A pasivadító nők 3 ismérve
Egy férfi elárulja!
Talán azt hinnéd, hogy két hatalmas mell és egy pimaszul rövid mini elég a pasiknak. Alaposan tévedsz, hiszen a férfiaknak is van lelkük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csini fenék egy melltartó nélküli világban

Olyan, hogy szerelem, márpedig nincs. Megmondták a brit tudósok.
Az utóbbi időkben a tudomány, ez a szem nélküli szörnyeteg, ez a fondor gondolatoktól püffedt agybéka könyörületet nem ismerve lesből, cukorral magához csábítja, aztán lerántja hirtelen a mindenféle fennkölt ideákat. A fémhideg boncasztalon való széttrancsírozás után pedig rendre kijelenti, hogy tündérek és sárkányok márpedig nincsenek, és a csillagok is csupán izzó gázgömbök az égen.

Olyan, hogy lélek, az emberi mellben nincs egy gramm sem, keresték pedig az álnok tudósok mindenfelé - még a vese alatt is -, és a szerelem, ugyan kérem, tán csak nem gondolják, hogy a vonzódás, amit egy másik ember iránt érzünk, az valami különös, holmi virágillatú régiókban termő dolog?

Egyszerű kémia az, semmi több. A feromonok tehetnek róla - a szó maga a görög fheran, vagyis átvitel és a horman, vagyis izgatni szavakból alakult ki –, ezek az illat nélküli párák, kémiai vegyületek, melyek belőlünk erednek, ezek döntik el, hogy ki tetszik majd, ki lesz kívánatos a számunkra. Ez lesz a mágnes, nem a szerelem. Az csak egy mellékhatás, de - nyugalom! - szerencsére a gyógymódon már dolgoznak.

Kellem és tudás

A tudomány nem hazudik, csak kíméletlen, ráadásul együgyű is a maga módján. Sterillé teszi a szívet, ne higgyünk neki feltétlenül. Vagy inkább ne vessük el mindjárt a saját gondolatainkat egyetlen nagyképű megjegyzésére. Mert abban igenis mágia van, amikor a jó időben kivirágoznak a pólók. Amikor mint a tulipán, nyílnak a szoknyák.

Ne tagadjuk, hogy nyilván a fentebb emlegetett kémiai vegyületek bizsergetik az ember orrát, attól őrül meg a kan a virágzás idején. De, hogy csak és csupán ennyiről lenne szó, azt kikérem magamnak: speciel nem hiszem, hogy le lehetne fordítani számokra a melltartó nélküli világot, amikor a nagy melegben a hölgyek inkább eltekintenek a fölös csipkék viselésétől. Nem látom be, minek latin kifejezéseket aggatni, felvágni, illetve rendszerezni a különféle fenéktípusokat – megkapták már amúgy is az étvágygerjesztő gyümölcsneveiket. A feromon helyett használjuk a szót: báj.

Big Kahuna Burger

Igenis a báj teszi különlegessé a lányt. Bűbáj nélkül csak két mell meg egy kellemesen meleg öl maradna a nő. Tegyük hozzá: egyes lányok és asszonyok mintha direkte erre játszanának – szakszó következik: mellpi, igen, abból a két szóból eredeztethető. Azzá lesznek ezek. Hiába a nagy mell, ha kicsi a kellem. Egyszeri használat után eldobandó plasztik macák: nyilván azt keresik ők is, amit a többi lány, már a biztonságot, meg azt, hogy törődjenek, és nőként bánjanak velük. Csak elvétik, merthogy nem minden a testiségből fakad.

Nem kell túlspilázni semmit, nem kell elkomolykodni még a szerelmet is. Mert minek? A csaj legyen csaj, nem egy túlgyúrt, szétvarrt szexmasina. Vannak erre egyéb asszonyok ugyanis, csak azok pénzt kérnek, és hazamennek utána.

A báj tehát nem keverendő a külsőségekkel. A báj belülről fakad, a lányok mosolyában lakik: az a fajta finom, süteményillatú elégedettség az, ami csak a csajokból áradhat felénk. És - tadamm! - azután fordulnak meg a pasik. Jó, meg a szép mellek után is nyilván, de a kellem az, ami még utána is fogva tart.

Hosszabb távú dolog: Vincent Vega lehet, hogy hazamegy, majd kiveri a Ponyvaregényben, de attól még nem szűnik meg álmodozva Mia Wallace-ra gondolni két bérgyilkolás között.

És ez itt a lényeg, hölgyeim, a báj! A tudomány meg magasról le van tojva.

Ezt is szeretjük