18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így javíthatsz a szexuális életeden egyszerűen

6 tipp, ami segíthet

Ha egész nap tart az egymásra hangolódás, annak este garantáltan meglesz a gyümölcse.

Mindenki olyan kapcsolatra vágyik, amelyikben mély, őszinte szerelem van, egyetértés, kölcsönös tisztelet, közös tervek és persze jó szex. Az utóbbival azonban sajnos sokaknak van problémája, mert a fáradtság, a stressz, az elhanyagolt érzelmek gátló tényezők.

Ha te is szeretnél javítani a szexuális életeden, jól jöhet neked a következő hat tipp, melyről a self.com oldalán megjelent cikk írt.

1. tipp: gyors reggeli randi

A romantikus vacsorák lényege nem a napszakban vagy az esti étkezésben rejlik. A fontos az ilyen alkalmakban az, hogy a pár együtt tölt valamennyi időt kettesben, amikor csak egymásra koncentrálnak. Ha pedig a lényeg csupán ez, miért ne lehetne bárhol, bármikor, akár egy negyedórás romantikus étkezést csapni?

Mondjuk reggel, mielőtt munkába mentek, beülhettek egy helyes kis kávézóba egy kávéra és egy péksüteményre, de egy otthoni közös reggeli is megalapozza a napotokat, ezzel együtt pedig a közelgő estéteket is. Ez derült ki a National Marriage Project kutatásából.

2. tipp: lazítás munka után

Sajnos a stresszt nem vetheti le az ember a munkaidő lejártával, mint egy hátizsákot, és hagyhatja a munkahelyén. Ez a stressz követi az embert haza, a vacsoraasztalhoz, a zuhany alá és bizony az ágyba is.

Éppen ezért, amikor hazaérsz, érdemes kicsit leülnöd, sziesztáznod, és majd csak utána elkezdened rendbe rakni a lakást, megteríteni a vacsorához és a többi. Ha így teszel, a szexuális életedért is teszel, ugyanis a Journal of Family Psychology által közölt kutatás szerint az emberek 76%-kal kevesebbet szexelnek a stresszesebb heteken. Ha munka után kicsit kiengeded a gőzt, talán jobb kedvvel bújsz ágyba a pároddal is.

Női hibák a szexben

Néha úgy érzed, valamit rosszul csinálsz a szexben? Videónkból megtudhatod, mik azok a hibák, amelyeket jobb, ha próbálsz kerülni.

3. tipp: írjatok egymásnak napközben!

Ezt üzeni a Journal of Sex Reseach kutatási eredménye. Nem kell feltétlenül szexuálisan túlfűtött üzenetekre gondolni! Írhattok bármiről. A lényeg, hogy érezzétek, habár külön vagytok, gondoltok a másikra.

Persze lehet az üzenet 18+-os is. Ha te érsz előbb haza, bújj bele egy szexi fehérneműbe, és írd meg neki, hogy abban várod otthon! Akár egy fotót is mellékelhetsz. Ha még merészebb vagy, azt is megírhatod, mit szeretnél vele este csinálni, vagy bármilyen pajzán dolgot, amiről tudod, hogy tetszik neki. Mire hazaér, már alig fog bírni magával, meglátod.

4. tipp: apró kedveskedés

Ha hazafelé beugrasz a boltba a párod kedvenc motorosmagazinjáért, csokijáért, vagy megleped akár egy sörrel, nemcsak hogy nagyra fogja értékelni, de biztos lehetsz benne, hogy később az ágyban is számíthatsz egy kis extra kényeztetésre. A University of Virginia kutatási eredményei szerint az ilyen gesztusok és a szexuális elégedettség nagyban összefüggnek. Holnap lepd meg valamivel a szerelmed, meglátod, meglesz az eredménye!

5. tipp: beszélgetés - nem csak munkáról

A munkából hazatérve neked és párodnak is tele van a feje problémákkal, amelyek feszültté tesznek benneteket. Ha egész álló este nem csináltok mást, csak ezeken a gondokon rágódtok, biztosan nem lesz sok kedvetek ágyba bújni. Az jó, ha meghallgatjátok egymást, hiszen így kitisztul az ember feje, de nem több, mint öt percben! Az ötödik perc után térjetek rá a megoldás keresésére, vagy ha nem lehet aktuálisan megoldani, nyugtassátok meg egymást, hogy idővel rendeződnek a dolgok, és beszéljetek valami másról! A Floridai Állami Egyetem szakemberei szerint a becézgetés, mókázás sokat segíthet, és meghozhatja az ideális hangulatot a szexhez.

6. tipp: kis kifli, nagy kifli

Ebben a pózban feküdni körülbelül tíz percig szeretkezés után a University of Michigan kutatói szerint javítja a szexuális életet. Ha ugyanis azonnal kétfelé fordultok, és már nem is figyeltek egymásra, elvesztitek a kötődés érzését, amelyet a szeretkezés nyújtott volna, ha utána összebújtok kicsit. Mindegy, ki a kis kifli és ki a nagy kifli. A lényeg az érintés, és hogy érezzétek egymás közelségét.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük