4 árulkodó jel, hogy a férfi nem szerelmes beléd

Észreveszed?

Vajon miből jöhetsz rá, hogy az aktuális pasi nem tervez hosszú távra veled?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztosan azt látod, amit a párod mutatni szeretne? Vajon miből jöhetsz rá, hogy illúzió abban reménykedned, az aktuális pasi azért van melletted, mert hosszú távra tervez veled? Nézz szembe a valósággal, és idejében ismerd fel a beszédes jeleket.

Ha az én és te, az nem mi

Amennyiben a párod hosszabb idő eltelte után is élesen különválasztja a saját dolgait mindattól, amit te vele közösen szeretnél és tervezel, ne ábrándozz tovább hiába. Minden jól működő és perspektivikus kapcsolat ismérve ugyanis, hogy eljön az a szakasz, amikor már többes szám első személyben beszélhettek. Ez is egyfajta megnyilvánulása az érzelmeiteknek, méghozzá a kommunikáció frontján.

Ha a pasi kiejt ilyen szavakat is: együtt, velünk, minket, és így tovább, illetve úgy ragoz, hogy megyünk, csináljuk, szeretjük, nem kell aggódnod. Ám ha az  - én így meg úgy,  - te ezt meg azt - mondatszerkezeteket használja gyakrabban, ez árulkodó jele annak, hogy nem köteleződött el a lelkében. Ezt pedig újra és újra megerősíti a beszédében is.

Éppen dobogós vagy?

Vajon hányadik helyre tenne téged az élete fontos dolgai között? Ha jelenleg te vagy az első és a mindenek feletti, aki miatt hanyagolja még a barátaihoz fűződő régi jó viszonyát is, azaz inkább veled andalog a városban, mozizik, vacsorázik gyertyafénynél, mint velük sörözik, nincs kétség, szerelmes.

Ám amikor mindig neked kell alkalmazkodnod hozzá, és te csak a munkahelyi kötelezettségei, az edzése, családi programok, haveri találkozók után kerülsz be a határidő-naplójába, illetve téged mond le, ha két dolog üti egymást az aznapi programjában, ne nagyon tervezgesd az esküvőtöket. Csupán az egyik szabadidős elfoglaltságaként tart számon, és nem úgy gondol rád, mint élete lehetséges párjára.

Leépítő kritika

Bár a férfiak gyakran elsősorban a tetteikről ismerszenek meg, érdemes azért a szavait is figyelned. Ha észre sem veszi, ha kicsíped magad, sőt, olykor kimondottan bántó megjegyzéseket tesz, másokkal hasonlít össze, ne adj' Isten, az előző barátnőjével példálózik, nem biztatlak a boldog véggel.

Az igazi szerelem ismérve, hogy a párod épp olyannak fogad el, néha még elfogultságot is bevállalva, amilyen vagy - a fölös kilóiddal vagy ráncaiddal együtt. Ezért is olyan fontos, hogy már az elején azt mutasd meg magadból, milyen szeretsz lenni. A számodra igazi társ ugyanis pont téged keres. A többieket meg onnan ismered fel, hogy megváltoztatni szeretnének téged. Ám ez, némi önbecsapással, legfeljebb rövid távon vállalható be.

Családállítás

Lehet, hogy nem tudatosul benned, mi akadályoz a boldog kapcsolatban. A családállítás segíthet a tudattalanból irányító erők feltárásában.

Rossz memória

Vajon tudja-e, mikor van a névnapod, és megjegyezte-e a születésed dátumát? Azaz felköszönt-e akkor, amikor egy fontos naphoz érkeztek? Ha igen, számítasz.
Amennyiben nem, ne szépítsd a helyzetet, és ne mentegesd - sok dolga van, fáradt, véletlenül felejtette el, és így tovább - őt se. Nem vagy olyan fontos számára, hogy számodra értékes, jeles időpontokat megjegyezzen miattad.

Vízválasztó lehet a megismerkedésetek dátuma is. A szerelmes férfi rögzíti ezt a pillanatot, aki azonban csak együtt van a másikkal, a fejéhez kap, amikor emlékeztetik rá. Inkább ne áltasd magad azzal, hogy most így sikerült, de majd jövőre másképp lesz. Nektek valószínűleg a múlt idő jutott, hiszen még csak feltételes jövőt sem érdemel az ilyen pasi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Akkor hogyan, hova, mikor?

Állj meg egy pillanatra, és hallgasd meg, mit súg a szíved: jól érzed magad a jelenlegi helyzetedben? Amikor kerek, egész az életed, akadhat társ melléd. De nem azért lesz teljes a sorsod, mert együtt élsz valakivel. Utóbbi esetben alkuszol meg ugyanis egy olyan férfival, aki csak használ téged, de nem becsül és szeret úgy, ahogy azt megérdemelnéd.

OLVASD EL EZT IS!

csikos no
  • családállítás
  • féderer ágnes

Miért nem kellesz a férfiaknak?

Ezt is szeretjük