18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 anális szextipp, ha először próbálod

Csak 18 éven felülieknek!

Fedezd fel a popsiszex rejtelmeit, és praktikáink segítségével éld át a gyönyört a legkisebb fájdalom nélkül!

A tévhitekkel ellentétben az anális szex nem feltétlenül fájdalmas, már az első alkalommal sem. Ha partnereddel betartjátok a következő szabályokat, megtapasztalhatod a popsiszex okozta különleges gyönyört, anélkül, hogy kellemetlen lenne.

Miért éri meg kipróbálni?

Sok ember abban a tévhitben él, hogy a nők egyetlen oka az anális szexre, hogy a férfiakat kielégítsék. Egy szexuális felmérés során azonban a részt vevő nők közül egyik sem mondott semmi olyat, hogy a pasiját szeretné vele kielégíteni.

A többség azt válaszolta, hogy azért szereti a popsiszexet, mert gyönyörteli élményt okoz számára. A női fenék nem teljesen érzéketlen tehát szexuális téren, de azon kívül, hogy az ánusz környékén rengeteg idegvégződés található, az is kéjes érzést okozhat, hogy izgalmi állapotban a végbél és a hüvely közötti fal megduzzad.

Ez a fal ugyanahhoz az idegpályához tartozik, amelyik a G-pontot is összeköti az aggyal, ezért, ha jól csináljátok, páratlan élvezeteket tapasztalhatsz a hüvely és a végbél közötti falban az anális szex alatt. Érdemes kipróbálnod azt is, hogy milyen érzés, amikor partnered az anális szexszel egyidejűleg a csiklódat is izgatja, a többféle erotikus élmény egyszerre ugyanis nagymértékben fokozhatja a végső gyönyört.

Hogyan kezdj hozzá?

Mielőtt akár egyetlen ruhadarabtól is megszabadulnátok, a legjobb, ha csak beszéltek a popsiszexről. Oszd meg pároddal összes félelmedet és görcsödet: ez elengedhetetlen ahhoz, hogy, ha később az aktus közben hirtelen rosszul éreznéd magad, rögtön tudja, miről van szó, és megnyugtathasson.

Ha először próbálkoztok, nem árt előre megbeszélnetek az egyes lépéseket. Kezdőknél ugyanis elengedhetetlen az anális szex előtt a hosszas előjáték, és mindig neked kell majd jelezned, ha készen állsz arra, hogy párod továbblépjen a következő lépcsőfokra.

Lazulj el!

A popsiszex akkor lesz a legjobb, ha kellőképpen el tudsz lazulni. Hatásos lehet, ha aktus előtt partnered egy hosszú, ellazító masszázzsal kényeztet, vagy egy gyertyafényes közös fürdőt vesztek, ami mindkettőtöket megnyugtat.

Ez azért fontos, mert a fenék erős izmainál sok feszültség halmozódhat fel. Ha tehát anális szexre készülsz pároddal, mielőtt bármibe belefognátok, érdemes ezt a területet annyira ellazítani, amennyire csak lehetséges, ugyanis akár ezen is múlhat, hogy az élmény élvezetes lesz számodra, esetleg inkább fájdalmas.

Két kihagyhatatlan kiegészítő

Soha, semmi esetre se próbálkozzatok az anális szexszel, ha nincs a kezetek ügyében egy adag vizes alapú síkosító és óvszer. A síkosító elengedhetetlen, hiszen a végbél sem magától, sem pedig szexuális izgatás hatására nem termel testnedveket. Ahhoz tehát, hogy a popsiszex a lehető legkellemesebb élmény legyen számodra, partnerednek időről időre nem árt bőségesen benedvesíteni ánuszod környékét.

Annak ellenére, hogy a popsiszex kizárja a teherbeesés veszélyét, ha nem védekeztek, előfordulhat, hogy partnered húgyúti fertőzést kap. Arról nem is beszélve, hogy még egy alapos mosdást követően is maradhatnak baktériumok a férfi húgycsövében, ha tehát áttértek a hüvelyi közösülésre, te is könnyedén megfertőződhetsz.

Amit párodnak be kell tartania

Ha kölcsönös gyönyörre vágytok, elengedhetetlen, hogy partnered a behatolás előtt az összes erogén zónádat izgalmi állapotba hozza. Ezt követően pedig, mielőtt a hátsó bejáratot venné célba, kényeztessétek egy ideig egymás nemi szervét, majd, ha kellőképpen szenvedélyes hangulatba kerültél, finoman tereld kezét a popsid felé.

Miután gyengéd simogatásokkal ánuszodat is felizgatta, engedd, hogy egy ujjal behatoljon, majd ahogy egyre jobban a hatalmába kerít a vágy, fokozatosan engedd be a hátsó kertbe. Fontos, hogy partnered mindig lassú mozdulatokat tegyen, és kerülje a heves, lökő megnyilvánulásokat, melyek fájdalmat okoznak neked.

Egy tipp a nagyobb élvezetért

A végbélben nincsenek akaratlagos izmok, csak a legvégső szakaszában. Ez azt jelenti, hogy a hüvellyel ellentétben a végbél nem képes összeszorítani a péniszt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egy kis izommunka azonban mindkettőtöknek hihetetlen élményt okozhat: próbáld ki, hogy milyen érzés, ha aktus közben időnként megfeszíted felső combizmaidat.

Cikkünk Paul Joannides A nemi örömszerzés enciklopédiája című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük