akkor is, ha hárman egy társaságban vagytok. Ha úgy érzed, hogy igencsak el vannak foglalva egymással, és emellett gyanúsan, még fél szavakból is értik a másikat, úgy, hogy neked fogalmad sincs, hogy miről van szó, könnyen lehet, hogy nem véletlenül merült fel benned az aggasztó gondolat, hogy több van közöttük, mint barátság. Egy félresikerült füllentés azonban még árulkodóbb lehet: ha a közös szimpátia szinte égbekiáltó, keress egy alkalmat arra, hogy külön-külön beszélhess velük arról, hogy mit gondolnak egymásról. Könnyen lehet, hogy legalább az egyikük azt mondja majd, hogy erős ellenszenvet érez a másik iránt.

Árulkodó híváslista

Mielőtt rátérnénk a végső jelre, leszögezzük, hogy azt a két embert, akitől a legtöbb bizalomra számítasz, csak a legvégső esetben szabad megcsalással vádolni, vagyis akkor, ha teljesen biztos vagy benne, hogy igaz a szomorú tény. Máskülönben te okozol csalódást azoknak, akik megbíztak benned, és akiknek a legutolsó gondolata lenne neked hazudni.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Amennyiben azonban minden jel arra utal, hogy nem csupán egy, de mindkét hozzád közel álló ember ferdíti az igazságot, a végső bizonyosságot egy telefontól is megkaphatod. Bár a párkapcsolatban egymás mobiljának átkutatása az intim szféra súlyos átlépésének számít, ha másképp nem tudsz fényt deríteni a valóságra, elég egy híváslistát áttekintened. Ha a párod telefonjában szinte többször szerepel a barátnőd neve, mint a tiéd, joggal gondolhatod azt, hogy ez nem normális.

Ezt is szeretjük